Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1074
18.9.16 11:23

@baluuu8 Děkuju :hug:. Kamarádka to říká vážně moc hezky :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
18.9.16 11:29

@audiomax Ta únava je dobré znamení ;). Strašně moc na Tebe myslím a držím vše co mám :hug: :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
18.9.16 11:32

@Lentilkaaa83 Děkuju :hug:.

@j-p Tak se švábama bych teda taky bydlet nechtěla 8o. Držím pěsti, ať je příští bydleníčko v pohodě a stěhujete se tam už ve 4 :hug:. Moje sestřenka vždy otěhotněla, když se stěhovala do jiného bytu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
18.9.16 16:48

@Hanka1982 no to by bylo hezky :D Ale už je to 3.měsíc a mimi nikde :,(!JÁ vím te vy čekáte o leta ale JÁ myslela ze druhé bude hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
18.9.16 20:22

@j-p To věřím. Určitě to brzo vyjde a dočkáte se druhého mimi :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
18.9.16 20:29

Holky mě mrskne… :zed: Pokazili se nám jedno z firemních aut, takže se ket bude muset o měsíc odložit, kvůli nečekaným výdajům… :,( Ach jo… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
18.9.16 21:23

@Hanka1982 děkuji :hug: a jak se máte? Kdy bude svatba? Co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
19.9.16 09:57

Holky co blbnete s tim vasim vekem. :cert: me bude za 3 tydny uz 37… :cert: :roll: :( Proste uz jsem stara na nejaky tehotneni, je to jasny… :zed: A to se prosim pekne poctive modlim jak k vesmiru, tak ke Gabrielovi. :mrgreen: :zed:

@audiomax Zlati, teda ja plasim ale teda ty jsi vitez, protoze plasit ze 3. den po KET nemas priznaky. :cert: Koukej hodit zpatecku, klidecek (normalne bych jeste napsala vinecko, ale to neee :mrgreen: ) a proste ver bojovnickovi. Vic to neovlivnis. A to ze je kazdy tehu jiny ti taky nemusim psat, je to proste strasne dlouha cekaci doba, vim jak hrozny to je, ale zustan pozitivni. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
19.9.16 10:03

@Izie Par kulicek Pandory prej… :mrgreen: uz se ti to krati, za tyden uz budes vdana pani. :*

@j-p :mavam: ahoj beru! Jsem moc rada ze jste se konecne uz prestehovali. I kdyz teda ty podminky jsou otresny, jdete okamzite jakmile neco bude. Ja myslim ze byste majitele dokonce mohli zalovat, ale kdo si chce zacinat takovy tahanice vid. :zed: jo a za stresovani po 3 mesicich snazeni by sis zaslouzila na zadek. :mrgreen: Bud rada ze uz doma jedno zlaticko mas, to druhy prijde, i kdyz mozna ne tak rychle jako Nelinka. :hug:

@baluuu8 8o to me strasne mrzi!!! :( jezis ja bych taky byla na prasky, clovek se tak tesi, nepocita dny ale minuty a pak tohle. :pocitac: muzem jen doufat ze to tak proste melo byt. :nevim: ale je to slaba utecha, vim. :hug: Tak at uz to mas pristi mesic bez blbejch prekvapeni. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
19.9.16 10:10

@Soleil 11 mě bylo v červnu 32 a musím říct, že ty biologický hodiny mi teda tikají parádně :pocitac:
Na svatbu už se hrozně těšíme, to je jasný. Tenhle týden jsem si rezervovala jen sama pro sebe, hezky se nechám opečovávat.
Dívala jsem se na svůj cyklus a vůbec nechápu co se to děje, po tom SP mi chodí pravidelně MS, teď dokonce po 32 dnech 8o. Pokud by to vycházelo i příští měsíc, tak ovulka mi vyjde na líbánky, kéž by. Jinak začínáme příští měsíc zase s Clostíkem, tam je to jistota :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
19.9.16 10:17

@Izie Me taky tikaj… :,( a 37 fakt uz je jina liga nez zacatek tricitky. U me uz to jde do faze ctyricitky, ja ani nemam chut slavit. :,(
To dobre delas. Ja si tez pred svatbou dala par dni jen „zensky“ veci, kosmetiku, pedikuru, manikuru, masaz. :P Hele ty brdo to zni super, treba ten SP byl (i kdyz to zni blbe) k necemu dobrej. Tak tfuj tfuj aby to vyslo na libanky, bylo by krasny kdybyste si privezli z libanek mimiska. Takovy holivudsky klise. :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
19.9.16 10:22

@Soleil 11 však neboj, i ty se dočkáš. Já věřím, že u vás je problém, protože vám bojovníky nevyšetří na genetiku. Až budeš tady v Čechách, určitě se povede 1. pokus :pankac:
Moc tomu nevěřím, spíš si říkám, že tělo bylo zmatený hormonama, i když nechápu proč ještě 2 měsíce po :nevim: ženský dny mi začínají dneska a končí ve čtvrtek :lol:, pěkně se nechám rozmazlovat. Věřila bys tomu, že někdo na mě kouká divně, protože jsem si nevzala dovču? Mám ji až v pátek, to podle, mě bohatě stačí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
19.9.16 12:44

@baluuu8 tak to me hrozne moc mrzi…tak jedine verit, ze to nejaky smysl ma, ale chapu, ze jsi nastvana…tak se drz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
19.9.16 13:02

@Kesssy :hug: Jsem hotová, odkládáme to asi už po čtvrté, ale tentokrát mě to jaksi položilo… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
19.9.16 13:09

@baluuu8 jeee to je mi líto :( moc mě to mrzí že to odkládáte na další měsíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí