Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kopejka ahoj vitam te tady. Ja zas dostala zpravu, ze mam nejake cysty, ale az v pondeli uvidim doktoram ktery me vysvetli co jsou to za cysty a jestli se musi odstranit nebo jsou neskodne. Nektere se pry vstrebaji.
Ty jsi po odstraneni myomu mela nejakej zakaz pokusu o miminko?
Drzim palecky.
@oliviasmith jj půl roku kvůli jizvě a prý je vysoké riziko císařského řezu, ale to mi říkali u prvního taky, když tam byl ten myom a rodila jsem normálně.
Jinak děkuji, snad u tebe ty cysty nebudou problém
Tak ženy, dneska už čárka jak se patří. Jdu za dvě hodky na gyndu, tak mi držte palečky
![]()
@kopejka Děkuju, a vítej mezi námi!!! Snad mi dnes doktorka řekne, že je vše ok. Jsem po mimoděloním těhu.
@skubaneq to neni ten co ukaze tydny je to tenhle https://www.google.cz/webhp?…
@skubaneq gratuluji a dej vědět ja jsem 13dpo a test zatím nic
@lolitka20 Nejde mi to rozklidknou, ale jasně, já myslela ten digitální ![]()
Vcera z odpol moci jsem ho zkusila byla na nem carka sice mala a slaba ale byla i chlap to konecne videl, dneska jsem zkusila papirak a nic tam neni mozna nejaky naznak ale to neberu jako pozitivne
@ClauAlex No gratulace přijímám až po kontrole.
13 DPO jsem měla slabého dušíka. Však je čas, zkus vydržet, ale držím hrozně palečky ![]()
@lolitka20 A zkoušela jsi z ranní moči? Pokud se ti odpoledne udělala slabučká, ráno by měla být hezky vidět ![]()
@lolitka20 Aha, tak to už by mělo být teda vidět.. No uvidíš. Když jsem měla mimoděl., tak jsem to objevila až týden po mrše. každopádně ještě počkej a uvidíš, jestli byl náznak, určitě zesílí. Možná bych cupitala na gyndu na odběr krve. ![]()