Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
popina
29.2.12 11:33

testovat nebudu…počkám napřed jestli to dostanu. Achjo..kéž by to už vyšlo!

• Upravit
5313
29.2.12 11:49

já taky nechci testovat dřív než po termínu MS

• načítám...
1103
29.2.12 11:52
popina píše:
testovat nebudu…počkám napřed jestli to dostanu. Achjo..kéž by to už vyšlo!

Určitě počkej, ikdyž vím,že je to těžký..... Já jsem dneska oznámila v práci,že chci skončit, dostala jsem nabídku dělat provozní v jedný restauraci za pěkný peníze,tak nebylo nad čím váhat. Tak jsem zvědavá,jestli to tenhle měsíc vyšlo :lol: Je to restaurace mých velkých přátel,tak snad bude vše ok. počítají s tím,že chci mimčo......

• načítám...
394
29.2.12 12:21

Tak nám Popi dej vědět,budem držet pěsti.

• načítám...
394
29.2.12 12:23

Verunko,tak to je pěkné že ti vyšla super práce.Ale co když se teď zadaří?Půjdeš i tak do nové práce?

• načítám...
popina
29.2.12 12:30
Verunka8 píše:
popina píše:
testovat nebudu…počkám napřed jestli to dostanu. Achjo..kéž by to už vyšlo!
Určitě počkej, ikdyž vím,že je to těžký..... Já jsem dneska oznámila v práci,že chci skončit, dostala jsem nabídku dělat provozní v jedný restauraci za pěkný peníze,tak nebylo nad čím váhat. Tak jsem zvědavá,jestli to tenhle měsíc vyšlo :lol: Je to restaurace mých velkých přátel,tak snad bude vše ok. počítají s tím,že chci mimčo......

to je super!! A hlavně budeš mít teď jiné myšlenky…a mohlo by se povést

• Upravit
5313
29.2.12 12:30

Holky tak já si taky hledám novou práci a je super Verunko že ti to tak vyšlo…kéž by se mi taky zadařilo :-)

• načítám...
1103
29.2.12 12:31
karolon píše:
Verunko,tak to je pěkné že ti vyšla super práce.Ale co když se teď zadaří?Půjdeš i tak do nové práce?

Jako na potvoru určitě zadaří :D Asi půjdu oni počítají s tím,že tam nemusím být dlouho,potřebují to prostě rozjet

• načítám...
popina
29.2.12 12:32
24kačkač píše:
já taky nechci testovat dřív než po termínu MS

no jako zas takový hrdina nejsem. V pondělí mě bylo tak na blití, že jsem si koupila test a druhý den ráno si ho udělala :-D Samozřejmě negativní, což jsem tak trošku čekala…ale co kdyby :dance:

• Upravit
5313
29.2.12 12:33

Já doufám že to tento měsíc vydržím…taky se mi to ještě nepovedlo vydržet… :)

• načítám...
5313
29.2.12 12:36

Já budu testovat přesně za dva týdny :-)..možná 2 týdny +1den aby to bylo den po vynechání :pankac:

• načítám...
17
29.2.12 14:19

Pregnyl, Clostylbegyt

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli některá z Vás nemá zkušenosti s užíváním Clostylbegytu a nebo s Pregnylem? Gynekolog mi minulý měsíc píchl Pregnyl (aby došlo k ovulaci).

• načítám...
5313
29.2.12 14:23

Já ještě osobní zkušenost nemám…takže neporadím

• načítám...
17
29.2.12 14:32

Nevadí, test si mám udělat za 14 dní, tak jsem zvědavá. Jak dlouho se snažíte otěhotnět?

• načítám...
popina
29.2.12 14:46
Míša86 píše:
Nevadí, test si mám udělat za 14 dní, tak jsem zvědavá. Jak dlouho se snažíte otěhotnět?

My teď 4. měsíc. Takže zatím docela pohoda.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+