Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitusee Já vím, ale baví mě testovat a navíc mám těch mamma testů tolik, že je musím vyplácat ![]()
Holky hrozně vám držím palce! A vy držte palečky mně, aby nepřišla zítra mrcha ![]()
@Jitusee kdyz jsem merila dneska BT hodku driv tak se neco pricita?
@skubaneq jak ja ti zavidim gratuluji, ja bych to snad ani nevyfotila jak by se me klepali ruce
@lolitka20 Já si to pořád neřipouštím, mně se rozklepou, až vyjdu z gyndy a řekne mi, že je všechno v pořádku. Ale nádherně sílí, to je dobré znamení. Jen už bych to chtěla říct mužovi, ale chci mít jistotu, že je vše v pořádku a jdu na gyndu až v úterý. To asi zcvoknu ![]()
@skubaneq asi vim jak ti je ja mu to tenkrat rekla hnedka pekne se vozral, ja jsem se na gynde rozbrecela
, to bychasi nedala az do utery ja jsem dneska v noci nemohla ani spat
@lolitka20 Taky jsem nemohla spat. Když jsem si lehla, udělalo se mi pěkně špatně.
Tak jsem to rozdýchala na balkoně a dobrý. Ale mám děsnou radost, dneska už je to jasný, žádnej duch
![]()
Ahoj holky, dneska den ms, ta sice nepřišla ale test negativní
@Samonelka1106 to ses na tom stejne jako ja, ja tam ted po limitu mozna neco vidim ale uz to je dlouho takze to je neplatne
@Samonelka1106 co pouzivas za testy? ja ted mam life light a ten me pak po nejaky dobe ja nevim jak to popsat jako by zesednul nebo jestli je uz moc rozmoceny ja nevim, ale stejne ta mrcha dojde