Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
14.9.16 13:48

Holky já odepisovala z mobilu a poslalo se mi jen něco, mě trefí :mrgreen:

@ronia - jejda tak to mě mrzí. Já určo nemám v plánu ostřejší chůzi, ani my to moje nemocné nožky nedovolí. Nějakou procházečku asi jo, ale velmi opatrně. Ani do práce nejdu kašlu na to. Je tam zmatek a stres a ten já ted mám i bez práce.

@Izie - Udělejte si pěkný víkend, romantika, kino, večeře jen to teda musíte zakončit pusou na čelo co? :mrgreen: Beru a co imuno, kdy budou výsledky?
A na svatbu už máš teda komplet všechno?

@Soleil 11 - a jak Ty moja milá? Už víš, kdy jdeš do posledního německého pokusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
14.9.16 14:13

@Soleil 11 víš z čeho mám úplně největší hrůzu? Je to teda fakt šílený, ale děsí mě, že mi nebudou držet vlasy :zed:
Bude to prostě naprosto výjimečný den a já na něj chci opravdu vzpomínat celý život :lol:. Musím se asi hodit víc do klidu :mrgreen:, jenže jak.
Alkohol vůbec nemůžu, šíleně mě po něm bolí hlava a to i po 1 skleničce, tak si to radši odpustím. A na bylinky moc nevěřím ale i přesto jsem jeden čas pila meduňku, že bych teda skočila do lékarny?
A jsem ostuda, v rámci svých starostí úplně zapomínám mluvit s vesmírem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
14.9.16 14:17

@audiomax právě, že už to můžeme zakončit normálně. Zítra jdeme na imuno a pak už se na to můžem normálně vrhnout. Měsíc sexu s gumou nic moc :oops:, no a poslední týden už vůbec nic. Chlapa zítra čeká i spermio a musel pěkně abstinovat. Teda jen on, já ne :mrgreen:.
Výsledky genetiky budou do 14 dnů a to imuno tak měsíc. jestli se mi podaří otěhotnět, tak to bude listopad/prosinec a to bych tak strašně ráda malýho ráčka. Ale nedá se nic dělat. Hlavně, aby bylo mimčo zdravý :*
A kdy teda zkusíš testovat? Už příští týden? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
14.9.16 14:27
@Izie píše:
@Soleil 11 víš z čeho mám úplně největší hrůzu? Je to teda fakt šílený, ale děsí mě, že mi nebudou držet vlasy :zed:
Bude to prostě naprosto výjimečný den a já na něj chci opravdu vzpomínat celý život :lol:. Musím se asi hodit víc do klidu :mrgreen:, jenže jak.
Alkohol vůbec nemůžu, šíleně mě po něm bolí hlava a to i po 1 skleničce, tak si to radši odpustím. A na bylinky moc nevěřím ale i přesto jsem jeden čas pila meduňku, že bych teda skočila do lékarny?
A jsem ostuda, v rámci svých starostí úplně zapomínám mluvit s vesmírem :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Já ti rozumím, taky jsem byla nervní jak blázen a noc před svatbou jsem napsala asi 3 hodiny. 8o Ale fakt se nestrachuj, dopadne to dobře.. Nakonec se vezmou. :lol: :mrgreen: Ten den tak rychle utíká, večer lehneš s novomanželem do peřin a budeš překvapená, že už je to vlastně za vama.. 8o :hug: Užij si každou vteřinu s lidmi, který máš ráda a kteří tam s vama budou a kašli na vlasy, jestli drží a nebo jsou trocha rozvolněné - o to v životě nejde. :srdce: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.9.16 14:36

@audiomax Aha no jo vlastne, ty jsi mela vysetreni, to je jasny ze to byla blasticka. Toz blasty se zakousavaji 1-3 dny po transferu. ´Vcera jsem videla na nemeckych strankach krasny video kde delali transfer a zaroven embrya pak v deloze sledovali UZ a nataceli to. Tim vicemene prokazali, ze je uplne jedno co delas hned po transferu (neni to k tematu, jen si ted na to vzpominam) - jestli lezis, bezis na vlak nebo delas stojky. Filmovali zeny co lezely bez hnuti, ty co chodily i ty co delaly nejaky behy. Vsechna ta embrya se sama nejakyma pohybama delohy dostala do vlastni polohy, ne tam kde bylo vlozeno, proste si cestovali jak chteli a kam chteli - a bylo uplne jedno, co zena fyzicky dela navenek.
Jinak souhlasim, je to moc silny zazitek. :pankac: muj prvni transfer, to bylo jako vanoce! :mrgreen:
Do toho posledniho pokusu pujdu nekdy koncem roku/zacatkem noveho, nevim jeste poradne.

@Izie Tak z toho jsem mela tez hruzu. :roll: taky jsem to patricne mymu stylistovi rekla. A on mi na zkousce ucesu prisahal, ze mi ten uces bude drzet jeste tyden, ze mi garantuje ze to dolu nedam - my meli kabriolet jako auto a ja uz to videla ze nez dojedu na misto, budu vypadat jak lesni vila. A vis co? Vyplytval na me jednu celou tubicku nejakeho spesl spreje, ale fakt prisaham, nejen ze vlasy drzely celicky den a noc a nehybl se ani vlas, ale ja to fakt nemohla pak o svatebni noci sundat. :mrgreen: jeste druhy den kdyz jsme s hostama co byli z daleka davali kaficko pred jejich odjezdem tak se smali, ze co se ucesu tyce, mohla bych se vdavat znova. :mrgreen: Toz poradne nejak zasprejovt a bude to. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.9.16 14:39

@baluuu8 Moc hezky napsane a pravdive. :pankac: Me ten den strasne utekl. My meli jen 70 lidi a stejne jsem nestihla vsechny. :roll: najednou bylo skoro rano, my sotva dolezli do postele, mrtvi unavou ale stastni a vysmati - a o nejaky svatebni noci bych si mohla jen nechat zdat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
14.9.16 14:43

@audiomax Držím palce, určitě už se bojovníček zakousl a nepustí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
14.9.16 14:45

@Soleil 11 No tak u nas uplne stejne, lidi teda asi 50, ale taky jsem se nestihla věnovat všem… Do postele jsem se doplazila ve 4 rano a za ten tříhodinovej spánek jsem byla mega šťastná, o svatebních radovánkách ale taky byt řec nemůže. :mrgreen: Ty jsme nechali az na home sweet home ;) Ale bylo to fajn a pak kdyz nam fotografka poslala 788 fotek, tak jsem byla uplne nadšena, jak zachytila atmosféru.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
14.9.16 14:45

@Soleil 11 Nenajdes nekde ten film? Strašně rada bych to viděla… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.9.16 14:51

@baluuu8 Ja uz na svatebni noci neverim. :mrgreen: neznam totiz ani jedinou kamosku co by nejakou mela. :mrgreen: Ja tez byla vyprdena z fotek, boze to byl krasny cas. :srdce: :dance:
Zkusim ten film pohledat. :palec: Kdybych tak vedela kde jsem k nemu prisla, jak tak guglim nekdy na milion strankach. Ale snad nebude tezke to najit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
14.9.16 14:55

@Soleil 11 No tak treba moje svědkyně mela „svatební“ noc na me svatbe. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.9.16 15:10

@baluuu8 No to se ale nepocita. :mrgreen: takovou svatebni noc uz jsem tez mela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
14.9.16 15:11

@baluuu8 vím, že pro svého chlapa budu vždycky ta nejkrásnější. On mě prostě bere takovou jaká jsem a nedívá se, jestli mi drží vlasy, jestli se mi udělal pupínek. Neřeší, že ráno vypadám jak čarodějnice. V jeho očích jsem krásná neustále. Až je mi někdy líto, že nedokáže ocenit ten rozdíl, kdy jsem opravdu vyfiklá :?
Ale vím, že svatbu si užiju. jen doufám, že se už pořádně vyspím. Teď jsem tak unavená, že bych spala okamžitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
14.9.16 15:16

@Soleil 11 to jsi mě pobavila. Mě vizážistka tvrdí, že používá kadeřnickej cement :mrgreen:. A je pravda, že vlasy z účesu na zkoušku držely ještě další 3 dny :lol:.
Mojí sestřenku vezli do kostela koně. To bylo tak šílený :pocitac:, sice hezký romantický akt, ale než dojeli, měli vlasy šíleně rozfoukaný a mokrý oči. Koníci jeli trochu moc rychle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Když jsem si tak v hlavě skládala puzzle šaty + make up+ vlasy, myslím, že vše dohromady bude pecka :pankac:
Pane jo, 70 lidí, to je dost, my máme necelých 40 a bohatě mi to stačí. Na svatební noc se taky nechystám, myslím, že nebude ani druhou noc, ale až o líbánkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
14.9.16 15:32

@Izie No neboj, ženich to stopro ocení u oltáře, že budeš jako princezna. ;) Můj manžel je tvrďák, ale přiznal se mi, že když jsem přicházela k oltáři, tak byl naměkko… :palec: :srdce: A to bych do něj fakt neřekla. :* Jde hlavně o vás dva, užijte si to vy dva spolu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí