Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ahoj holky. Potřebuju přes zadek za to jak jsem tady dlouho nebyla. Nervy na to nebyly. Atak. Znáte to. Musím se s vama poradit. ![]()
Od laparky uběhlo 5 měsíců. Cyklus mám po ní téměř pravidelný +-2 dny.
Teď jsem 22 dc a když jdu ze schodů tak mi můžou prsa upadnout. Bolí jako ďas. A ty bolesti mam od 20dc. Už dva dny. A ano snažíme se. ![]()
No a jestli to jsou pms tak už mě fakt trefí
![]()
@Monsim Držím palce, a jsem ráda, že Tě tady opět vidím, už jsem si říkala, kde jsi - třeba těhu? Já taky doufám, že teď nemám PMS, ale spíš bohužel asi jo…tobě přeji, ať to není PMS!
Těžko říct holky
dam vědět at to dopadne jakkoli
dekuju za podporu. Tady vím, že se mi vždycky dostane ![]()
Diky za mile reakce na me krasne miminko
@Soleil 11 Jasne ze z fotek to materstvi vypada jako prochazka ruzovou zahradou - prece ho nebudu fotit, kdyz rve a je rudej jak krocan
Je to uz peknej obrik! Dneska je mu 6 tydnu a za posledni 2 tydny vyrostl 1,5cm a pribral 660g
Ja mela pocit, ze mi najednou vyrost ze spousty obleceni a ze uz se fakt pronese…
A hura! Mam za sebou sestinedeli!
No pekna debata se tu rozjela…Coelhuv citat znam a mam moc rada. Jste vsechny hrozne statecny! Takovy zivotni pribehy.. Jste hrozne silny zensky ![]()
@Monsim
Nebudes tomu verit, ale predevcirem jsem na Tebe myslela a rikala jsem si, co s Tebou je! A hura, Ty pises. At to neni pms, at je to mimi!
@Soleil 11 Ona to usuzuje z toho že rok se snažíme o první mimčo a rok se nám nedaří otěhotnet, manžel má spermiogram OK, má 48% pohyblivych spermii a před 3 rokama že jsem byla na operaci žlučníku. Hned mi dala žádanku na rentgen vejcovodu.
Tak jsem Vás dočetla a můžu jít vařit něco k obědu
. Jinak jste tu napsaly zajímavé věcičky
. Taky mě tyto věci zajímají.
Holky já mám příznaky téměř stejné jako při tom posledním těhotenství. Včera jsem si udělala test a byl tam při podrobném zkoumání vidět dušík. Zítra zase testnu (teda pokud to do té doby nedostanu) a dám Vám vědět, jak to se mnou vypadá
.
@Bjetuš píše:
Diky za mile reakce na me krasne miminko@Soleil 11 Jasne ze z fotek to materstvi vypada jako prochazka ruzovou zahradou - prece ho nebudu fotit, kdyz rve a je rudej jak krocan
Je to uz peknej obrik! Dneska je mu 6 tydnu a za posledni 2 tydny vyrostl 1,5cm a pribral 660g
Ja mela pocit, ze mi najednou vyrost ze spousty obleceni a ze uz se fakt pronese…
A hura! Mam za sebou sestinedeli!No pekna debata se tu rozjela…Coelhuv citat znam a mam moc rada. Jste vsechny hrozne statecny! Takovy zivotni pribehy.. Jste hrozne silny zensky
Rudý jak krocan
. To mě rozsekalo
. Mimochodem, moje holky taky mají krocaní chvilky ![]()
@kyticka86 Jasneee,,cizi nestesti je velka zabava
Ale je videt, ze vis o cem mluvim ![]()
@Hanka1982 Holka zlata to snad neni mozny! Uplne tise a strasne moc drzim palce ![]()
@Hanka1982 hodně štěstí a jaké to jsou příznaky, zda-li se mohu zeptat?