Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malinka23 Holka ja nemám nic
takže ti neporadim ale asi je to tím že jsem teprve 4 dny po ovulaci ty už jsi přeci jen dál ![]()
@Samonelka1106 jo ty nemáš nic?
neboj, to přijde
já taky jen ten podbříšek a teď od včera mám citlivější bradavky. To je vše ![]()
@malinka23 Tak to tam určitě prcek bude!!
Na moje příznaky je ještě čas vid?? Kéž bychom si všechny za pár dní psaly : Je to tam // ![]()
@skubaneq @malinka23 holky podavam hlaseni, ze test je negativni
, ale ja se tak rano tesia z postele, ze to treba bude jine rano..no, ale je to moc brzy, uz nemam zadne priznaky a proto necham i testovani, zitra mam testovani zakazane az ve stredu zkusim znova. Kdyz jsou priznaky lepe se testuje. Ja uz se pokousim delsi dobu proto se snazim pouzit nejake pomucky jako pre-seed.. Listovku uz, ale par mesicu neberu, protoze me v krvi nasli zvysenej B16 nebo neco podobneho a zakazali brat vitaminy. No tak jsem zvedava, ktera z nas bude prvni tehulka. My jeste prestavujeme barak a je to napor na nervy, bojim se, ze me to znemozni otehotnet. Porad nejakej problem, spatne udelana prace..a clovek by mel byt v klidu. ![]()
@charalambidu V krasne! Gratuluji! To musi byt doma radosti. Snad tu bude takovych obrazku vice. ![]()
Ahoj snazilky ![]()
S pritelem se snazime o druhe mimi, uz mam 6ti leteho kluka. V lednu jsem vysadila prasky a od te doby se snazime, jenze porad nic
BT si merim od konce unora.Ted posledni dva dny me poboliva v podbrisku, ale test negativni ![]()
Ovulace podle kalendare mela byt 12.3. a to jsme se dost snazili.
@Mirča89 Tak to je ještě brzo testovat. Pár dní počkej a budou tam // ![]()
@Samonelka1106 Mam totiz divnou MS. Musela jsem na vyvolavacku a to bylo tmave hnedy spineni a to od 27.2. do 7.3.Pak byl klid a 14. - 18.3. jsem krvacela. Prvni den hodne a pak malinko.
@lolitka20 tak jsem to nevydržela a předchvili zkusila sněhobílo a ms nikde dva dny zpoždění. ![]()
@malinka23 boli me v podrisku vcera celme dost ale snazim se na to nemyslet pac to je pak o nervy @Samonelka1106 je to hrozny to cekani co?
@Mirča89 Aha
Tak to bohužel nevím ale ještě určitě pár dní počkej a otestuj to znovu ![]()