Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2072
30.3.14 19:05

@miriskaw Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
30.3.14 19:20
@miriskaw píše:
Ach jooo holky tak ta mrcha došla o 5 dní dříve :?: Nechápu to protože ovu jsem měla před 7dny. Tyhle zmatené MS mě už štvou :cert:
Dneska jsem odpoledne měla tlak v břichu a ted večer už je to tady :cert: Rovnou jsem si uvařila Kontryhel a uvidíme jestli mě srovná

@Korunka34 s tímhle tím ti bohužel neporadím, Jedině si jít popovídat s gynekologem

@DaniLo jj kyselinu list.je dobré brát. Já beru zatím normální od Naturvita bez předpisu

Uz jsem na gynde byla v ramci preventivky a rekla jsem mu ze chceme, ale nechci ztracet cas ze se budeme snazit zbytecne jako tenkrat, nez mi byla PCO stanovena. Tak rikal at si pristi ms skocim k nemu na krev a udela mi hormonalni profil. Mysli 2.dc rikal. Tak jsem rada, ze budu vedet jestli sem ok po teto strance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
30.3.14 19:24

@Korunka34 tak přeju samé dobré výsledky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
30.3.14 20:07

Tak já jdu rozhodně do dubna…ms se rozjela v plném proudu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
30.3.14 20:49

@Majaha tak já jdu do toho s tebou :) mě se taky rozjíždí :,( aspon se miminko případně narodí až po novém roce a kdo by chtěl na vánoce ležet v porodnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
31.3.14 07:16

@nikinka 123
To já jsem u prvního cítila příznaky každý měsíc a pak když jsem byla fakt těhu, tak vůbec nic :D Tak třeba to vyjde ;) budu na tebe myslet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
31.3.14 08:10
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
To já jsem u prvního cítila příznaky každý měsíc a pak když jsem byla fakt těhu, tak vůbec nic :D Tak třeba to vyjde ;) budu na tebe myslet :palec:

i já na tebe děkuji moc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
31.3.14 08:11

No holky vztala jsem jdu si udělat kontryhel a uklidit nějaké ty věci co mě čekaj a hurá tady za váma ms zatím nepřišla tak mám zlost :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
31.3.14 09:15

@nikinka 123
Tak buď ráda, že ještě nepřišla ;) Aspoň máš ještě pořád naději ;) A ten kontryhel by si neměla teďka pít ne? Holky mi psali, že se pije od prvního dne MS až do ovulky a pak už nee..jestli jsem to teda dobře pochopila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
31.3.14 09:17
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
Tak buď ráda, že ještě nepřišla ;) Aspoň máš ještě pořád naději ;) A ten kontryhel by si neměla teďka pít ne? Holky mi psali, že se pije od prvního dne MS až do ovulky a pak už nee..jestli jsem to teda dobře pochopila :D

no já nevím našla jsem článek cituji kde se píše kontryhelový čaj se nepije!!! v době menstruace pije se od doby po menstruaci dva krát jednou ráno nalačno a večer taky na lačno sedm dni v kuse pak se to mění a osmý den se pije až do menstruace jen jednou na alčno a to ráno a v průběhu menstruace vynechat a zase od znova tak nevím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
31.3.14 09:18
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
Tak buď ráda, že ještě nepřišla ;) Aspoň máš ještě pořád naději ;) A ten kontryhel by si neměla teďka pít ne? Holky mi psali, že se pije od prvního dne MS až do ovulky a pak už nee..jestli jsem to teda dobře pochopila :D

piji to podle toho co jsem se dočetla ale zeptám se pro jistotu odborníka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
31.3.14 09:26

@nikinka 123
No já tomu právě moc nerozumím, tak jsem se radši zeptala na diskuzi a holky mi to poradily takhle :D tak nevím, ale myslím, že i kdyby se pil každý den, tak by to snad nemělo uškodit ;) A jestli ses to takhle dočetla v článku, tak se toho drž ;) Já osobně jsem se ptala dr. a ta mi k tomu neřekla vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
31.3.14 09:55

Ahojky :mavam:
A k čemu je ten čajík vlastně dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
31.3.14 10:22

@DaniLo
Někde jsem četla, že je dobrý na nárůst sliznice, aby se mohl mimísek pěkně uchytit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
31.3.14 15:23
@Kaciisek píše:
@nikinka 123
No já tomu právě moc nerozumím, tak jsem se radši zeptala na diskuzi a holky mi to poradily takhle :D tak nevím, ale myslím, že i kdyby se pil každý den, tak by to snad nemělo uškodit ;) A jestli ses to takhle dočetla v článku, tak se toho drž ;) Já osobně jsem se ptala dr. a ta mi k tomu neřekla vůbec nic.
:cert: :cert: snad to výjde uvidíme
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital