Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
28.3.14 08:57

@nikinka 123
Já už jsem se taky zařekla, že nebudu testovat dřív než po vynechází MS, jsou to zbytečně vyhozený peníze a ještě k tom to zklamání každý měsíc. Když jsme se snažili o první, tak jsem testovala ož od 10DPO každý měsíc a to jsem na dceru čekala 10 měsíců. Bylo to fakt stresující a i manžovi už jsem pěkně lezla na nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
28.3.14 09:00

@Kaciisek já už taky po tolika zklamáních nechci testovat dříve jak po více denním zpožděním. Navíc s mýma nepravidelnýma cyklama klidně i týden po :) ale to se už asi nedá vydržet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
@veronikacek píše:
@terulinaa Ja s první dcerou mela menstruaci normalne 4mesice, v sedmem tydnu jsem zjistila ze jsem tehu a asi tyden na to jsem zacala krvácet a pak ještě jednou a ještě jednou, pry se to občas stava tak nevim :mavam:

Naděje umírá poslední a kdy ti vyšel tenkrát test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367

@miriskaw Třeba nam to tady vsem vyjde, moc bych to prala kazde! :palec: bohužel tohlensto je nevyspitatelne a nikdy clovek nevi kdy se to povede! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
28.3.14 09:01
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
Já už jsem se taky zařekla, že nebudu testovat dřív než po vynechází MS, jsou to zbytečně vyhozený peníze a ještě k tom to zklamání každý měsíc. Když jsme se snažili o první, tak jsem testovala ož od 10DPO každý měsíc a to jsem na dceru čekala 10 měsíců. Bylo to fakt stresující a i manžovi už jsem pěkně lezla na nervy :D

věřím mě to leze jen když to tady furt slyším a nejsem to já tak za ně mě to mrzí a štve :zed: :cert: ale tak radost se nadá schovat když to tak chceme to je zase pochopitelné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
28.3.14 09:03

@veronikacek to já taky.Je to nespravedlivé když někdo si jen jednou užije na večírku, druhý den ani neví, že něco bylo a je z toho miminko a někdo se snaží, počítá dny a furt nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.3.14 09:05

@Majaha prave ze pomerne brzy, otěhotněla jsem v 18 a mela před sebou ještě rok a pul skoly takze když mi najednou zacalo byt zle a nebyla jsem schopna se rano vyhrabat z postele tak sem to zkusila ale myslela jsem ze to bude jen nejaka chripajzna, protože jak jsem psala normalne jsem to dostala! :palec: testovala jsem myslim nekdy kolem 6teho tydne a hned na to jsem to mela potvrzeny od lekare a uz busilo srdicko, mozna to bylo o tyden později, je to uz dlouho, a hlavne sem byla pekne zaskocena takze takovy ty uplne první momenty si nejak neuvedomuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.3.14 09:07

@miriskaw Jeee to se stalo moji kamarádce, ne teda na vecirku ale přes inzerat se seznámila s chlapcem s indie, myslim ze hned na první schůzce se spolu potulily a dnes ma osmiletou holcicku! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
28.3.14 09:09

@veronikacek propána to je mazec :lol: :lol: :lol:
Jako seznámit se přes inzerát schvaluji-sama jsem tak našla manžela a jsme spolu 7let, takže dobrý :lol: ale potulit se na první schůzce a ještě tak naostro-to bych nedala ani omylem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.3.14 09:10

@miriskaw
No ono to je podle mě lepší počkat aspoň ty 2 dny, pak už to je prostě buď a nebo :D Já jsem dřív testovala 4 dny před MS každý den a pak mrcha přišla a byla jsem akorát naštvaná.
Teď už se to pokusím vydržet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
28.3.14 09:11

@Kaciisek taky to chci vydržet. Já většinou testovala po jednom dnu zpoždění a do 2 dnů mrcha dorazila, takže chci zkusit co nejdýl pokud nedojde dřív :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
28.3.14 09:15

@nikinka 123
No já jsem při prvním snažení chodila taky do diskuze, ale myslím, že to byl modrykonik.cz a tam mě holky hecovaly, abych dělala test už někdy od 8.-9.DPO a já jsem tomu šílenství propadla :D Každý měsíc jsem vykoukávala duchy atd..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
28.3.14 09:23
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
No já jsem při prvním snažení chodila taky do diskuze, ale myslím, že to byl modrykonik.cz a tam mě holky hecovaly, abych dělala test už někdy od 8.-9.DPO a já jsem tomu šílenství propadla :D Každý měsíc jsem vykoukávala duchy atd..:D

no jo a pak zklamání to bylo fakt teda moc bláznivé :mrgreen: :mrgreen: no možná že i já tomu propadnu snad ne jsem tady na strankách mích prvých 2 mesice tak doufám že ne a snažíme se o miminko půl roku tak snad se to už povede :mrgreen: ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
28.3.14 09:24

@miriskaw ani ja bych to nedala, ja se s mym nynejsim přítelem seznámila před skoro 11lety a nez sme se spolu zacali tulinkovat tak nam to trvalo 5mesicu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
28.3.14 09:24
@Kaciisek píše:
@nikinka 123

a budeme nejštastnější :) ale je pravda že mi tady moc pomohli jsem nevěděla ani polovinu z toho co tady holky ví za to jsem moc ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí