Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky - ženy
vratili sme se z dovoleny a bylo to super- l0dni off
horsi byl návrat do reality, hroznej opruz.
Ale musim se priznat,,ze s přítelem pak uz byla i ponorka
mate to některá taky tak, ze vas pritel nekdy štve?
a je na zabití ![]()
Musím vas docist je tu toho hodne. ![]()
Ja si užívám poslední dny volna před ms, po ni me ceka průchodnost vejcovodu a ivf to nějak utíká hrozne rychle ![]()
Všechny vas zdravim a preji hezky den ![]()
@Soleil 11 Me je 33let a manzelovi 38let. V caru jsme byly na prvni konzultaci a hned na prvni navsteve me doktorka v caru rekla ze udelame hned rengten vajecniku aby semnou neco nedelala a pak me treba za pul roku poslala na to vysetreni a tam se zistilo ze mam zalepene vejcovody. Snazime se o prvni dite. Manzel ma spermiogram OK. Doktorka v caru rikala ze kdyz se snazime rok a manzel ma spermiogram ok a nejde to ze nekde neco bude.Pry tam zavedou nejakou tekutinu ktera tu delohu zacne vyplnovat a pokud jsou vejcovody pruchodne tak ta tekutina donde i do vejcovodu, na ultrazvuku se jim to pry ukaze modre jak ta tekutinu to vyplnuje.Pry se tam jde ranno a odpoledne se jde domu.
@Esíčko.85 Vitej zpet!
uzasny vid, proste vypnout a vyprdnout se na vse a zapomenout ze tam nekde existuje svet.
Tak my ponorku nemivame, ja jsem s manzelem skoro nejradsi ze vsech lidi na svete, my jsme jak jednovajecny dvojcata.
ale teda nekdy me taky pekne s*ere s prominutim, to ne ze neee.
A na zabiti je taky nejmene 5× tydne, kdyz stimuluju tak i 5× denne. Ale stejne ho miluju.
kde jste byli? Nejak jsem uz zapomela. ![]()
Ty brdo. Myslis ze stihnete IVF jeste letos? Jak dlouho po laparce se smi? ![]()
@destovakapka Aha! Ty myslis takovy to tou penou. Na to se tez chystam! Bud tenhle nebo pristi mesic, pry to nic neni ale ja jsem posera tak mam bobky.
Ja blahove doufala ze uz existuje nejaky rentgen ktery to udela bez toho napusteni.
tak to CAR postupuje spravne, my to meli taky tak. Teda krome tech vejcovodu, ty porad odkladam. ![]()
@Soleil 11 Ja nevim asi to je pena, me doktorka rekla ze tam vstriknou tekutinu.Ja cekam na MS jak prinde, to mam jit na odber krve, po MS se mam objednat na ten zakrok a ten den co se objednam na ten zakrok tak se mam jeste objednat na ultrazvuk do caru.Ja na to jedu do Sternberka a to vysetreni tam delaji jenom utery a patek.Ja jsem minuly mesic u gyndarky dostala clostik ktery jsem rovnou poprve brala 2× denne tak jsem zvedava asi dorazi. Dneska jsem zacla uplne slabe krvacet ale mam to jenom na toaletaku po WC tak si myslim ze to nevyslo.
@ronia ach jo, doufala jsem moc..ale jsem moc rada, ze mas takovy prisup a divas se do budoucna a jedete dal, jsi holka statecna
![]()
@Esíčko.85 zdravim po dovolene, tak ja to mela dost podobne, byli jsme spolu 14 dni v podstate porad sami a v prirode (v CR) a parkrat jsem myslela, ze ho zabiju, ale pak se vzdycky vycistil vzduch a usmirovani bylo sladke
jo a i ten navrat do reality byl jak kdyz me baci do hlavy
tak at jsi na tom lepe ![]()
@Soleil 11. Haha
jestli budu stimulovat jako ze budu tak to bude zajímavé, sem hroznej nerv ![]()
Byli sme v Řecku Zakynthos
no vratila bych se hned aji bydlet bych tam mohla ![]()
Ivf bychom meli stihnout ještě letos, nejdu primo na laparoskopii jen tu hysteroskopii a dalsi mesic nato rikal dr. ivf. Uvidime, jednou k tomu dojit musí. Zas nato myslím zas mi ten mozecek pracuje ![]()
To je hezky ze s manzelem ste jako dvojče, sehrana dvojka, tak to ma být ![]()
Ja mam nekdy i cerny myslenky, ze treba to mimi nemame proto, ze spolu nemame byt, pritom se tolik milujeme.
gynekolog mi kdysi rekl, ze zeny změní partnera a sou tehu hned, sem si rikala jestli tohle nějaká dokáže je bezcitna
ale jo takovy je život..
