Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc děkuju holky
dr.mi napsal že mu mám napsat pokud do 30.3 nedostanou MS a objedná si mě
. Tak snad ta mrcha nedorazí. Jinak všem držím palce a všechny co mám aby jste našly // ![]()
@oliviasmith Hlavně chci počkat až čárka bud zřetelná a pak jít na tu gyndu. Po předešlých komplikacích mi doktorka řekla, že mě vezmou hned, aby mě měla pod palcem ![]()
Příspěvek upraven 26.03.16 v 14:19
@skubaneq doufam, ze z toho ducha priste uz bude poradna carka, nenapinej a testni drive nez za dva dny. Samozrejme je moudrejsi byt trpelivejsi. Me se nezadarilo
takze se na chvili vytratim..Doufam, ze se brzy vsichni budeme radovat z pozitivnich testu. ![]()
@skubaneq tak to je hodna doktorka a urcite si zaslouzis poradnej dohled! ![]()
@lolitka20 Ahojky,ja teda netestila a myslím že to nebude ani třeba, pekelne me bolí břicho jako před ms takže už jsem si jistá ze mrcha dorazí
Kolik jsi DPO?
Asi 10 ale to si nejsem jista, ja taky prestala doufam takze si pockam na stredu
Ahoj ženy, já mám pidi ducha od včerejška. Tak netrpělivě čekám na příští týden, snad zesílí. ![]()
@lolitka20 To je v prde**,proč to jako nejde hned? Jak to že nějaký měsíc to jde a jiný ne…hrozný tohle
@skubaneq Neboj bude silit, @Samonelka1106 to si taky rikam kazdy mesic to same nejak me to uz nebavi
@skubaneq ja jen jestli ti mohu poradit, opravdu si zkus koupit i jiný test ![]()