Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19750
20.9.16 06:53

@audiomax Děkuju. :hug: Já tobě přeju taky hodně trpělivosti a hlavně ať tam jsou // :hug: :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
20.9.16 08:59

@Lentilkaaa83 tak si tu mrchu pěkně naposledy užij. Já už si nic takovýho neříkám, už tomu prostě nevěřím. Ale ty jdeš do INF, u tebe to bude určitě jiný a opravdu poslední mrcha :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
20.9.16 09:39

@WmarliesW tak to musí být štěnátko za odměno. My jsme měli vždycky všechny hafany strašný ničitele všeho. Rozkousaný a ožvejkaný boty, rozkousaný koberce…ale vždycky byla sranda :mrgreen: Musíš být teď nesmírně šťastná, zasloužíš si to :hug: :hug: :hug: Užívej si ty krásný okamžiky :pankac:
@audiomax ani mi nemluv o posledním víkendu. Byl to propadák. V pátek jsme šli jen do toho kina. U nás bylo hnusný počasí a do toho vypadl signál UPC, takže jsme byli ještě k tomu bez TV a internetu :pocitac:. Večer jsme leželi pod akvárkem a dívali se na ryby. Sex taky nebyl, protože jsem měla mrchu…Prostě děs a hrůza. Myslím, že tenhle víkend bude o dost lepší.
Pandora je hrozně fajn, mám jí už 3 roky :lol: a postupně sbírám. Teď jsem zatoužila po klubovým přívěšku 2016, protože tenhle rok byl pro mě naprosto výjimečný a nikdy na něj nechci zapomenout…a kdo ví, třeba se do konce roku ještě něco přihodí :srdce:
Kdy zkusíš testovat? Zítra už by tam možná něco mohlo být vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
20.9.16 09:42

@medmenka Děkuju :hug: Na papíře to já jsem hrdina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Taky věk neřeším, ono se s tím stejně moc nenadělá. :lol: Holt jsem měla mimi jako mladá ( 19 let ) a ted budu mit ( snad ) mimi jako stará, no bože. :mrgreen: Aspoň můžu porovnávat co je lepší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@Ginuš - Děkuju moooc :hug: :hug: Jestli to vyjde, budu plivat jak vzteklá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

@baluuu8 - :hug: :hug: Omnia vincit amor je moje oblíbená písnička od Klíče. Ale u Tebe to má asi jinej důvod co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
20.9.16 09:54

@Izie Jé tak to mě mrzí, že ten víkend byl takovej divnej :,( ale ten příští si to vynahradíte neboj. Na čem jste byli v tom kině na Brigit? Já taky doufám, že rok 2016 pro mě bude nádhernej po všech směrech :lol: A pro Tebe taky, uvidíš, holt ty naše miminka čekají až na tu společnou rodinku. Víš, že jsme si slíbili, že budem spolu vozit. A zbytek holek berem do party taky!!!

Zlato, já mám strach testovat dřív, abych nebyla zklamaná. Budu testit a nic tam nebude a budu týden řvát. Tak to nechám asi až na víkend nebo pondělí. Možná na sobotu na Tvou svatbu :mrgreen:
Dnes jsem začla trošku špinit, tak snad to nebude nic vážnýho, doktorka říkala, že mírné špinění nevadí. Dnes je to týden. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
20.9.16 10:07

@WmarliesW Bozinku to je uzasna zprava!!! :dance: :dance: nadherny testy. Krasny dalnice! :pankac: Ten poskok na Maxovi 11. a 14. den je naprosto luxusni. Uz jsi byla u dr? Strasne moc gratuluju a preju, aby uz brzy bylo :srdce: a preju krasne tehulkovani. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
20.9.16 10:13

@Kesssy Dekuju za tipy! :pankac: To neco blazniveho a tancovani v baru zni uzasne, asi budu muset jit nekam rozsoupnout kopytka, uz jsem dlouho nikde takhle nebyla. V patek je firemni vecirek, ze by… :think: :mrgreen: to bych mohla i vzit hned ten bod s burcakem (= vinem) a tim nezdravym jidlem. :mrgreen: To prospani pak mozna budu potrebovat v sobotu a misto lanoveho centra dam plavani o pulnoci v jezere u ktereho se ten vecirek kona. :mrgreen:…zpet do reality- uvidime. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
20.9.16 10:29

@audiomax Je normalni ze plasis beru, ale nekdo ti tady ten kozich prasit musi. :mrgreen: :hug: Vsak ja vim, jak ti je. :roll: Mas recht s tim testovanim, pro me to nekdy byl adrenalin a nekdy velky utrpeni. Drzim vsechny palce co mam i co nemam. :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
20.9.16 11:34

@Soleil 11 Děkuju moja :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
20.9.16 11:36

@audiomax :hug: ty jsi hodná! Je to tady des z bytama. Nedostatkove zboží a když najdem, tak na něj nemáme. DRŽÍM PESTI AT SE TI DEN VYPLNÍ. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
20.9.16 11:37

@audiomax ma tam být sen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
20.9.16 11:40

@Soleil 11 :hug: děkuji sluníčko moje :mavam: JÁ vím že mám doma jedno štěstí a chtěla bych i druhé. Ale jsem vděčná aspoň za Neli.Jo 3.mesice nic neni ale trapi mne ze Nela byla hned a druhe nikde :,(!!Jo snad se budem stehovat do jineho. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
20.9.16 12:03

@j-p - Děkuju :hug:

Jinak holky máme dalšího bojovníčka :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Teď mi volala z repromedy, že dovyšetřily naše zbylá 4 embryjka, dvě jsou špatný, jedno je tak půl na půl, ale jeden bojovníček je uplně zdravej :srdce: :srdce:
To je krásná zpráva po nervovým týdnu. :pankac:
Tak si dám asi zákusek :mrgreen: :mrgreen: Když panáka nemůžu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
20.9.16 12:16

@audiomax 8o cože? Počkej na PGS šlo 5 bojovníků a jak je možné, že se nevyšetřovaly najednou? Nicméně SUPER zpráva. Ale držím palce tomu co se zahryzává u Tebe a dej si dortík s ananasovým džusem :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
20.9.16 12:18

@baluuu8 jo diky, uvidim co z toho stihnu :mrgreen: jinak paradni pristup s tou kurou :palec: treba to tak ma byt, abys byla pekne pripravena ;)
@Soleil 11 tak ted jsi me fakt pobavila, musim se smat, ze bys zvladla splnit muj seznam vlastne za dva dny :mrgreen: :mrgreen: no tak uvidis, kazdopadne si firemni vecirek uzij, at uz s pulnocnim koupanim v jezere nebo bez :mrgreen:
@audiomax tak to jsou krasne zpravy, moc gratuluju k bojovnickovi :potlesk: :palec: a to ja si panaka na toho sikulku zdravyho dam za tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí