Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@baluuu8 je to srozumitelne a verim, ze jsi na spravne ceste a ze jeste dojdes daleko, daleko dal, mnohem dal nez si ted umis predstavit
![]()
@baluuu8 jej tak ted jsem si tu sedla na zadek - jednak z toho, jak moc jsi mila a jednak z toho jak jsem se zacala smat ![]()
Myslim si, ze kazda jedna z nas tady ma neuveritelny a jedinecny pribeh, ktery by vydal na knihu…a v knihach uz je vsechno napsano ne
spis jde o to, fakt to delat v praxi…
ale moc diky, prosvetlila jsi mi den ![]()
Jejda holky vy jste toho napsaly za dobu co jsem byla u dr
doctu vás až doma u PC. Jinak já dostala dneska vcelicku a za 14 dní začínám stimulovat. Ptala jsem se ho na ten dlouhý protokol a prý ho dělá z 90 procent, ze jsou vajíčka kvalitnější. Krátký prý dává jen těm kolem 40ky, kde už tlačí čas. Tak uvidíme. ![]()
@Efka2015 a nemohla by jsi mi jí prosím poslat na mail? Kdyby ti to nevadilo?
@Soleil 11 uvidíme jak to dopadne. Ale je fakt, že když je člověk v úzkých, tak prosím Boha o pomoc. Já to teda dělám a přitom nejsem věřící, když je mi hodně zle, vždycky si na něj vzpomenu.
Třeba i chci, aby moje děti byli jednou pokřtěný, stejně jako já. Přítel o tom sice nechce ani slyšet, jenže na tom budu trvat.
Zkusím teď mluvit k vesmíru a uvidím. jenže já se poslední dobou chytám všeho. Vidím čápa, a hledám v tom znamení…šáhnu si na Frantíka, další znamení. Kéž by to bylo tak snadný ![]()
@Izie S tema znamenima, jednu dobu jsem byla vylozene expertka na znameni - nasla jsem dudlik na chodniku a hned jsem chtela bezet ho koupit protoze to prece ted bude upl a jasnacka ![]()
Pak jsem byla zas absolutne apaticka a prislo mi to smesne.
Ted si myslim, ze to je uplne v poradku a klidne si to dovolim - je to proste takovy jeden puzzle dilecek do te cele skladacky, ktery mi obcas pomuze jit dal…
@Kesssy Tyyy jo, melas anorexii?
je super ze ses s tim vyporadala. To urcite neni lehke, mela jsem jednu v kancelari. Dlouho byla na leceni, hrozili ji dokonce ze ji zavrou nekam kde by byla pod dohledem, protoze mela nejake vahove limity a ona porad ubirala. Nakonec to taky zvladla, ale spis tim ze otehotnela - je ted na materske. Ale bylo tezky videt ten jeji kazdodenni boj, kdyz se nam ztracela pred ocima. Pak byla dlouho nemocna. Dodnes se divim, jak vubec jeji telo mohlo unest tehotenstvi - i kdyz uz pak mela nejaka kila nabrana, ale stejne. Ale nedavno jsem ji potkala ve meste a vypada uz dobre. Jde z tebe citit ze jsi na sobe opravdu hodne zapracovala, ze to mas v hlave vyporadane, vse na svem miste.
Zavidim, to ja mam jeste hodne cesty sama k sobe.
Ale nekde se zacit musi a asi by to chtelo se zastavit a trosku o tom tele taky popremyslet.
Jinak ti strasne moc dekuju za mila slova, musela jsem to cist 2× abych pochopila ze fakt mluvis o me.
tak vyjimecna zase nejsem, spis jen stastna ze vas mam, jste moje virtualni sestry.
Souhlasim ze bys klidne mohla psat knizku jak najit cestu opet k sobe, urcite uz bylo hodne napsano, ale me osobne treba chybi knizky ktere mluvi konkretne, nejen vseobecne. Nedavno jsem cetla knizku o paru co si prosel CARem a vsim moznym, bohuzel se nejde dohledat ani na netu jak skoncili, jestli uz maji mimco ci ne - ale ta knizka byla pro me jako bible. Porad jsem po par radkach ukazovala na knizku a kricela na manzela: vidis! Tady to pisou! Jsem normalni, ona to delala/rekla taky!
vecne jsem mu predcitala odstavce kde psala pani o svych pocitech atd. az uz pak kroutil ocima a rikal ze mi to vse veri a knizku si nakonec precetl taky - jinak by mu asi hrozil rozvod.
Ale to bylo jediny co jsem sehnala.
Kdybych mela vlohy ke psani, asi do toho jdu, protoze tu knizku sehnat byl teda boj.
Vydelala bych si aspon na dalsich 20 pokusu ICSI. ![]()
@Lentilkaaa83 Co jsi dostala za injekci? Takze zacinas dlouhy protokol? Ja ho mela jednou a byl to ten nejhorsi cyklus.
ale ja mam vzdycky vsechno jinak. Ja mela pak takovy nosni sprej, tak je mozny ze ta injekce u tebe nahradila ten sprej.
Tak jsem na tebe moc zvedava, zacina se nam to tady zase pekne rozjizdet. ![]()
@Soleil 11 Mela jsem ji kdyz jsem byla v puberte, ale nastesti se mi z toho podarilo dostat s pomoci rodiny, bez toho aniz bych musela na leceni. Ono je to v hlave a a „staci“ kdyz to clovek pochopi a precvakne si to..je to vlastne hrozne jednoduche ale zaroven tak tezke udelat. A nikdo jiny to za cloveka neudela, musi on sam.
Jo, psala jsem o tobe, soleil je francouzsky slunicko ze jo, a ty vyzarujes moc prijemna pismenka ![]()
To zni jako hodne zajimava knizka…a proc bys neco podobneho nenapsala? hlasim se jako prvni ctenarka, zvlast jestli by prasule sly na dalsi pokusy ![]()
Nekam jsem dosla, ale vyporadane v hlave? minuly tyden jsem zrovna probrecela nekolik dni…ale pak jsem se zas zvedla a mam pocit, ze jsem zas krapet silnejsi a ted se citim bajecne ![]()
@Kesssy Ty brdo, to jsi mela fakt stesti!
kor v takovem veku kdy prave jeste clovek mysli spis jako tele. Mozna se to neda moc srovnavat, ale me to prijde trosku jako s kourenim - taky jsem cely roky bojovala, ale musela jsem ke svemu nekoureni dospet v hlave.
Jj, soleil znamena slunce.
miluju slunce a jeho energii. Ale teda asi jsi me jeste nezazila tady kdyz ma ty svy bourkovy dny.
umim byt peknej brucoun s kroupama, ne ze ne.
Ale coz, jsme lidi!
Zrovna se tu domlouvame s manzelem jak se oba tesime az budem mit za hodinu padla, neco u pekare koupim ke kaficku a sednem na slunicko a pak hura na stavbu. ![]()
@Soleil 11 no ja pak zpetne mela pocit ze jsem tim najednou hrozne dospela, kdyz jsem se z toho dokazala vyhrabat. Jo jo, to bude hodne podobne jako kdyz chces prestat s kourenim.
Tak to je uplne normalni, to ja taky umim ![]()
Tak si uzijte kaficko, na stavbe at se dari (ja nedriv cetla svatbu - jak se to tu hemzi svatbama, stavba jako svatba
) a krasny vikend - taky uz mizim z prace ![]()
@Kesssy Tobe i holkam tez krasny vikend! ![]()
PS: jj, slova svatba a stavba - to byl u nas jeden ca fakt problem s moji rodinou na mobilni diskuzi - jeden vo koze a druhej vo voze. ![]()
@Soleil 11 haha, to me nikdy nenapadlo, to je sranda ![]()
krasny vikend vam vsem, tady v CR si uzijeme slunicka ![]()
@Izie no tak oba máme velké rodiny..Navíc všichni mají už po dvou dětech, takže to naskáče. Termín nemáme, jednak ještě nejsou, budou až v listopadu a jednak se teď zaměřujeme na mimi, tak uvidíme.
@Soleil 11 @Izie co se vesmíru týče, my máme doma knížky Jak si správně přát. Už před rokem jsem vyslala do vesmíru přání a nic ![]()
@Bjetuš juuu, to je krasavec
@Soleil 11 jj mám dlouhý. To jediný jsem věděla od poslední konzultace
Hele dostala jsem diphereline. Nevím jestli to může účinkovat tak rychle nebo zda je to jen placebo efekt, ale začalo mě bolet břicho