Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax Děkuju.
Já tobě přeju taky hodně trpělivosti a hlavně ať tam jsou //
![]()
@Lentilkaaa83 tak si tu mrchu pěkně naposledy užij. Já už si nic takovýho neříkám, už tomu prostě nevěřím. Ale ty jdeš do INF, u tebe to bude určitě jiný a opravdu poslední mrcha
![]()
@WmarliesW tak to musí být štěnátko za odměno. My jsme měli vždycky všechny hafany strašný ničitele všeho. Rozkousaný a ožvejkaný boty, rozkousaný koberce…ale vždycky byla sranda
Musíš být teď nesmírně šťastná, zasloužíš si to
Užívej si ty krásný okamžiky ![]()
@audiomax ani mi nemluv o posledním víkendu. Byl to propadák. V pátek jsme šli jen do toho kina. U nás bylo hnusný počasí a do toho vypadl signál UPC, takže jsme byli ještě k tomu bez TV a internetu
. Večer jsme leželi pod akvárkem a dívali se na ryby. Sex taky nebyl, protože jsem měla mrchu…Prostě děs a hrůza. Myslím, že tenhle víkend bude o dost lepší.
Pandora je hrozně fajn, mám jí už 3 roky
a postupně sbírám. Teď jsem zatoužila po klubovým přívěšku 2016, protože tenhle rok byl pro mě naprosto výjimečný a nikdy na něj nechci zapomenout…a kdo ví, třeba se do konce roku ještě něco přihodí ![]()
Kdy zkusíš testovat? Zítra už by tam možná něco mohlo být vidět ![]()
@medmenka Děkuju
Na papíře to já jsem hrdina
Taky věk neřeším, ono se s tím stejně moc nenadělá.
Holt jsem měla mimi jako mladá ( 19 let ) a ted budu mit ( snad ) mimi jako stará, no bože.
Aspoň můžu porovnávat co je lepší
![]()
@Ginuš - Děkuju moooc
Jestli to vyjde, budu plivat jak vzteklá
![]()
@baluuu8 -
Omnia vincit amor je moje oblíbená písnička od Klíče. Ale u Tebe to má asi jinej důvod co?
@Izie Jé tak to mě mrzí, že ten víkend byl takovej divnej
ale ten příští si to vynahradíte neboj. Na čem jste byli v tom kině na Brigit? Já taky doufám, že rok 2016 pro mě bude nádhernej po všech směrech
A pro Tebe taky, uvidíš, holt ty naše miminka čekají až na tu společnou rodinku. Víš, že jsme si slíbili, že budem spolu vozit. A zbytek holek berem do party taky!!!
Zlato, já mám strach testovat dřív, abych nebyla zklamaná. Budu testit a nic tam nebude a budu týden řvát. Tak to nechám asi až na víkend nebo pondělí. Možná na sobotu na Tvou svatbu ![]()
Dnes jsem začla trošku špinit, tak snad to nebude nic vážnýho, doktorka říkala, že mírné špinění nevadí. Dnes je to týden. ![]()
@WmarliesW Bozinku to je uzasna zprava!!!
nadherny testy. Krasny dalnice!
Ten poskok na Maxovi 11. a 14. den je naprosto luxusni. Uz jsi byla u dr? Strasne moc gratuluju a preju, aby uz brzy bylo
a preju krasne tehulkovani.
![]()
@Kesssy Dekuju za tipy!
To neco blazniveho a tancovani v baru zni uzasne, asi budu muset jit nekam rozsoupnout kopytka, uz jsem dlouho nikde takhle nebyla. V patek je firemni vecirek, ze by…
to bych mohla i vzit hned ten bod s burcakem (= vinem) a tim nezdravym jidlem.
To prospani pak mozna budu potrebovat v sobotu a misto lanoveho centra dam plavani o pulnoci v jezere u ktereho se ten vecirek kona.
…zpet do reality- uvidime. ![]()
@audiomax Je normalni ze plasis beru, ale nekdo ti tady ten kozich prasit musi.
Vsak ja vim, jak ti je.
Mas recht s tim testovanim, pro me to nekdy byl adrenalin a nekdy velky utrpeni. Drzim vsechny palce co mam i co nemam.
![]()
@audiomax
ty jsi hodná! Je to tady des z bytama. Nedostatkove zboží a když najdem, tak na něj nemáme. DRŽÍM PESTI AT SE TI DEN VYPLNÍ. ![]()
@Soleil 11
děkuji sluníčko moje
JÁ vím že mám doma jedno štěstí a chtěla bych i druhé. Ale jsem vděčná aspoň za Neli.Jo 3.mesice nic neni ale trapi mne ze Nela byla hned a druhe nikde
!!Jo snad se budem stehovat do jineho. ![]()
@j-p - Děkuju ![]()
Jinak holky máme dalšího bojovníčka
![]()
Teď mi volala z repromedy, že dovyšetřily naše zbylá 4 embryjka, dvě jsou špatný, jedno je tak půl na půl, ale jeden bojovníček je uplně zdravej
![]()
To je krásná zpráva po nervovým týdnu. ![]()
Tak si dám asi zákusek
Když panáka nemůžu ![]()
@audiomax
cože? Počkej na PGS šlo 5 bojovníků a jak je možné, že se nevyšetřovaly najednou? Nicméně SUPER zpráva. Ale držím palce tomu co se zahryzává u Tebe a dej si dortík s ananasovým džusem
![]()
@baluuu8 jo diky, uvidim co z toho stihnu
jinak paradni pristup s tou kurou
treba to tak ma byt, abys byla pekne pripravena ![]()
@Soleil 11 tak ted jsi me fakt pobavila, musim se smat, ze bys zvladla splnit muj seznam vlastne za dva dny
no tak uvidis, kazdopadne si firemni vecirek uzij, at uz s pulnocnim koupanim v jezere nebo bez ![]()
@audiomax tak to jsou krasne zpravy, moc gratuluju k bojovnickovi
a to ja si panaka na toho sikulku zdravyho dam za tebe ![]()