Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
23.3.16 16:23

@Jitusee Jo, já vím :mrgreen: To bylo z hecu. Zítra se změřím a začnu ji sledovat. To bude dobrodrůžo :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.3.16 17:06

https://m.womenzone.cz/…alni-teplota?i=0
Holky co si o tom myslite? Jeste poslu jeden. Jeste se v tom tak nevyznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
23.3.16 17:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.3.16 17:22

@skubaneq jejda ja nevedela, ze mimodelozni muze napachat takovou neplechu. A vubec jsem nevedela, ze kdyz mas jeden vejcovod tak je cyklus ob mesic. Nic si z toho nedelej, kazdy mame neco, ja mam zase slabsi srdce a beru nejake prasky, rikaji, ze by to s plodnosti nemelo mit nic spolecne, ale clovek nikdy nevi. Zadne prasky v mladosti nejsou dobre. Mozna je mam jen docasne, ale beru je uz 2 roky a porad me kontroluji jatra. Takze zadna slava, ale co nadelame. Je to psychicka zatez kdyz se dloho neco nevede. Nejhorsi je, ze se citim v tom sama, manzela to vubec netrapi, nechape muj smutek. Ten jen ten barak a prace..a k cemu nam bude barak, kdyz v nem nebudou deti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
23.3.16 17:55

@oliviasmith Já ti rozumím.. Můj přítel to taky neřeší.. Dokonce nějak přešel i to mimoděloždí a mně to dost ublížilo. Dělá jako že nic. :nevim: Taky jsem v tom sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
23.3.16 18:09

@skubaneq to taky zalezi co je pro tebe extrem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
23.3.16 18:12

@lolitka20 Co je extrém pro mě, na tom vůbec nezáleží. Záleží na tom, jak se cítí člověk sám a jaký má sebevědomí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
23.3.16 18:19

@skubaneq sebevedomi nemam zadny ale to jsem snad nikdy nemela strejda rika ze jsem do jejich rodu a oni jsou takovy baculky, ale co chlapovi to nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
23.3.16 18:23

@lolitka20 Hele sestřička ať si políbí fasádu. Když se cítíš dobře a chlap tě miluje, tak co. Nikdo nemůže soudit nikoho jinýho. Jsem hubená holka, hodně sportuju, ale nikdy bych si nedovolila soudit někoho jen kvůli vzhledu, to za prvé. Navíc pokud je holka spokojená, to je nejdůležitější přeci. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
23.3.16 18:34

@skubaneq ta sestra je me u zadku ja tohle neresim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
23.3.16 18:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.3.16 19:13

@skubaneq co nadelame :(, snad jsi mela kolem nejakou dobrou kamaradku, ci nekoho z rodiny, aby te podporil.To me je lito. Urcite se brzy zadari a budeme si vykladat misto o ovulaci, testovani, o prubehu tehotenstvi.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
23.3.16 19:18

@oliviasmith Nejvíc jsem si pomohla asi sama.. Ale samozřejmě přátelé mi byli oporou. Nějak jsem se naučila už tyhle věci zvládat sama. Ale psychicky se to se mnou táhne dlouho. To mimoděložní do teď pořádne nezvládám. :roll: Hold to zamrzí a hlavně člověk nechápe, proč se takové sra*ky dějou zrovna jemu no. Už bude líp,.. Jinak to není možný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.3.16 19:48

@skubaneq jak se rika co te nazabije to te posili - ci tak nejak. Jsi silna osubka, uplne te chapu jak to pro tebe muselo byt tezke, taky bych se z toho tezko dostavala. Ja ctu tady, na koniku, nebo anglickej web ruzne diskuze (kdyz mam cas) a chudak holky cim vsim prosly, je to nekdy smutne cist..
Mam kamaradku, ktera ma dve male deti a mela rakovinu, vylecila se a ted se ji to znova vratilo. Mladsi chlapecek ma jen 3 roky. Tak se netrap muze byt jeste hure. Hlavne, aby se ti brzy postestilo a byla tehotna a zapomnela na to mimodelozni. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
23.3.16 19:59

@oliviasmith Já vím, že jsou na tom lidi hůř. Ale i tak. Na druhou stranu vidím, jak si jinak vážím života a jednám a chovám se jinak než moje vrstevnice. Ono to člověka psychicky docela posune někam jinam, než když má bezstarostný život a jen si „užívá“. :nevim: Ale věřím, že už je všechno v pohodě a teď mě čeká jen krásné miminko a pohoda :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí