Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, je tu nekdo kdo byl na inseminaci v sprnu? Zadarilo se?
Ja jsem byla minuly patek, uz asi5 dni me hrozne boli bricho, s ted asi posledni dva dny mam prujem.. vubec nevim co si mam myslet.. zda jsem nechytla treba nejakou virozu, ci to nejak muze souviset s pokusem..
V patek si budu delat test..
A co vy? Jake jsou vase zkusenosti? Jak jste se citily po inseminaci/ kdyz byla uspesna/ neuspesna?…toto je muj 4 pokus, pokud se nepovede ceka nas ivf..
Hezky den holky ![]()
Přidám se. S přítelem se snažíme od srpna, ale v tom srpnu to bylo takový,,náhodně". TeĎ v září si po MS měřím teplotu a budu si dělat ovulační testy. Spoléhám se hlavně na tu teplotu. Holky, když bych měla po ránu teplotu například těch 37, kdy je prý ovulace, máme se prakticky HNED milovat, nebo stačí klidně až třeba ten den večer? Já jen abych neprošvihla
ale zase nechci stresovat jak sebe, tak ani partnera.
@Lu66 dělej si ovulacni testy, až bude pozitivní, tak ovulace nastane cca za 12-36 h. Bazální teplotou si ovulaci potvrdíš až 3 DPO (pravidlo 6 nízkých teplot a pak 3 vysoké teploty). Sex ideálně obden, pokud není možné, tak aspoň v den pozitivního ovu testu.
To, co si napsala s tou teplotou 37 je hloupost, viz výše. Vyšší teplota je POovulační a vůbec nemusí být těch 37.
@Bellamia píše:
@Lu66 dělej si ovulacni testy, až bude pozitivní, tak ovulace nastane cca za 12-36 h. Bazální teplotou si ovulaci potvrdíš až 3 DPO (pravidlo 6 nízkých teplot a pak 3 vysoké teploty). Sex ideálně obden, pokud není možné, tak aspoň v den pozitivního ovu testu.
To, co si napsala s tou teplotou 37 je hloupost, viz výše. Vyšší teplota je POovulační a vůbec nemusí být těch 37.
Moc Ti děkuji
Já se raději ptám i na blbosti, já vím
Ano, testovat určitě budu. ![]()
@Lu66 nemáš zač, snažíte se teprve druhý měsíc, možná by bylo lepší to tolik nehrotit a nechat tomu pár cyklů volný průběh. Ale neznám souvislosti, třeba tě tlačí věk nebo máš ráda přehled (tak jako třeba já
). Hlavně se nehroutit, pokud to hned nevyjde
Hodně štěstí.
@Bellamia píše:
@Lu66 nemáš zač, snažíte se teprve druhý měsíc, možná by bylo lepší to tolik nehrotit a nechat tomu pár cyklů volný průběh. Ale neznám souvislosti, třeba tě tlačí věk nebo máš ráda přehled (tak jako třeba já). Hlavně se nehroutit, pokud to hned nevyjde
Hodně štěstí.
Bylo teď 26 let, a spíše chci vědět na čem jsem. Když třeba zjistím že ovulaci nemám vůbec, mohu to s doktorkou řešit hned, a ne až třeba za rok
Ale jinak jo, máš pravdu, ono je fajn se zaměřit i na něco jíného. ![]()
Ahojky, tak my se snažíme 6 měsíc a teď je to první měsíc kdy jsem si dělala ovu testy a podpořila to čajem. Jsem 10dpo a 4 dny před MS. Dnes jsem si dělala test, ale až odpoledne po práci. Co myslíte? Já to tam vidím, ale nechci se ještě moc radovat 🫣 🙂
@Lylynka super,taky vidím a moc přeji ať sílí
. Já jsem měla taky takového ducha 10dpo, ale ráno, tak je super, že je tak pěkný i z odpolední moči. Dnes jsem 19dpo a čárku už mám krásnou.
@Jana 212 Jee, tak to jsem ráda že to nevidím jen já 🤗 další test si udělám tak za 2-3 dny 🙂
Děkuji a vám moc gratuluji ![]()
@Lylynka taky jsem měla takového ducha 10DPO a teď jsem v 18tt a náš prďola začíná pomalu kopat ❤️ držím palce 🍀
@Audinka001 ahoj já byla 1.9. Tak ti budu držet palce…. Měla jsi ovitrelle?
@Michaliiinka Mám fakt radost, moc děkuji a vám gratuluji 🙂 🤗
@Lotyyy ano, pred inseminaci mi ho sestricka pichla..
A kolikaty mas pokus? Ja4, dnes jsem si delala test a nic tam nebylo:( tak uz jsem z toho takova smutna..
@Audinka001 já teprve 1, ale ani nevím jestli pujdem do dalšího…. Možná rovnou IvF mě rovnou řekli ze sance nemam skoro žádné ![]()
Ahoj holky rada se k vam přidám, my se snazime uz 2,5 roku, vse fyziologicky, bez nějakého zasahu, jedno ditko máme. Byla jsem na takových tech klasickych gyn vyšetřeních akorat a vse ok… Chlap nikam nechce takze jsme si rekly ze do konce roku a pak se prestaneme trapit…