Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evik99 píše:
Ahoj holky, dnes jsem byla po roce na gynekologii a paní doktorka mi řekla že mám zvětšenou ovulační folikulu. Udělala jsem si ovulacni test a vyšel takto, kdy asi ovu dorazí?
kazdou chvili.. tak to chce dnes peknou nocni kosilku:) no radsi i zitra a pozitri..
@pani.fialka 😂 a to je taky pravda…asi čeká na nějakého génia 😁, ne, hlavně zdravé 😊. Určitě, co vím, tak jednou to bylo i po a to už bylo fakt pozdě. Teď zkusíme před, což bude za pár dní, tak uvidíme. Jenže jak si vezmu něco do hlavy, tak jsem jak blázen a pak zas vyhlížím MS, jestli přijde nebo ne. Jsem zvědavá, jak to dopadne u Tebe 😊. Může se stát, že to vyjde 😊 😊
@pani.fialka Mě se přítel vrací až zítra
tak snad zítra bude ještě silnější. ![]()
@Evik99 píše:
@pani.fialka Mě se přítel vrací až zítratak snad zítra bude ještě silnější.
to nevadi, jedna pani na diskuzi mela taky test pozitivni a sex az za tri dny, neverila tomu, ale nakonec otehotnela. Stat se muze cokoli. Udava se, ze spermie i vajicko vydrzi vzajemne kompatibilni, kdyz se sexuje i den po ovulaci. Takze byste to meli stihnout ![]()
@pani.fialka To ráda čtu, snad se zadaří
Jen si teď říkám, že v červenci odlétáme na dovolenou, jestli by to nějak neublížilo ![]()
@RedCherryBerry píše:
@pani.fialka 😂 a to je taky pravda…asi čeká na nějakého génia 😁, ne, hlavně zdravé 😊. Určitě, co vím, tak jednou to bylo i po a to už bylo fakt pozdě. Teď zkusíme před, což bude za pár dní, tak uvidíme. Jenže jak si vezmu něco do hlavy, tak jsem jak blázen a pak zas vyhlížím MS, jestli přijde nebo ne. Jsem zvědavá, jak to dopadne u Tebe 😊. Může se stát, že to vyjde 😊 😊
tak to mam naprosto presne stejny tady ty pochody:) Ja dokonce citila takovej tlak v podbrisku a pichani a unavu a kdesicosi:) jako v prvnim tehotenstvi. Rikam si, jsu pitoma, to jeste ani neni v zatacce to vajicko:)) ale takova silna intuice. No a jak prisla, tak odesla. Trvalo to 4 dny a dnes si prijdu uplne normalne, jen trochu prihlouple:))
@Evik99 píše:
@pani.fialka To ráda čtu, snad se zadaříJen si teď říkám, že v červenci odlétáme na dovolenou, jestli by to nějak neublížilo
vubec ne, nelita se az snad v tretim trimestru. Jedina nevyhoda, kdyby se vam to zitra povedlo, ze muzes kvuli tehotnskym nevolnostem pozvracet palubni personal:))
@pani.fialka Zvracení je už detail
Budem věřit že se zadaří, snažíme se od ledna a tak by jsme byly rádi když by se zadařilo ![]()
@Evik99 píše:
@pani.fialka Zvracení je už detailBudem věřit že se zadaří, snažíme se od ledna a tak by jsme byly rádi když by se zadařilo
to verim, drzim palce:)
@pani.fialka jojo, ihned všechny příznaky a pak nic 🤣 🤣, to znám moc dobře, ale teď si říkám, že u prvního jsem to opravdu poznala i bez testu, cítila jsem se jinak a teď jsem ten pocit prostě ještě neměla.
@Evik99 já jsem na tohle posera a taky jsem si říkala, jak by to bylo, když bychom v létě letěli třeba ve třetím měsíci… Vím, že by to mělo být v poho, stejně mi to nedá 🤣
@RedCherryBerry Mám ten stejný problém
A teď babo raď
dovolená už je zaplacena ![]()
@Evik99 Tak to je zas možná lepší, jet musíš 🤣. Já zas budu váhat, zda jet, nejet
@Evik99 Tak to mas krasny!! Ja mam porad takoveho silnejsiho ducha a vic ani tuk 😟 Tak nevim, co je spatne..
Jinak alespon jedna radost. Dneska mi rekli vysledek hormonalniho profilu a pry ukazkovy. Tak uvidime ![]()