@destovakapka Aha, ty musis jinam. U nas to delaj v CARu, jeste jsem si neprecetla ty papiry. Ale chci do toho jit i kdyz se bojim. Tak kez by ses mylila a nebylo to ani treba. ![]()
@Soleil 11 Ja jsem z Prostejova do Caru jsme jeli do Olomouce, tam nam doktorka rekla ze nevi asi to v Prostejove delaji ale ze maji dobre zkusenosti s nemocnici ve Sternberku, ze v Olomouci to delaji parkrat do roka ale v tom Sternberku ze to delaji casteji i kdyz to delaji 2× tydne ale rocne tam toho udelaji vic nez v Olomouci. Pozitivni ovulacni test jsem mela 1.9.a ovulace byla bud 2.9.nebo 3.9.cetla jsem ze se muze slabe krvacet kdyz se mimco uhnizduje ale kamosky co maji deti tak zadna to nemela a to nektere maji 2 i 3 deti.
@Esíčko.85 No ja jsem tez nervak, ale spis ty hormony pri stimulce ze me delaj nekdy jinyho cloveka. Naposledy jsem servala manzela protoze se na me podival v zrcadle u cisteni zubu.
magor no. ![]()
Jee Recko.
tak jste meli krasny cas. Aspon sis odpocala a ted se muzes vrhnout na to mene hezke - ale jestli z toho ma byt miminko, proc ne.
To uz mi taky rikal jeden muj dr. Ze kdyby neznal celou moji rodinu a manzela, ze by mi snad poradil najit si nekoho „na ulici“, ze si je jistej ze bych otehotnela hned. Ale prej bacha aby mel stejnou barvu pleti.
cernej humor ma fakt silne vyvinutej.
![]()
@Esíčko.85 taky miluju Řecko, ale teď bych se tam možná i bála jet. V TV je to asi dost nafouklý, ale ten strach tam prostě je, alespoň u mě.
My ponorku nemíváme, jsme spolu hrozně rádi a letos jsme měli dovču 14 dní, ani se nám nechtělo domů. A to vždy jezdíme jen sami, nechceme nikoho do party, jen si užívat sami sebe ![]()
Ale je pravda, že i my se občas poštěkáme, jenže to trvá tak 5 minut a pak je to oběma líto ![]()
@Avele budu držet palce, chlapák to zvládne
, hlavně aby jste se hnuly z místa a zjistili příčinu. Já i partner jsme zdravý a i přesto nám to něšlo, když jsem vypla a nemyslela na to a zaměřila na jiné věci tak to přišlo!! je to zázrak a zázrakem to budu brát celý můj život ![]()
@Kesssy dekuji ![]()
na dovci sem si prala a modlila se nad morem ke hvezdam aby ivf vyslo a ja dostala ten vysněny" motor" pro život
bez nej me nic nebavi. ![]()
V prirode to ste meli take paradu a kde ste byli? Me hlavne umi vytočit jak sou chlapi pohodlni, vse je na ženské a nekdy i to je malo nikdo to neoceni.
v pristim životě chci byt muž ![]()
@ronia to mě mrzí
ale jak píšeš dej si oraz a příště to bude úspěšný
moc na tebe myslím
![]()
@Esíčko.85 vítej
, je super že jsi vypla a chvilku nefungovala
. Úplně tě chápu, já minulý týden vůbec nekomunikovala s chlapem protože mě děsně štval už i jeho hlas mě vytáčel
.Budu držet palečky až půjdeš na průchodnost
![]()
@Soleil 11 já chtěla taky jít na tu pěnu ale dr v CARU mě z toho srážel že to prý není moc spolehlivá metoda a prý to nehradí pojištovna což mě bylo jedno. Zaplatila bych cokoliv. Nakonec jsem to teda nepotřebovala ![]()
@Esíčko.85 Byli jsme v chaticce na samote u lesa na Benesovsku, vecer kolem chodi srnky, tak to bylo super.
No jo, pohodlnost je vyborna vec, zvlast kdyz vidi u rodicu, jak maminka obskajuje tatinka. Ja nemam zadny problem ho hyckat-naopak me to bavi, ale kdyz on hycka me, takova pekna rovnovaha kdyz je
tak to chce si to vykomunikovat, nekdy se dari lepe nekdy hure ![]()
To jsi si hezky prala-moc drzim palce, at se to brzy splni.
Tyhle pocity moc dobre znam, v jednu chvili jsem si prisla jak kdyz sedim na nastupisti a porad cekam na vlak, ktery neprijizdi. Citila jsem se uplne na dne a v haji a pak jsem si rekla dost, budu ten vlak samozrejme dal vyhlizet ale budu aspon pobihat okolo a zit nebo se z toho zblaznim ![]()
jinak v patek bude uplnek ve znameni ryb - pry bude pusobit na nasi intuici, sny a otevrenost, takze by nam mohl pomoci v tom, cim se mame ridit a jak mame jit dal ![]()