Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wallace Potichounku gratuluji a držím pěsti, ať dušík dál krásně sílí
.
@audiomax Zlatí hrozně moc Ti držím pěsti, aby se bojovníček pořádně zakousnul a pustil až za 9 měsíců
.
@baluuu8 Vše nejlepší k narozeninám a přeji Ti, ať brzy najdeš na testíku vytoužené //
. 30 je pořád krásný. Hned bych 30 brala zpět. Mě bylo 22.8. už 34 a je to šílený, jak ten čas letí
.
@baluuu8 přidávám se a přeji dodatečně všechno nejlepší k narozeninám
hlavně to hlavní a to je dálnice na testíku
![]()
@Bjetuš @Mišule232 @Hanka1982 Holky moc děkuju, jste strašně zlaté.
A Hani tobě opožděně taky všechno nej nej nej a ať se ti splní co si nejvíc přeješ.
![]()
Kamarádka mi říkala, že prý do 30 jsme byly v rozpuku a od 30 jsme v rozkvětu. Tak jí věřím, to zní hezky.
![]()
@baluuu8 tak to je bezva, mit takovy prima konicek. Rozkvet a rozpuk se mi moc libi ![]()
@baluuu8 Já přeji dodatečně taky všechno nejlepší ![]()
Co já bych dala za sladkých 30 let
![]()
Jinak holky převažují u mě asi spíš negativní pocity, cítím se absolutně netěhotně, já vím, že jsou to teprve 3 dny od Ketu, ale leze mi to na mozek.
Piju ananasovej džus a cpu se ananasem ( přitom ananas vlastně nemám ráda
) ani blbý kafe si nedám, abych bojovníčkovi nepoškodila nervový buňky
( no magor ) ale já nevím, vím, že je brzo, břicho mě teda pobolívá jak na krámy ale prsa nic. ![]()
@audiomax Buď úplně v klidu, žádné negativní myšlenky.
Zrovna teď jedna známá z emimi otěhotněla z ET dvou blastocyst, už má 2 srdíčka potvrzená a doteď nemá žádné příznaky.
![]()
A děkuju. ![]()
@audiomax a co čekáš, třetí den po ketu? Rostoucí bříško
. Pěkně se hoď do klidu. Každý těhu je prostě úplně jiný.
My byli včera na imunu, pro výsledky si jedeme 13.10. Doktor nám skoro vynadal, že nechápeme, co tam děláme
Prostě blbý náhody, už jsme na tohle spojení skoro alergická
vysvětlil nám, že 60% těhotenství takhle dopadne, bylo to prý vždycky
Prý je přesvědčený, že příště už to vyjde, a nemám se prý stresovat
, vtipálek. Jak se to asi dělá ![]()
Jo a dnes 1 DC, mrcha přišla po 32 dnech. To teda absolutně nechápu ![]()
@baluuu8 já vím, jenže vždycky když jsem byla těhotná poznala jsem to bezpečně první z prsou. Tak furt čekám že se ráno vzbudím a budu je mít o dvě čísla větší a bolavý, no magor ![]()
@audiomax
Však neboj, ještě si jich užiješ…
Tě budou bolet i když se ti na ně jen někdo podívá.
![]()
@Izie beru já vím, jsem hrozná, ale co pročítám diskuze tak někdo má už 3 den příznaky. Ono je asi nejlepší zaklapnout notas a jít něco dělat. Zbytečný stresy fakt. Zítra jedem na výletek do Kunštátu na trhy, tak si koupím něco pěknýho do bytečku a dám si pohár
![]()
Ty jo, tak to by mě pěkně naštvalo ten doktor, já jsem na tyto lidi taky alergická. Nás to asi baví lítat po vyšetřeních že? Takže za měsíc budou výsledky ale už se snažíte nebo ne? Mrcha po 32 dnech no to krása ne? Tak třeba už byla poslední zlato moje, páč se musíš přidat ke mě a já teda už poslední mrchu měla
![]()
@audiomax přesně, nečti žádný diskuze. Musíš věřit doktorům
. Ono to dopadne dobře, ale to čekání je na palici, vím
.
je dobře, že máte program na víkend. U nás hlásí samý deště, a to jsme chtěli někam vyrazit, no nevadí.
večer nás čeká kino, a o víkendu si zasadím nový truhlíky s vřesem. Moje krásný surfinie nějak uvadají ![]()
On se nás ten doktor spíš snažil povzbudit, že nic není u nás špatně. Prostě nám to jde, jen tam byla už na začátku nějaká genetická chyba a proto to tak dopadlo ![]()
jenom jsem teda nepochopila, proč musel být celej měsíc sex s gumou, když mi nedělali ani žádněj stěr
. Asi jenom další buzerace…
@Izie u nás taky hlásí hnusně na víkend, ale snad ta sobota bude ještě v pohodě.
Kino není vůbec špatný nápad, to zkusím taky navrhnout, jen musíme jít odpo, jinak bych tam asi usla. Já noční tvor, která nejdu před půlnocí spát, poslední dva dny po deváté už jsem tak unavená, že normálně chrním jak mimino.
No tak beru to určitě nějakej důvod mělo, že jste museli s gumičkou, myslíš, že se to týkalo stěrů? To je divny, když Ti žádné nedělali. Třeba nechtěli, abys otěhotněla než budou výsledky, nebo už mě vlastně nic nenapadá?