Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3594
13.9.16 09:51

@Bjetuš :mrgreen: prej petici. No ver ze k horsimu. :roll: Uz jsme dostaly s holkama upominku ze se v poledni pauze smejem. Krava jedna. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
13.9.16 09:53
@wallace píše:
Tak holky, je taaaam :dance: Pssst teda :zed: A dneska to už je ne pidipidi dusik, ale pidi duch ;) Vidim do bez nejakyho natáčení a podobných skopičin. Vyfotit to teda zatim nejde. Ale tím, že zesílil si troufam tvrdit, že už to není Pregnyl :hug:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: Senzace. :srdce: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
13.9.16 09:54

@Soleil 11 Děkuji za reakci… moje Dr. mi dělala hormonální profil, 2.DC a pak 21. DC - to vyšlo dle ní v pořádku a ovulace probíhá. Říkala, že nejdřív se udělá spermio a dle toho se zvolí další postup.

@ronia Díky, tobě také přeji ať to brzy vyjde. Ten čas strašně letí, kdyby mi bylo o 10 let méně tak jsme klidnější, ale teď už mám z toho nervy. :?

@Mišule232 Jo, to máš pravdu, že to je zázrak. Já jsem to tak dřív nevnímala - nikdy jsem po dětech netoužila, teď bych ráda a nejde to…i bych si za ty svoje řeči, co jsem měla nafackovala. Jenže nebyl ten správnej chlap a tak to prostě přišlo až teď… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
13.9.16 09:55
@Soleil 11 píše:
@Bjetuš :mrgreen: prej petici. No ver ze k horsimu. :roll: Uz jsme dostaly s holkama upominku ze se v poledni pauze smejem. Krava jedna. :roll:

A kdyby jste brečely tak dostanete prémie? 8o To je koza… :P :mrgreen: Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
13.9.16 09:59

@Soleil 11 Děkuji zlato :hug: Jsem dnes teprve 10 DPO, tak me to dost překvapilo 8o
No dovca bude urcite úžasná, ale už me začíná jimat hrůza, aby to byl velký bojovnicek a všechny ty presuny ustál.
No uz mám svou tradiční neurozu :roll: a opar, tak ještě tyhle strachy k tomu… No to ze me bude mit muzskej radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
13.9.16 10:04
@Soleil 11 píše:
@Bjetuš :mrgreen: prej petici. No ver ze k horsimu. :roll: Uz jsme dostaly s holkama upominku ze se v poledni pauze smejem. Krava jedna. :roll:

Jak upomínku, že se smějete??? 8o :roll: To snad nemyslí vazne toto? Si asi potrbuje něco dokazovat, ne? Sileny, takovýhle lidi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
13.9.16 10:49

@Izie ahojky,tak do recka se bat nemusis, je to tady opravdu nafoukla bublina, nic se tady nedeje, imigranti jsou jen na nejakych ostrovech, v jinych castech recka, treba na krete je to uplne v pohode :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
13.9.16 10:51

@wallace no já se z tebe picnu :mrgreen: Strašně moc potichu gratuluju, tentokrát je to tutovka. Držím palce a na dovče na sebe dávej velkej pozor, zvlášť na sluníčku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
13.9.16 10:56

@kackarec to jsem ráda, když to slyším od domorodce :lol:. Já Řecka strašně miluju, už jsme byla na Rhodu, Aegině, v Athénách, Korfu, Zakynthosu, Krétě…snad skoro všude a je to moje srdcovka. Ráda se tam vrátím.
Jenže media vám moc nepřejí, nejdřív ten bankrot a teď ty černý huby :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
13.9.16 10:56

@Avele TAky bych si nafackovala. :mrgreen: :zed: Pamatuju jak jsem se rouhala ze nechci otehotnet hned, ze chci letni dite. A uz to jsou tri roky, treti leto za mnou a nemam jeste ani tuk. :roll:

@baluuu8 :mrgreen: to me ted fakt smichy zvedlo ze zidle. Budu ji to muset navrhnout, coz voto, brecet ja umim s hormonama - a nekdy i bez nich - skoro na pozadani. :mrgreen: Kurna to by se vydelavalo. :think: Mohla bych si zaplatit nejaky VIP kliniky. :mrgreen:

@wallace Ty voue!! Abys tam nemela ty podnajemnicky dva. 8) Zadny hruzy, jen si to hezky uzivej. :cert: Kazda z nas bysme za tuhle situaci tady daly vse co mame, uzivej si ten krasnej pocit, tankuj slunicko a pohodu - asi to je (pssst, septam) tvoje posledni klidna dovolena ve dvou. ;) :srdce: a muz uz to vi?
No ona je divna, to by bylo na dlouhe povidani. :roll: cekaji nas krusne casy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
13.9.16 10:58

@kackarec ahoj beru! :mavam: chybis mi, myslela jsem ze budes chodit casteji. Jak u vas?? Co se deje/bude dit? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.9.16 11:14

@wallace skvele zpravy, moc gratuluju a at jen dal sili :kytka:
@Soleil 11 a jee ta nova sefova se mi vubec nelibi - a nemohla by treba otehotnet a zmizet at je zas klidek? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
13.9.16 11:19

@Izie @Bjetuš No, holky, já se teda asi taky picnu :lol: 8o Jen se mi honí hlavou, aby se tam třeba něco nepřihodilo, nechtěla bych teda zkoušet místní zdravotnictví :roll:
Nic, na to nemůžu myslet. Budu doufat, že bude všechno v pohodě

@Soleil 11 Uáááá 8o 8o 8o No nestraš!!! 8o 8o 8o To mě ani nenapadlo! No folik byl jen jeden tenhle měsíc, tak snad nee. Snad je to jen tím, že je to superbojovníček :lol:
Muž nic neví ještě, už jsem byla nahnutá mu to říct, ale po těch biochemkách… Nechci, aby případně celou dovču přemýšlel, co bylo proč zase špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
13.9.16 11:56

Holčičky, tak se tu mějte krásně, přeju krásné svatební přípravy, zdařilé IVF a KETy, kdo se chystáte :hug:
Ať je tu nějaká nová těhule, až se vrátím :potlesk:
Tak mi držte pěstičky, ať to všechno ve zdraví zvládnem a přivezem zpátky dálnice :lol: :potlesk:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
13.9.16 11:59

@wallace Opatrujte se a užijte si to!! :kytka:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...