Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax Ahoj! Ty bláho, Ty jsi viděla početí svýho dítěte
Tak teď se hoď pěkně do klidu, žádný stresy a ať Tě MANŽEL hezky obskakuje
Mně to taky pořád přijde divný říkat „manžel“
Držíme s Matýskem všechno co máme! ![]()
@Izie A Ty koukej pořádně spát ať nemáš ve svatební den oči jak panda! ![]()
@Bjetuš a můžeš mi novomanželko říct, jak se to dělá? Dokud jsem pořád něco zařizovala, tak pohoda, ale teď…škoda mluvit ![]()
Snad se to zlepší, protože jsem už 3 noci pořádně nespala a začínám být lehce unavená ![]()
@Soleil 11 Oj to teda potěš koště s tou novou šéfovou
To budou panečku historky od 1.října..už teď to „dobře“ začíná, když se nesmíte smát o pauze
Honem rychle otěhotnět a pryč! ![]()
Ahoj holky ![]()
Lehla jsem na lehátko a viděla jak nabrali do pejety našeho bojovníka a pak jsem ho viděla až uvnitř. Ten přenos a vložení ne, pak ještě kontrolovala paní doktorka, aby tam nebyla nějaká krev a bylo to. Já v pohodě, uvolněná, asi po té akupun. fakt žádný stresy, ale manžel měl slzy. Šli jsme na obídek, nakoupili dobrůtky a vegetím si doma. No vegetím, moc vlastně ne, protože postel a sedačku už máme odstěhované a tak máme jen matrace na zemi a jelikož mám 182 cm tak se mi fakt blbě vstává
![]()
Jinak pomalinku balím a snažím se nemyslet.
Bojím se pomyslet, že by to vyšlo. Bojím se pomyslet že to nevyšlo.
Občas mě pichne v prsou, břicho pobolívá jsou to takové záchvěvy, že třeba možná.
Testovat budu určo dřív, asi o víkendu, ale natajno ![]()
Izie - zlato já moc ani nervy neměla, tak to nějak všechno bylo rychlý, až to bylo.
Moc Ti přeju, aby sis ten svatební den užila tak jako já ![]()
@audiomax A kolik dní před ketem jsi šla na tu akupunkturu? Určitě to klapne, moc držím pěsti. ![]()
@audiomax máš zákaz myšlení. Prostě jen odpočívej a mezí tím trochu bal věci. Ale rozhodně netahej nic těžkýho. Ale to by ti manžel stejně nedovolil
.
Máš tam obrovskýho šampiona, jako jediný se probojoval z toho velkýho množství folíků, tak mu věř
Myslím, že kolem 10. dne by mohlo být něco vidět. Ale o tom ví víc holky jako @ronia @Soleil 11
Jsem na tebe hrozně moc zvědavá, a tí že máš bojovníčka i geneticky vyšetřenýho, tak by jsi se později nemusela bát ani ZT a prostě si jen užívat od potvrzení těhu
![]()
Nás čeká poslední víkend za svobodna. Na rozlučku kašleme, strávíme ho radši spolu. Půjdeme do kina na Dítě Bridget Jones a pak na nějakou večeři
![]()
@Izie Je to mate hezky vymyslene jako „rozlucku“. Ja tez nebyla nikde parit az bych nemohla chodit, udelala jsem si s holkama piknik u jezera na kolech.
Tak ty mas tu povestnou nervozitu predsvatebni.
to ja nastesti nemela. Teda trosku jo, to mame asi kazda, ale jinak jsem byla v pohode. Me spis vadilo ze budu ten den za „hvezdu“ a ja nemam moc rada byt stredem pozornosti. Ale jakmile jsem vysla v satech mezi vsechny moje zlaticka a oni udelali woooooooow, tak jsem se najednou cejtila tak krasna a uzasna a milovana, ze jsem se toho pocitu byt stredem pozornosti nemohla cely den a noc nabazit.
Jeste ted mam husi kuzi kdyz to tak pisu.
Preju ti aby jsi mela taky tak uzasnou svatbu. ![]()
A co takhle dat si vecer sklenku vina nebo neceho co ti pomuze usnout? Koukej spat, ne vsechno se da mejkapem skryt!
a nebo si bez pro bylinky, ty pry celkem tez pomahaji na spanek.
@audiomax Aha tak takhle mame transfery tez.
Nabrou ho/je, pak mi vzdy ukazali ze tam opravdu jsou v ty pipete (necekala jsem ze budou viditelna okem a vzdy jsem ukapla slzu videt moje „deti“ takhle) a pak hned delaji UZ a tam jde videt ta tekutina v ktere si tam plavou.
vzdy jsem dostala i fotku embryii.
Tak tfuj tfuj tfuj. DAvej bacha se stehovanim, nema se lezet, ale delat voloviny taky ne. ![]()
Krasne by jsi nam tady to zari uzavrela. ![]()
@Izie Kolem 10. dne uz je u blasty urcite videt jestli ano ci ne. Nekdo ma testy pozitivni u blast uz 6., 7. den. Nam ale i u blast rikaji na krev po 14 dnech. Ja mela vzdy prvni naznaky 11.-12. den.
@audiomax jojo… ja si dala vostrejsi chuzi do kopce a do toho se jeste rozcilila na pritele… a pak mne chytla krec do podbrisku, zacala jsem krvacet a bylo pohehe…nechci strasit, ale priste si tohle presne odpustim
Asi lezet jak nemocna nema smysl, ale vsechno tak na pohodicku a ohluduplne k miminu..kdovi jestli on se ti tam uz nezavrtava mrnous ![]()
@baluuu8 píše:
@audiomax A kolik dní před ketem jsi šla na tu akupunkturu? Určitě to klapne, moc držím pěsti.
No mela jsem ji jen tesne před a hned po. Ten den.
@ronia píše:
@audiomax ahoja jak stare embryjko ste zavadeli?
Ahoj
pětidenní blasticku. Vím že to asi nevydržím a o víkendu testnu. ![]()
@Izie ja taky nechtěla žádnou rozlučku a nakonec jsme popíjeli už od stredy
@Soleil 11 no byl to silný zážitek že vidíme něco co se deje v tele prirozene a ne všichni to vůbec tusi a ví. Neboj setrim se nic netaham jen prenasim hadry a balim spizku