Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mirča 25 ja sem ted v 10 tt a kdyz sem byla tyden po vynechání ms neviděl vubec nic a hnal me na krev -takze stresy jestli to neni mimoděložní (to byl 5tt),další tyden znova a to uz viděl gestacni Vacek (6tt)a az za další tyden viděl i srdicko, takze ze by neco viděl v 3tt kdy jeste nemáš ani po termínu ms? To je trosku sci-fi
ušetřis se zbytečných nerviku. Ja taky letěla hned a všichni rikali at počkám. A ja ze ne ![]()
@Mirča 25 ja sem ted v 10 tt a kdyz sem byla tyden po vynechání ms neviděl vubec nic a hnal me na krev -takze stresy jestli to neni mimoděložní (to byl 5tt),další tyden znova a to uz viděl gestacni Vacek (6tt)a az za další tyden viděl i srdicko, takze ze by neco viděl v 3tt kdy jeste nemáš ani po termínu ms? To je trosku sci-fi
ušetřis se zbytečných nerviku. Ja taky letěla hned a všichni rikali at počkám. A ja ze ne ![]()
@Mirča 25 a pokud nemáš nějaké problemy tak te sestřička skrz těhotenství driv nez 2 tydny po vynechání ms neobjedna, protoze je brzo a nic by neviděl.
Synovec je 20.10.2000 to je snad jediny datum ktery si pamatuju, je to dobre zapamatovatelny, chjo ja uz bych taky chtela tohle resit
@oliviasmith Taky doufám, že už to bude v pohodě… Tak to mě mrzí
A neukáže to ještě čas? No, já jsem dneska zůstala doma, protože mě tak bolí v krku a je mi tak zle, že jsem nezvládla jít do práce. Břicho a záda pořád bolí a bradavky mám taky citlivý, tak si snad se mnou nehrajou jen hormony. v Neděli to vyzkouším no. Bude to 10DPO.
![]()
@lolitka20 zkus ten Inofolic pokud mohu poradit
po něm sem opravdu otěhotněla prvni měsíc po nasazení. ( snažily jsme se pul roku ).
@oliviasmith NAvíc na to, jak jsem mladá je ke vzteku, co všechno jsem si už musela skrz gyndu zkusit. Fakt hrozný… Tak už potichu doufám
![]()
@lolitka20 22
Miminko chci už nejmíň rok a i tím, že mám za sebou 2 operace a pořád damé problémy, mi řekla na gyndě, že je dobře, že chci děti tak brzo. ![]()