Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax jj, na Bridget. hele, smála jsem se celý dvě hodiny. I když to teda byla tochu blbost. Bridget bylo po 40 a z náhodnýho sexu a ještě s kondomem otěhotněla
Takže fakt asi zázrak, ale bylo to hodně srandovní ![]()
Jinak gratuluji k dalšímu bojovníkovi, tak nakonec budeš mít možná i 2 děti, ne?
![]()
Dneska jsem se málem vzteky rozbrečela. naše svatební agentka je úplně neschopná. Všechno jsme si musela vyřídit sama a po ní jsem chtěla jen kalkulaci na oběd a raut. Mám kamarádku vegetariánku, tak jí píšu, že potřebuji i veg. předkrm, že asi rajče. No a ona mi napsala do kalkulace rajče plněné kuřetem
Už je toho na mě moc…Asi si koupím pistoli a půjdi ji odstřelit
![]()
@audiomax jj, na Bridget. hele, smála jsem se celý dvě hodiny. I když to teda byla tochu blbost. Bridget bylo po 40 a z náhodnýho sexu a ještě s kondomem otěhotněla
Takže fakt asi zázrak, ale bylo to hodně srandovní ![]()
Jinak gratuluji k dalšímu bojovníkovi, tak nakonec budeš mít možná i 2 děti, ne?
![]()
Dneska jsem se málem vzteky rozbrečela. naše svatební agentka je úplně neschopná. Všechno jsme si musela vyřídit sama a po ní jsem chtěla jen kalkulaci na oběd a raut. Mám kamarádku vegetariánku, tak jí píšu, že potřebuji i veg. předkrm, že asi rajče. No a ona mi napsala do kalkulace rajče plněné kuřetem
Už je toho na mě moc…Asi si koupím pistoli a půjdi ji odstřelit
![]()
@audiomax
to je uzasna zprava!!!
Ty brdo to je fakt ficak. Frtana rada prevezmu!
Je to velka utecha vedet, ze ma clovek jeste plan B a nebo dokonce hned moznost sourozence. ![]()
@Kesssy Ty brdo uz jsem si radsi zaridila odvoz domu kolegyni.
![]()
@Izie A pak z takovejch filmu maj pubertacky blby dotazy do Bravicka. ![]()
tobe dala svatebni agentka jako vege jidlo rajce plneny kuretem???
Mam kamosku veganku, zije mimo CR ale kdyz navstivi Cesko tak casto pise jaky perly zas slysela a tohle o bilem masu uz se ji stalo nekolikrat. Je to v Cesku opravdu jeste takova velka neznama, vega a vege jidlo??
Ale nejvic me sokuje ze si to lajstne zrovna nekdo, kdo by mel umet vyplnit kazde prani nevesty… ![]()
@Soleil 11 Milé Bravíčko, měla jsem s přítelem orální sex a pak jsem to spolkla. Můžu být těhotná???
![]()
Vím přesně co myslíš ![]()
Já si tu paní nevybrala, místo, kde máme svatbu nám ji přidělilo. Ze začátku jsem byla i ráda, že mi pomůže s organizací svatby, ale teď…modlím se, aby alespoň správně pustila hudbu a na Mendelsona nešel Jirka, protože je to písnička č. 1
na CD
@Izie Jo, presne tak nejak…
nebo utrela jsem se do stejneho rucniku jako muj pritel, muzu otehotnet? ![]()
Aha, no tak to se teda modlit aby vse dopadlo jak melo.
Budu na tebe v sobotu moooocinky myslet. ![]()
@Soleil 11 Děkuju moc, no už se to blíží mílovými kroky, ale hrozně se těším.
13/10 pak jdeme pro výsledky a konečně hurá na to, ty 4 měsíce nesnažení byly sakra dlouhý, ale už je to skoro za náma ![]()
@audiomax tak to je úžasná zpráva že máš další vyšetřené bublinky ![]()
Jo já se snažím věk také neřešit, ale občas to na mě dolehne a pak si říkám zda se na to všechno nevykašlat a smířit se s tím že budeme jeden s těch párů které své děti nikdy mít nebude.
Zrovna dneska nám přišli výsledky s genetiky a oba jsem v pořádku, jen mám napsané PGS na pojišťovnu protože už jsem stařena…
tak když dobře dopadne imunologie, ta ještě není celá, tak v prosinci jdu snášet vejucha.
@Izie no jo bohužel tyhle nervy ke svatbě patří, ale uvidíš že nakonec všechno zmáknete ![]()
Ahoj tetičky, tak uz mi je 10 mesiců.
Dnes jsem byl s maminkou na procházce a připravujeme se pomalu na zimu. Dnes u nas bylo pouze 12stupňů. Jinak chci tetickam co našly // moc pogratulovat a ostatním držím svoje malinké pestičky, aby brzy // našly.
Mam Vás moc rád. Váš Sigoušek
@medmenka Tohle si posledni dobou rikam tez.
Snazim se to me hlave alespon nejak priblizit ze jako ano, je mozne ze my budem ti bezdetni. Clovek si to nechce pripoustet, ale proste se to obcas stava.
Je skvele ze vysledky mate ok, ted se vysetrej embryjka a treba zrovna tam byl zakopanej pes.
ty by sis to tady ze skupiny zaslouzila nejdriv, za to jaky mas dlouholety trapeni a trpelivost. Mela bys dostat korunu, fakt. ![]()
@Terajsek Ja Sigouska proste zeru.
Nevypada ze by mu nastup podzimu nejak vadil. ![]()
@Soleil 11 Tak podzim je i pro me krasne období, jen mam strach ze strojeni maleho. Ma ted období, ze sebou porad mrská, jak ryba na suchu a jen tak tak ho ustrojime. ![]()
@Soleil 11 a další co se bojíte kvůli věku, nevěšte hlavu. Ja se před pár dny dozvěděla ze kamarádka které bude 41 čeká konečně první mimi a hned dvojčátka ![]()
@Soleil 11 pane jo, tak si to hezky uzij, a hlavne at jsi pak ok - ja uz ochutnavala ten burcak a dneska to neni uplne ono ![]()
@Terajsek teda to uz je velkej kluk, je to sladousek
tak postupne to asi bude chtit vice vrstev, ale verim ze se to podda a bude mene mrskani ![]()
@Kesssy Tak to jsi ochutnávala poctivě.
Já jsem si včera taky dala, ale jen dvě sklinéčky.
chtělo by to aspoň litr, na vyčištění krve. ![]()