Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1020
19.9.16 17:57

@WmarliesW nádhera, gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
19.9.16 18:18

@WmarliesW To je krásná zpráva :srdce: moc moc gratuluji a držím palce :hug: štěndo máte taky krásný :srdce: poroste s mimískem bude jeho parťák a hlídač :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
19.9.16 18:28

@WmarliesW :dance: :dance: :dance: :dance: moc moc gratuluju, tak tohle je nejlpeší zpráva dnešního dne. Mám z tebe obrovskou radost. Konečně, co?
Asi je to štěňátko štístko, že vám přineslo i miminko :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
19.9.16 18:42

@WmarliesW Moc moc moc gratuluju!! :hug: To je senzační zpráva. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
19.9.16 18:52
@Kesssy píše:
@baluuu8 aha, to je pech teda, clovek se na to naprogramuje a pak nic…tak tady s nama to snad utece rychleji ;)
ja si ted vymyslela takovou kravinku - napsala jsem si deset veci co chci stihnout nez budu tehotna (jako bych se cerstve rozhodla mit mimi a jeste si to uzit :mrgreen: ) - no snad je stihnu :mrgreen:

To je super, že sis to sepsala. :hug: Tak snad toho moc nestihneš. ;) :srdce: :* Samozřejmě to myslím v dobrém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
19.9.16 18:56

@Bjetuš Jojo, je to pech, ale musím to nějak rozdýchat a vydržet.. :) Objednala jsem si aspoň nějaké bylinné kapky od paní Podhorné, tak třeba se tou výkonnou kúrou nějak hezky připravím aspoň na ten ket. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.9.16 19:08

@WmarliesW potichu ti gratuluji :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
19.9.16 21:27

@Naomina @Esíčko.85 @baluuu8 @medmenka holky děkuju :kytka:
@Izie je to štísko, to je fakt, až na ten med na sedačce je zlatá, nikde nic neničí a všechny zbožňuje a dává tu lásku najevo. Nejde jí nemilovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
19.9.16 22:26

@j-p Máme se dobře. Zatím netuším, kdy bude svatba. Naposled mi Fanda pouze řekl, že do roka mě hodlá požádat o ruku. Jsme spolu oficiálně od března, tak do té doby budu snad zasnoubená :mrgreen:. 4.10. jedeme na genetiku, tak jsem zvědavá, zda na něco přijdou. Spíš pořád doufám, že to byla vážně jen náhoda a příští těhotenství dopadne dobře.

@WmarliesW Potichounku Ti gratuluji a držím pěsti, ať je vše v pořádku :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.9.16 23:11

Holky já na Vás vůbec nemám čas, já se moooc omlouvám, já Vás za to jednou pozvu na panáka. :mrgreen: :mrgreen: Bud balím, převážím, vybaluju, nakupuju, balím a vybaluju :mrgreen: :mrgreen: Trošku jsem se hodila do klidu, nečtu žádný diskuze, kdy testovat a jaký jsou příznaky a jen věřím a doufám…

@Hanka1982 - Děkuju moc :hug: No březen je skoro za chvilku, tak to už abys začla nenápadně plánovat svatbu ne? Víš jak to tu u nás poslední dobou je, napřed svatba a pak miminko. :mrgreen: :mrgreen:

@Izie - já bysem taky chtěla Pandoru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zkusím letos napsat ježíškovi. Jakej byl poslední svobodný víkend nastávající nevěsto? Myslela jsem na Tebe. :hug: Mě strašně rychle utekl, tak si vychutnej po minutě. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.9.16 23:19

@Mišule232 - Děkuju :hug: Já už ten ananas nemůžu ani vidět, natož ho pít :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale co bych pro bojovníčka neudělala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@j-p - Ahojky :mavam: Tak bydlení teda nezávidím, kdyby jste byli na jižní moravě, pronajala bych Ti můj byt, tento týden už se snad finito odstěhujem. ;)
Jinak teda aspoň držím palečky, ať se to co nejdřív zlepší. :hug:

@baluuu8 - To mě mrzí s tím odloženým ketem. Napsala bych Ti, že měsíc uteče jak nic, ale jelikož mě se táhne týden do testování, tak by to asi nebylo moc fér. :hug: Tak posílám hodně trpělivosti. :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.9.16 23:27

@Soleil 11 - Moje milé zlatíčko :hug: Ty mě vždycky hodíš do klidu. :hug:
Jsem hrozná, já vím, já ale četla na diskuzích, že už 3 den měli všechny možné příznaky a tak šílím. A šílím pořád, přiznám se, pořád kontroluji prsa, jestli bolí nebo ne, každé píchnutí v břichu prožívám. No hrůza. Doma ze mě asi mají radost :mrgreen: :mrgreen:
Ale rozhodla jsem se věřit. Na jarmarku jsme si koupili Andělku, krásnýho andílka na svíčku, který nám snad přinese trošku toho štěstí a požehnání.
JInak já už 37 let měla před 2 měsíci a ta 40 je hnusně blízko. Ale já mít děti budu a ještě i dvě stihnu, takže budu rodit klidně i po 40. :mrgreen: Sem se rozhodla! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.9.16 23:32

@WmarliesW - Ještě jednou velká gratulace i oficiálně :kytka: :dance: :dance: :kytka: :*
Doufám, že se k Tobě za týden přidám. ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.9.16 23:58
@audiomax píše:
@Soleil 11 - Moje milé zlatíčko :hug: Ty mě vždycky hodíš do klidu. :hug:
Jsem hrozná, já vím, já ale četla na diskuzích, že už 3 den měli všechny možné příznaky a tak šílím. A šílím pořád, přiznám se, pořád kontroluji prsa, jestli bolí nebo ne, každé píchnutí v břichu prožívám. No hrůza. Doma ze mě asi mají radost :mrgreen: :mrgreen:
Ale rozhodla jsem se věřit. Na jarmarku jsme si koupili Andělku, krásnýho andílka na svíčku, který nám snad přinese trošku toho štěstí a požehnání.
JInak já už 37 let měla před 2 měsíci a ta 40 je hnusně blízko. Ale já mít děti budu a ještě i dvě stihnu, takže budu rodit klidně i po 40. :mrgreen: Sem se rozhodla! :mrgreen: :mrgreen:

to je krásný pozitivní přístup, moc ti držím palce :palec: :hug: Jinak já už to také holky nemám od té 40 daleko :oops: ale jak se říká „člověk je tak stár jak se cítí“ já se třeba dneska cítím tak 60 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
20.9.16 00:17

@audiomax @WmarliesW moc moc moc držím palce :hug: :hug: a plivejte tu pak ty bacily :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí