Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@miriskaw
Taky se pokusím vydžet, je to fakt lepší, ale myslím na to už teď, jestli to dopadne nebo ne
Já vím, že by se nemělo na to těhu tak upínat, ale mozku neporučíš ![]()
@nikinka 123
Z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že se tomu propadá fakt lehce
Já jsem dokazála za 1 cyklus spotřebovat i 6 testů a to bylo fakt šílený
Vsugerovávala jsem si příznaky atd..
Mě tenkrát na diskuzích hodně pomohli, bez nich bych ani nevěděla, že je vůbec nějaká ovulace
Aspoň jsem se naučila svoje tělo tro§ku víc poznat ![]()
@Majaha Jé, tak to mě mrzí…, tak snad to vyjde brzy.
@Kaciisek Mám stejnou zkušenost - jak to člověka posedne:-) hlavně mi minule vyšlo asi 5 testů od různých značek falešně pozitivních, opravdu netuším, kde se tam druhá čárka vzala, protože jsem byla na krvi a hCG méně než 0,1
Ale čárka tam fakt byla, slabá, ale zřetelná a v limitu, viděl ji i chlap a to je co říct
tak mám dvě teorie - buď LH hormon kolem ovulace nebo prý někdy to může způsobit stopa krva v moči a já měla předtím zánět močáku.
Hodila bych vám sem foto, bylo to fakt divný, ale už jsem testy radši vyhodila
A teď se zapřísahám, že vydržím netestovat minimálně 12 dní po ovu! ale mám děsně slabou vůli ![]()
@Majaha tak treba to vyjde pristi mesic, ted by si stejne mela blbej termin porodu
na vanoce se blbe rodi a nekde jsem cetla ze by snad od roku 2015melo byt opet porodny pro vsechny, musime to brat z te lepsi stranky
ja si delala test v pondeli cela natesena a nic tak rikam asi je to brzo a hodinu na to jsem to dostala!
jak dlouho se snazite? ![]()
@veronikacek píše:
@Majaha tak treba to vyjde pristi mesic, ted by si stejne mela blbej termin poroduna vanoce se blbe rodi a nekde jsem cetla ze by snad od roku 2015melo byt opet porodny pro vsechny, musime to brat z te lepsi stranky
ja si delala test v pondeli cela natesena a nic tak rikam asi je to brzo a hodinu na to jsem to dostala!
jak dlouho se snazite?
porodný pro všechny?? jako i na druhy mimi???
![]()
@Majaha píše:
@veronikacek test mám negativní, takže s tím už nepočítám
nic si z toho neděj, určitě to vyjde příšte
nebo třeba to vyšlo i ted, ale ještě se ti nic neukazalo. co máš za test? máš citlivost 10?
@Kaciisek píše:
@miriskaw
Taky se pokusím vydžet, je to fakt lepší, ale myslím na to už teď, jestli to dopadne nebo neJá vím, že by se nemělo na to těhu tak upínat, ale mozku neporučíš
@nikinka 123
Z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že se tomu propadá fakt lehceJá jsem dokazála za 1 cyklus spotřebovat i 6 testů a to bylo fakt šílený
Vsugerovávala jsem si příznaky atd..
Mě tenkrát na diskuzích hodně pomohli, bez nich bych ani nevěděla, že je vůbec nějaká ovulace
Aspoň jsem se naučila svoje tělo tro§ku víc poznat
no tak snad mě to tež tak neveme
ach jo ms zatím nikde tak ted jen doufat ![]()
Ahoj holky, téééda, musím vás dočíst
včera jsem byla na gyndě na preventivce, pan doktor mě pořádně prohlíd jak jsme na tom, když chceme prcka a říkal, že jsem prý v naprosto perfektním stavu
a že od něj máme snažení posvěcený ![]()
@veronikacek taky jsem slyšela že se jedná, že se porodné vrátí pro všechny zpět, tak by to bylo fajn ![]()
@Kaciisek 6 testů za jeden cyklus? Ty jsi rekordmanka
tolik jich já spotřebovala za 6měsíců a to si už manžel myslí, že jsem šílená ![]()
@mookiee supér,tak šup na to
Já to mám taky od dr potvrzené že je vše ok-hned je to příjemnější pocit ![]()
Ahoj holky, tak nám březen taky nevyšel :-/ dneska přišla MS, mrcha jedna. Takže opět další kolotoč, 3-7DC clostyl a pak na UTZ. Máte zkušenosti s hormonálním profilem, za jak dlouho Vám ho Dr. udělal?
Mě nedávno dr řekl, že pokud by se nám nedařilo 10-12měsíců budem to řešit. Ted po 6měsících snažení mě jen prohlédl, udělal ultrazvuk a bylo to ![]()
Já mám docela dlouhé cykly 33-35dní tak jestli se nám to nepodaří tento měsíc zase bude dlouhá doba na další pokusy ![]()
HOlky, Vy zas valíte ![]()
S tím porodným jsem taky něco četla, ale podle mě (a nejen mě) to byly jen předvolební sliby a kecy v kleci
Jako ale bylo by to fajn, ne že ne. To už by i stálo za to si ten měsíc - dva počkat ![]()
Jinak já při prvním otěhotnění testovala asi den po tom, co jsem to měla dostat, a nic, test negativní. Tak si říkám „zas nic“. Ale pak jsem na sobě začala „cítit“, že prostě jsem v tom. Neumím to popsat, ale bylo to jiný, než celýho půl roku, co jsme se snažili… S druhým testem jsem nespěchala, až týden po prvním. A prostě jsem věděla, že tam ty dvě čárky budou. A taky že jo
Přítel na mě zíral, že neskáču radostí, jen se tak sebevědomně usmívám ![]()
Jinak ale teď mám za sebou před půl rokem laparoskopii cysty na vaječníku a přišla jsem i o pravý vaječník, tak snad mi to šance moc nesníží… ![]()
@terulinaa ano prave ze to bylo nekde na internetu ze uz je to schvaleny od ledna pristiho roku bez rozdilu na pocet deti a vydelky rodicu ale jestli to je pravda nevim ale urcite to tak melo byt! porad se vsude pise jak se rodi malo deti ale ja se nedivim kdyz ten stat tem rodinam s nicim nepomuze