Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3961
14.9.16 09:35

@audiomax Ahoj! Ty bláho, Ty jsi viděla početí svýho dítěte 8o Tak teď se hoď pěkně do klidu, žádný stresy a ať Tě MANŽEL hezky obskakuje :D Mně to taky pořád přijde divný říkat „manžel“ :lol: Držíme s Matýskem všechno co máme! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
14.9.16 09:36

@Izie A Ty koukej pořádně spát ať nemáš ve svatební den oči jak panda! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
14.9.16 09:38

@Bjetuš a můžeš mi novomanželko říct, jak se to dělá? Dokud jsem pořád něco zařizovala, tak pohoda, ale teď…škoda mluvit 8o
Snad se to zlepší, protože jsem už 3 noci pořádně nespala a začínám být lehce unavená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
14.9.16 09:38

@Soleil 11 Oj to teda potěš koště s tou novou šéfovou :? To budou panečku historky od 1.října..už teď to „dobře“ začíná, když se nesmíte smát o pauze 8o Honem rychle otěhotnět a pryč! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
14.9.16 10:08

Ahoj holky :mavam:
Lehla jsem na lehátko a viděla jak nabrali do pejety našeho bojovníka a pak jsem ho viděla až uvnitř. Ten přenos a vložení ne, pak ještě kontrolovala paní doktorka, aby tam nebyla nějaká krev a bylo to. Já v pohodě, uvolněná, asi po té akupun. fakt žádný stresy, ale manžel měl slzy. Šli jsme na obídek, nakoupili dobrůtky a vegetím si doma. No vegetím, moc vlastně ne, protože postel a sedačku už máme odstěhované a tak máme jen matrace na zemi a jelikož mám 182 cm tak se mi fakt blbě vstává :mrgreen: :mrgreen:
Jinak pomalinku balím a snažím se nemyslet.
Bojím se pomyslet, že by to vyšlo. Bojím se pomyslet že to nevyšlo.
Občas mě pichne v prsou, břicho pobolívá jsou to takové záchvěvy, že třeba možná.
Testovat budu určo dřív, asi o víkendu, ale natajno :think:
Izie - zlato já moc ani nervy neměla, tak to nějak všechno bylo rychlý, až to bylo. :mrgreen: Moc Ti přeju, aby sis ten svatební den užila tak jako já :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
14.9.16 11:54

@audiomax A kolik dní před ketem jsi šla na tu akupunkturu? Určitě to klapne, moc držím pěsti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
14.9.16 12:01

@audiomax máš zákaz myšlení. Prostě jen odpočívej a mezí tím trochu bal věci. Ale rozhodně netahej nic těžkýho. Ale to by ti manžel stejně nedovolil :lol:.
Máš tam obrovskýho šampiona, jako jediný se probojoval z toho velkýho množství folíků, tak mu věř :hug: :hug: :hug: Myslím, že kolem 10. dne by mohlo být něco vidět. Ale o tom ví víc holky jako @ronia @Soleil 11 :pankac: Jsem na tebe hrozně moc zvědavá, a tí že máš bojovníčka i geneticky vyšetřenýho, tak by jsi se později nemusela bát ani ZT a prostě si jen užívat od potvrzení těhu :palec: :srdce:

Nás čeká poslední víkend za svobodna. Na rozlučku kašleme, strávíme ho radši spolu. Půjdeme do kina na Dítě Bridget Jones a pak na nějakou večeři :* :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
14.9.16 12:33

@audiomax ahoj :mavam: a jak stare embryjko ste zavadeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.9.16 12:42

@Izie Je to mate hezky vymyslene jako „rozlucku“. Ja tez nebyla nikde parit az bych nemohla chodit, udelala jsem si s holkama piknik u jezera na kolech. :palec: Tak ty mas tu povestnou nervozitu predsvatebni. :think: to ja nastesti nemela. Teda trosku jo, to mame asi kazda, ale jinak jsem byla v pohode. Me spis vadilo ze budu ten den za „hvezdu“ a ja nemam moc rada byt stredem pozornosti. Ale jakmile jsem vysla v satech mezi vsechny moje zlaticka a oni udelali woooooooow, tak jsem se najednou cejtila tak krasna a uzasna a milovana, ze jsem se toho pocitu byt stredem pozornosti nemohla cely den a noc nabazit. :mrgreen: Jeste ted mam husi kuzi kdyz to tak pisu. 8o Preju ti aby jsi mela taky tak uzasnou svatbu. :*
A co takhle dat si vecer sklenku vina nebo neceho co ti pomuze usnout? Koukej spat, ne vsechno se da mejkapem skryt! :cert: a nebo si bez pro bylinky, ty pry celkem tez pomahaji na spanek.

@audiomax Aha tak takhle mame transfery tez. :palec: Nabrou ho/je, pak mi vzdy ukazali ze tam opravdu jsou v ty pipete (necekala jsem ze budou viditelna okem a vzdy jsem ukapla slzu videt moje „deti“ takhle) a pak hned delaji UZ a tam jde videt ta tekutina v ktere si tam plavou. :palec: vzdy jsem dostala i fotku embryii. :palec: Tak tfuj tfuj tfuj. DAvej bacha se stehovanim, nema se lezet, ale delat voloviny taky ne. :cert:
Krasne by jsi nam tady to zari uzavrela. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.9.16 12:49

@Izie Kolem 10. dne uz je u blasty urcite videt jestli ano ci ne. Nekdo ma testy pozitivni u blast uz 6., 7. den. Nam ale i u blast rikaji na krev po 14 dnech. Ja mela vzdy prvni naznaky 11.-12. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
14.9.16 12:52

@audiomax jojo… ja si dala vostrejsi chuzi do kopce a do toho se jeste rozcilila na pritele… a pak mne chytla krec do podbrisku, zacala jsem krvacet a bylo pohehe…nechci strasit, ale priste si tohle presne odpustim :zed: Asi lezet jak nemocna nema smysl, ale vsechno tak na pohodicku a ohluduplne k miminu..kdovi jestli on se ti tam uz nezavrtava mrnous :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
14.9.16 13:03
@baluuu8 píše:
@audiomax A kolik dní před ketem jsi šla na tu akupunkturu? Určitě to klapne, moc držím pěsti. :kytka:

No mela jsem ji jen tesne před a hned po. Ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
14.9.16 13:09
@ronia píše:
@audiomax ahoj :mavam: a jak stare embryjko ste zavadeli?

Ahoj :mavam: pětidenní blasticku. Vím že to asi nevydržím a o víkendu testnu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
14.9.16 13:14

@Izie ja taky nechtěla žádnou rozlučku a nakonec jsme popíjeli už od stredy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
14.9.16 13:20

@Soleil 11 no byl to silný zážitek že vidíme něco co se deje v tele prirozene a ne všichni to vůbec tusi a ví. Neboj setrim se nic netaham jen prenasim hadry a balim spizku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí