Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WmarliesW To je krásná zpráva
moc moc gratuluji a držím palce
štěndo máte taky krásný
poroste s mimískem bude jeho parťák a hlídač ![]()
@WmarliesW
moc moc gratuluju, tak tohle je nejlpeší zpráva dnešního dne. Mám z tebe obrovskou radost. Konečně, co?
Asi je to štěňátko štístko, že vám přineslo i miminko
![]()
@Kesssy píše:
@baluuu8 aha, to je pech teda, clovek se na to naprogramuje a pak nic…tak tady s nama to snad utece rychleji
ja si ted vymyslela takovou kravinku - napsala jsem si deset veci co chci stihnout nez budu tehotna (jako bych se cerstve rozhodla mit mimi a jeste si to uzit) - no snad je stihnu
To je super, že sis to sepsala.
Tak snad toho moc nestihneš.
Samozřejmě to myslím v dobrém. ![]()
@Bjetuš Jojo, je to pech, ale musím to nějak rozdýchat a vydržet..
Objednala jsem si aspoň nějaké bylinné kapky od paní Podhorné, tak třeba se tou výkonnou kúrou nějak hezky připravím aspoň na ten ket. ![]()
@Naomina @Esíčko.85 @baluuu8 @medmenka holky děkuju ![]()
@Izie je to štísko, to je fakt, až na ten med na sedačce je zlatá, nikde nic neničí a všechny zbožňuje a dává tu lásku najevo. Nejde jí nemilovat ![]()
@j-p Máme se dobře. Zatím netuším, kdy bude svatba. Naposled mi Fanda pouze řekl, že do roka mě hodlá požádat o ruku. Jsme spolu oficiálně od března, tak do té doby budu snad zasnoubená
. 4.10. jedeme na genetiku, tak jsem zvědavá, zda na něco přijdou. Spíš pořád doufám, že to byla vážně jen náhoda a příští těhotenství dopadne dobře.
@WmarliesW Potichounku Ti gratuluji a držím pěsti, ať je vše v pořádku
.
Holky já na Vás vůbec nemám čas, já se moooc omlouvám, já Vás za to jednou pozvu na panáka.
Bud balím, převážím, vybaluju, nakupuju, balím a vybaluju
Trošku jsem se hodila do klidu, nečtu žádný diskuze, kdy testovat a jaký jsou příznaky a jen věřím a doufám…
@Hanka1982 - Děkuju moc
No březen je skoro za chvilku, tak to už abys začla nenápadně plánovat svatbu ne? Víš jak to tu u nás poslední dobou je, napřed svatba a pak miminko.
![]()
@Izie - já bysem taky chtěla Pandoru
Zkusím letos napsat ježíškovi. Jakej byl poslední svobodný víkend nastávající nevěsto? Myslela jsem na Tebe.
Mě strašně rychle utekl, tak si vychutnej po minutě. ![]()
@Mišule232 - Děkuju
Já už ten ananas nemůžu ani vidět, natož ho pít
Ale co bych pro bojovníčka neudělala
![]()
@j-p - Ahojky
Tak bydlení teda nezávidím, kdyby jste byli na jižní moravě, pronajala bych Ti můj byt, tento týden už se snad finito odstěhujem. ![]()
Jinak teda aspoň držím palečky, ať se to co nejdřív zlepší. ![]()
@baluuu8 - To mě mrzí s tím odloženým ketem. Napsala bych Ti, že měsíc uteče jak nic, ale jelikož mě se táhne týden do testování, tak by to asi nebylo moc fér.
Tak posílám hodně trpělivosti.
![]()
@Soleil 11 - Moje milé zlatíčko
Ty mě vždycky hodíš do klidu. ![]()
Jsem hrozná, já vím, já ale četla na diskuzích, že už 3 den měli všechny možné příznaky a tak šílím. A šílím pořád, přiznám se, pořád kontroluji prsa, jestli bolí nebo ne, každé píchnutí v břichu prožívám. No hrůza. Doma ze mě asi mají radost
![]()
Ale rozhodla jsem se věřit. Na jarmarku jsme si koupili Andělku, krásnýho andílka na svíčku, který nám snad přinese trošku toho štěstí a požehnání.
JInak já už 37 let měla před 2 měsíci a ta 40 je hnusně blízko. Ale já mít děti budu a ještě i dvě stihnu, takže budu rodit klidně i po 40.
Sem se rozhodla!
![]()
@WmarliesW - Ještě jednou velká gratulace i oficiálně
![]()
Doufám, že se k Tobě za týden přidám.
![]()
@audiomax píše:
@Soleil 11 - Moje milé zlatíčkoTy mě vždycky hodíš do klidu.
Jsem hrozná, já vím, já ale četla na diskuzích, že už 3 den měli všechny možné příznaky a tak šílím. A šílím pořád, přiznám se, pořád kontroluji prsa, jestli bolí nebo ne, každé píchnutí v břichu prožívám. No hrůza. Doma ze mě asi mají radost![]()
Ale rozhodla jsem se věřit. Na jarmarku jsme si koupili Andělku, krásnýho andílka na svíčku, který nám snad přinese trošku toho štěstí a požehnání.
JInak já už 37 let měla před 2 měsíci a ta 40 je hnusně blízko. Ale já mít děti budu a ještě i dvě stihnu, takže budu rodit klidně i po 40.Sem se rozhodla!
![]()
to je krásný pozitivní přístup, moc ti držím palce
Jinak já už to také holky nemám od té 40 daleko
ale jak se říká „člověk je tak stár jak se cítí“ já se třeba dneska cítím tak 60 ![]()
@audiomax @WmarliesW moc moc moc držím palce
a plivejte tu pak ty bacily
![]()