Snažilky červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4507
28.10.10 07:45
xzuzi píše:
dajinko, zensky jsou na testiky lepsi..chlap to musi mit cerne na bilem :-)
Daajik píše:
tak jsem ukazala manzovi testik a rikal,ze pri dobre vuli by se tam mohlo neco videt a to se dival pod svetlem…,takze ja nevim…ja bych si tak strasne prala, aby ty 2 carky tam byly fakt zretelny, ahjoooooooooo :-(Zuzii, to je hrozny s tim jidlem, to aby si snad tehulka cetla i snad kazde slozeni vseho,co kupuje,aby to nahodou neobsahovalo to,co se nemuze…driv o tomhletom urcite nevedely a jedly zensky vsechno, i kdyz je pravda, ze nebylo spoustu veci,co je ted…

Ahojte holciny:-) Zuzanko, to mas pravdu, chlapi to potrebuji takhle videt, mi sak rikal, ze tam potrebuje videt poradne carky…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
28.10.10 09:52

Ahojda holčiny…Dáji to je supéééééééér jestli to dopadne tak já se asi zblázním radostí :mrgreen: Můj manžílek nevěřil,že jsem těhu do doby než neviděl opravdu tučné // :mrgreen: Taky jsem to takhle měla jako ty…nejdřív duchy a pak pomalu ale jistě ta druhá sílila.Dáji mooooc ti to přeju kočko :hug: :-D
JInak holky byla jsem včera na nákupech a koupila jsem si na mimi tepláčky a 2 body s dlouhým rukávem a sobě jsem si konečně pořídila těhu kalhoty :-D Tak mám radost :-D A co vy jak se máte??Ivuš neboj to přejde to jsou ty hormony…to já jsem spíš protivná,ale taky si někdy pobrečím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
28.10.10 09:58

Kačí, teď už je líp,…Já vybírám dárek pro Karol k Vánocům…a asi to bude toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
28.10.10 10:09
Ivušáček píše:
Kačí, teď už je líp,…Já vybírám dárek pro Karol k Vánocům…a asi to bude toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jéééé to je hezký…už se taky těším až budu nakupovat hračky…i já se pak vrátím do dětských let a na to se už těším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
28.10.10 10:54

Jo jo Kačí, tak nějak si člověk plní své sny, co měl jako dítě… taky jsem vždycky chtěla panenku a kočárek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
28.10.10 11:31

Ahojky děvčata :mavam: tak vidím že všechny budete těhulky a já budu osamocená snažilka :roll: ale jinak pracuju a nic nestíhám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.10.10 14:02
soník 25 píše:
Ahojky děvčata :mavam: tak vidím že všechny budete těhulky a já budu osamocená snažilka :roll: ale jinak pracuju a nic nestíhám :-D

Ahojte holciny :mavam: Soniii, mne muze klidne jeste MS prijit, zatim jsem porad snazilka stejne jak Ty :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.10.10 14:04
Ivušáček píše:
Jo jo Kačí, tak nějak si člověk plní své sny, co měl jako dítě… taky jsem vždycky chtěla panenku a kočárek… :lol:

Ivus a vis, ze to nebylo vubec spatny za naseho detsvi? Nemeli jsme toho moc, pac jednak toho moc nebylo a za dalsi to bylo drahy. Dneska ta detata maji neskutecny vyber vseho…,ale pak uz zalezi na moznostech a zvazeni rodicu,co jim kupit…Kdyz treba vidim ty nase synovce,co vsechno maji,tak mi to prijde az prilis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
28.10.10 15:10

Jo to maš Daaji asi recht… je všeho plno, ale na jednu stranu si říkám, nebudu kupovat hodně hraček, ale na druhou stranu kolikrát nemůžu oddolat… :oops: To jsou svátky, narozeniny, Vánoce, Karolínka dostane k Vánocům jen razítka (s Bořkem stavitelem), panenku a kočárek, jinak asi oblečení nebo tak…Z hraček to je všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.10.10 20:13
Ivušáček píše:
Jo to maš Daaji asi recht… je všeho plno, ale na jednu stranu si říkám, nebudu kupovat hodně hraček, ale na druhou stranu kolikrát nemůžu oddolat… :oops: To jsou svátky, narozeniny, Vánoce, Karolínka dostane k Vánocům jen razítka (s Bořkem stavitelem), panenku a kočárek, jinak asi oblečení nebo tak…Z hraček to je všechno…

Ivuuus, to by asi neslo bez hracek :palec: nemuzeme chtit, aby nase detata na tom byla s hrackami jak my, vsechno se vyviji a meni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
29.10.10 07:31

Dobre ranko, holciny :mavam: Jak se mate? My mame pred sebou prodlouzeny vikend, pac v pondeli je tady statni svatek :dance: Konecne po pul roce, sice jeste byl v rijnu,ale to byla nedele. Mne bylo nak divne od zaludku v noci, to byla noc a i ted to neni uplne ok:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7094
29.10.10 08:16

Daaji to vypadá nadějně… beruško, zítra budeš testovat? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
29.10.10 12:57

Ahojda holčiny…Dáji držím palečky…vypadá to dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
29.10.10 13:48
Ivušáček píše:
Daaji to vypadá nadějně… beruško, zítra budeš testovat? :dance:

jojo, asi jo, Ivuus, zitra rano… :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4695
29.10.10 14:02
Daajik píše:
Ivušáček píše:
Daaji to vypadá nadějně… beruško, zítra budeš testovat? :dance:
jojo, asi jo, Ivuus, zitra rano… :think: :-)

Jééééééé já jsem tak zvědavá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital