Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19750
19.9.16 13:22

@Mišule232 :hug: Snad to uteče. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
19.9.16 14:52

@Izie jj ja vim, media jsou hrozny, je fakt, ze si pridavaji az az, ja jen kdyz to ctu co v cr o recku nekdy napisou, tak se tomu musim jen smat, ten bankrot se nekonal, jen nam ustrihli vybery z bankomatu, banky nedavaji pujcky a kreditky, ale jinak to takova katastrofa neni :-) jen co me tady stve, je to, ze IVF neni hrazene pojistovnou, takze vse jde z nasi kapsy, obcas si preju byt v cr, delame si s manzelem srandu, ze za ty prachy bysme si mohli koupit nejaky maly auto :-D

@Soleil 11 tak ja mela naplanovany IVF ted v zari, bohuzel to padlo, ptz doktor mel dovcu celej srpen a vratil se az zacatkem zari, bohuzel ma opet plno a volny termin az 4.10. tak na nej dupnu at uz se zacne neco dit, pokud bude vse ok, zacneme v listopadu, ptz ms mi ma prijit v rijnu kolem 14.10. a to jaksi nestihneme, ptz zase po me chce kontrolni vysetreni, ach jo, no nejak se to porad vlece, ale jsem trpeliva, co jinyho mi zbyva :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
19.9.16 14:54

@baluuu8 aha, to je pech teda, clovek se na to naprogramuje a pak nic…tak tady s nama to snad utece rychleji ;)
ja si ted vymyslela takovou kravinku - napsala jsem si deset veci co chci stihnout nez budu tehotna (jako bych se cerstve rozhodla mit mimi a jeste si to uzit :mrgreen: ) - no snad je stihnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
19.9.16 15:20

@kackarec Zlati to me mrzi ze ti to tak soupaj dozadu!! 8o :pocitac: kurna musis to platit jako samoplatce a jeste se doprosovat terminu! :cert: Ano, jsi fakt trpeliva, ja vim ze cloveku nic jineho nezbyva, ale stejne. To vysvetluje proc jsi tu tak dlouho nebyla. :hug:

@Kesssy To neni vubec spatnej napad! :pankac: nemuzes sem dat (jestli to teda neni tajny) nekolik tipu? Treba (neee, vubec nejsem naivni :mrgreen: ) najdu tez neco co budu chtit mermomoci stihnout, vypnu, zazracne otehotnim bezmala vzduchem a bude to. Potrebuju motivaci na to cekaci obdobi… :cert: Me ti vubec nic moc nenapada, krome asi cestovani… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
19.9.16 15:44

@Soleil 11 jasne, neni to tajne - jestli do toho jdes se mnou tak te treba napadne jeste neco lepsiho a inspirujes me ;)
mam tam treba:
doprat si burcaku co hrdlo raci
prospat vetsinu zamracenyho dne
jit do baru a tancovat do rana (byla jsem v baru asi trikrat v zivote :mrgreen:
zkusit lanove centrum - projit se nekde pekelne vysoko
ochutnat k jidlu neco hrozne nezdraveho
udelat neco hodne blazniveho - to jeste nema konkretni podobu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
19.9.16 15:47

Jsem těhotná !!!

Zdravím všechny snažilky a snad přinesu trochu naděje, že to jde :dance:

Jsem 14 dní po KETu jednoho embryjka po PGS a hodnota HCG je 577. Jednalo se o naše 2. IVF, jeden jediný mrazáček a chytl se. Jsem šťastná. Ustaraná ale šťastná.

Přeji všem aby se také zadařilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
19.9.16 15:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
19.9.16 15:52

@WmarliesW obrovska gratulace a at je vsechno v poradku :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
19.9.16 16:16

@WmarliesW ježiši to je úžasná zpráva :) :dance: moooooc gratuluji :) a přeji krásné pokračování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
19.9.16 16:33

@WmarliesW gratulujii :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
19.9.16 16:57

@WmarliesW :dance: Takova krasna dalnice! Gratuluju strasne moc :dance: Takze stenatko zabralo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
19.9.16 16:59

@baluuu8 To je hroznej pech! Vim, jak je kazdej dalsi mesic cekani nekonecnej :zed: Je mi to fakt lito…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
19.9.16 17:24

@Izie já bych si dovču taky nebrala..možná tak ve čtvrtek..člověk se aspoň odreaguje a nemyslí furt na den D :) a týden pro sebe je dobrá věc :)
Holky já si poslední MS fakt „užívám“ už od prvního dne krvácím jak podřízlý prase (tampon, který mám normálně na 4 - 6 hodin jsem vyměnovala po hodině!! O bolestech ani nemluvě…no hrůza…
A k dnešním dalším „devítkám“ máme další pojitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
19.9.16 17:50

@Bjetuš ano štěňátko zabralo. Hned po stimulaci to vypadalo blbě. Z 6ti embryí jsme druhý den ztratili 5. Jedno jediné se vyvíjelo dále a šlo na genetiku. No a já byla přešlá, nevěřila a prostě jednou večer padlo rozhodnutí že štěndo. A protože je malamut srdcovka, tak malamut. A když už jsme jí měli objednanou tak nám volali, že embryjko je zdravé. Manžel mi říká - vezmeme štěndo, co když se embryjko neujme - nebudeme mít zase nic. No a teď to vypadá, že bude štěndo i prcek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
19.9.16 17:53

@Lentilkaaa83 @Mišule232 @Kesssy @Hakrajta :hug: moc děkuju holky. Moc držím palce abyste se i Vy dočkaly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí