Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
9.9.16 15:37

@Izie TY jo tak je to audio kniha :-/ mám poslat i tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.9.16 18:08

No ahoj holky. Potřebuju přes zadek za to jak jsem tady dlouho nebyla. Nervy na to nebyly. Atak. Znáte to. Musím se s vama poradit. :D
Od laparky uběhlo 5 měsíců. Cyklus mám po ní téměř pravidelný +-2 dny.
Teď jsem 22 dc a když jdu ze schodů tak mi můžou prsa upadnout. Bolí jako ďas. A ty bolesti mam od 20dc. Už dva dny. A ano snažíme se. :hug:
No a jestli to jsou pms tak už mě fakt trefí :roll: :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
9.9.16 18:46

@Monsim Držím palce, a jsem ráda, že Tě tady opět vidím, už jsem si říkala, kde jsi - třeba těhu? Já taky doufám, že teď nemám PMS, ale spíš bohužel asi jo…tobě přeji, ať to není PMS!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
9.9.16 18:54

@Bjetuš to je zlatouš :) :srdce: krásňoučký miminko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
9.9.16 19:00

@Monsim hm… to vypadá nadějně :) že by?? :dance: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.9.16 19:50

Těžko říct holky :hug: dam vědět at to dopadne jakkoli :* dekuju za podporu. Tady vím, že se mi vždycky dostane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
9.9.16 21:40

Diky za mile reakce na me krasne miminko :D @Soleil 11 Jasne ze z fotek to materstvi vypada jako prochazka ruzovou zahradou - prece ho nebudu fotit, kdyz rve a je rudej jak krocan :D Je to uz peknej obrik! Dneska je mu 6 tydnu a za posledni 2 tydny vyrostl 1,5cm a pribral 660g 8o Ja mela pocit, ze mi najednou vyrost ze spousty obleceni a ze uz se fakt pronese… :D A hura! Mam za sebou sestinedeli!

No pekna debata se tu rozjela…Coelhuv citat znam a mam moc rada. Jste vsechny hrozne statecny! Takovy zivotni pribehy.. Jste hrozne silny zensky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
9.9.16 21:42

@Monsim :mavam: Nebudes tomu verit, ale predevcirem jsem na Tebe myslela a rikala jsem si, co s Tebou je! A hura, Ty pises. At to neni pms, at je to mimi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
9.9.16 23:49

@Soleil 11 Ona to usuzuje z toho že rok se snažíme o první mimčo a rok se nám nedaří otěhotnet, manžel má spermiogram OK, má 48% pohyblivych spermii a před 3 rokama že jsem byla na operaci žlučníku. Hned mi dala žádanku na rentgen vejcovodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
10.9.16 09:03

Tak jsem Vás dočetla a můžu jít vařit něco k obědu :lol:. Jinak jste tu napsaly zajímavé věcičky :palec:. Taky mě tyto věci zajímají.
Holky já mám příznaky téměř stejné jako při tom posledním těhotenství. Včera jsem si udělala test a byl tam při podrobném zkoumání vidět dušík. Zítra zase testnu (teda pokud to do té doby nedostanu) a dám Vám vědět, jak to se mnou vypadá ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
10.9.16 10:53
@Bjetuš píše:
Diky za mile reakce na me krasne miminko :D @Soleil 11 Jasne ze z fotek to materstvi vypada jako prochazka ruzovou zahradou - prece ho nebudu fotit, kdyz rve a je rudej jak krocan :D Je to uz peknej obrik! Dneska je mu 6 tydnu a za posledni 2 tydny vyrostl 1,5cm a pribral 660g 8o Ja mela pocit, ze mi najednou vyrost ze spousty obleceni a ze uz se fakt pronese… :D A hura! Mam za sebou sestinedeli!No pekna debata se tu rozjela…Coelhuv citat znam a mam moc rada. Jste vsechny hrozne statecny! Takovy zivotni pribehy.. Jste hrozne silny zensky :hug:

Rudý jak krocan :lol: :lol: :lol: :lol:. To mě rozsekalo :mrgreen:. Mimochodem, moje holky taky mají krocaní chvilky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
10.9.16 15:25

@kyticka86 Jasneee,,cizi nestesti je velka zabava :D :D Ale je videt, ze vis o cem mluvim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
10.9.16 15:31

@Hanka1982 Holka zlata to snad neni mozny! Uplne tise a strasne moc drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
10.9.16 18:28

@Bjetuš Děkuju :hug:. Zítra dám vědět ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
10.9.16 20:22

@Hanka1982 hodně štěstí a jaké to jsou příznaky, zda-li se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí