Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Soleil 11 píše:
@baluuu8 No to se ale nepocita.takovou svatebni noc uz jsem tez mela.
Já ne
Já si to teda vynahradím na něčí jiné svatbě.
![]()
@wallace super zprávička
moc gratuluji
![]()
@Avele jj vím o čem mluvíš
já děti chtěla ale pořád jsem to odkládala a když jsem řekla že je už čas a myslela že to půjde okamžitě tak jsem zjistila že to nejde ![]()
@wallace moc si to tam užij a pořádně odpočin a vrat se s dálnicííííí
![]()
@audiomax ahoj holka naše
, tak to moooooc gratuluji k bojovníčkovi v bříšku
, hlavně odpočívej a relaxuj, 14 dní uteče jako voda neboj
. Moc na tebe myslím ![]()
Holky tak ta moje 40-leta kamoska mela dnes dalsi KO. Uz tam nejsou dve bublinky, ale jenom jedna, zato ty jedny tluce srdicko.
![]()
@Soleil 11 Hlavně že je tam srdíčko
To je krásný!
Já už chci taky… ![]()
@baluuu8 Ani ti nebudu psat jaky strach jsem mela kdyz pipl mobil.
ona mela jednou pred asi 4 roky ZP a od te doby nic, vycerpala vsechny pokusy na pojistovnu, mela uz 1 pokus jako samoplatce a nikdy nic - ani duch na testu. Modlila jsem se aby napsala dobre zpravy. Rikala ze se vcera i pohadali doma, ze jeji muz rikal ze tam dnes na UZ uz stejne nic nebude - no on je celkem pozitvni clovek fakt.
a ze pry dnes dutinka byla vetsi, ale nic vic a az po dlouhem hledani objevili pulzujici srdicko.
to druhy uz tam nebylo, asi zaniklo. A i kdyz opravdu uprimne skacu radosti protoze ji fakt znam osobne a mam ji moc rada, tak jsem strasne smutna - jde jeste pristi tyden do CARu a pak je propustena ke svymu dr. Uz nebudu mit partaka.
ona byla posledni dobou fakt to posledni co me drzelo nad vodou, pomahalo mi jak jsme si povidaly o klinice, tech doktorech tam atd. Njn co nadelam, jsem v tom zase sama. Teda tady doma, vas mam samozrejme virtualne. Jeste nemit vas, tak uz si asi jdu hodit masli. ![]()
@Soleil 11 Jee tlukouci srdicko, tak to je nadhera. Vzdycky je sice smutny, kdyz jedna bublinka zanikne, ale bude to takhle „bezpecnejsi“ a to jedno to ve zdravi dotahne do zdarneho konce. Vi kamaradka, ze ji drzi palce cela diskuzni skupina? ![]()
Pekna debata o svatebnich vlasech
To zavidim, ze drzel uces 3 dny.. Ja mela sice krasnej, ale dala mi do toho nejaky perlicky na dratku a zacalo se to uvolnovat. Tak jsem chvili mela nerva a pak jsem to vyrvala, uces trochu povolil, ale bylo to uz po obradu a bylo to nakonec prijemnejsi, jak to bylo „lezerni“ ![]()
@Soleil 11 Já ti rozumím, já už jsem taky ve všech skupinkách jako inventář, holky už čekají druhé děti zatímco já pořád čekám na to první… Nebuď smutná, sama nejsi…
musíme vytrvat a nevzdávat se - taky se dočkáme našeho zázraku..
![]()
@Izie Vaz si svyho chlapa!
Vim, co myslis.. muj si taky ani nevsimne kdyz se vic namaluju, prijdu od kadernice… Nejvic se mu libim v teplakach a vytahanym tricku, hlavne ze bez podprdy
Ale ted po porodu to konecne ocenuju! Rika mi, ze jsem jeste krasnejsi nez predtim, ze moje telo miluje at se meni jakkoliv, mymu poporodnimu brisku rikal laskyplne polstarek a zarostlymu klinu kozisek ![]()
@Soleil 11 hlavně že je tam jedna bublinka a
to je moc důležitý
a krásné ![]()
@Soleil 11 tak to jsou porad krasny zpravy, jedno tlukouci srdicko
moc ji drzim palecky ![]()
musi to byt tezke, takova smesice pocitu ze to clovek moc preje ale zaroven by to taky sam chtel zazivat..tak se drz ![]()
Jinak ja vcera 1DC, ale vybrala jsem si posledni sick day, tak jsem aspon mohla byt doma.
@Kesssy Bývá ti zle 1.dc? Zkus se pár dní před ms cpát magnesiem. Mě to pomáhá. Dvě tablety denně a dá se to přežít v pohodě.
Jinak mám šílené bolesti a je mi na ![]()
@baluuu8 diky za tip - byvalo mi zle (i jsem omdlivala, zvracela), cpala jsem se brufenama, abych to prezila, ale posledni dobou je to mnohem lepsi, ani brufen nepotrebuju. Jinak obcas si dam Vincentku, tak bych ji mohla zkusit hlavne kdyz se blizi ms, tam horcik je.
Takze ted to mam o tom, ze si dopravam maximum klidu a pohody kdyz mam ms - cilene si nedavam zadny schuzky a aktivity v tu dobu, beru to jako takovej svuj „moontime“, zpomaleni a zklidneni. Resim proste jen nezbytny veci. Zacala jsem s tim po laparce a myslim, ze se to mymu telu hodne libi
Proste kdyz uz neni mimi, dopreju si aspon takove uzasne vlastni hyckani a oddech ![]()
@Bjetuš Jj, lepsi jedno srdicko nez dve bublinky.
Nene, nevi ze tady o ni povidam, snad by se nezlobila.
ale pripada mi ze clovek musi obcas napsat i to hezke co osobne vi, dodava to energii nam ostatnim.
Tak vam vsem dekuju holky za drzeni palecku virtualne, ono byt zenska po 40-tce bez deti je fakt uz hardcore.
![]()
Ja mela taky takove perly zavrtane do vlasu, ne moc, asi pet a je fakt ze jedna se vytacela. Toz jsem ju vytocila za to ze vytacela ona me a zahodila.
Ale zbytek byl jak z betonu. ![]()
@baluuu8 Jo inventar, to je dobry slovo.
taky se tak citim, smrdim tu uz pekne dlouho. A moc bych chtela i nadale, ale spis jako maminka jako Bjetus.
Z nasi „stary“ party uz sem skoro nikdo nechodi, vetsina uz ma materske povinnosti a zbytek uz chodi jen malo. Ja se jenom bojim, abych jednou nemusela do skupiny „Snazilky 40+“…
ten cas tak utika a porad zadny mimous na obzoru… ![]()
@Bjetuš Jee to je krasny.
Prej kozisek.
Ja mam taky skvelyho manzela v tomhle. Ale on je navic horsi nez zenska. On si naopak vsimne vseho - i toho ze mam novy deodorant! Nekdy si rikam ze ja snad ani nepotrebuju kamosku/zenu. ![]()
@Mišule232 @Kesssy HOlky tez diky za kamosku. Snazilky proste drzej spolu. ![]()
@Kesssy Moontime, to je hezky.
Hezky jsi se s tim vyporadala. Nezavidim takove problemy.
tak at je brzy lip.
a tfuj tfuj aby te ta mrcha uz prestala na 3/4 roku zlobit. ![]()