Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@baluuu8 dej pokoj litr, to by me asi zabilo
ale sranda byla, takze jako odreagovani to zabralo. Jeste jsem si vymyslela, ze zkusim nejaky novy druh pohybu, tak cumakuju, co kdo vymyslel za novoty a co existuje.
@Kesssy Ty jsi dobra.
Ja bych se chtela do kopat k tomu, abych ted ten nesu cvičila Mojzisovou… ![]()
@baluuu8 Mojzisova me zacala hrozne nebavit, nekolikrat jsem zacinala, ale pak jsem to vzdala. Ani joga me moc nebere, ale ted jsem nasla neco jako joga air - nejaka hamaka zavesena zezhora, to se mi teda hodne libi (v tom se asi da i houpat a ja se rada houpu) tak do toho asi pujdu ![]()
Mojzisova me taky nebavila. Ale je pravda, ze jsem otehotnela v dobe, kdy jsem ji cvicila… Vic me nicmene bavila „yoga 4 fertility“. Je to desetiminutovy videjko na youtube, jen 4 cviky, ale fakt takovy prijemny. Predcvicuje to „zoufala manzelka“ ![]()
@audiomax já zase naopak ananas můžu pořád
jíst pít
, jinak gratuluji k dalšímu bojovníčku
![]()
@Terajsek Sigoušku jsi čím dál roztomilejší a jak rychle rosteš
![]()
@medmenka @Soleil 11 holky věk neřešte
vůbec si nelamte s tím hlavu
, já nedávno zjistila že paní co bydlí v našem paneláku čeká mimčo a to v létě oslavila 45 narozeniny a je v pohodě, věk si vůbec nepřipouští a její těhu je bez komplikací
.
Holky, k tomu veku..ja si vzdycky rikala, at to bude jakkoliv, hlavne nebudu mit dite po tricitce, to je proti prirode. Soubehem vsech okolnosti apod. uz tu s vama nejakou dobu strasim. Takze radeji nebudu rikat, ze bych dite nikdy nechtela mit po ctyricitce
co bude to bude…hold je nam tolik kolik je a uz zadna z nas nevrati cas a neomladne, tak to nema cenu moc resit…jen si prat, at nam to vsem brzy vyjde ![]()
@WmarliesW - To byla první stimulace - 5 bojovníků a nebyl žádnej zdravej, pak byla druhá, získáno 11 bojovníků, 7 jsme měli na PGS a jeden jediný byl zdravý. Pojištovna platí 8, jenže manža má blbou, neplatí nic, takže jsme 4 měli na mě a 3 si doplatili. Zůstalo 4, ty ted v dalším měsíci vyšetřili na pojištovnu a z nich je další jeden zdravej bojovníček
Tak asi tak
![]()
Dala jsem si čokoládovej se šlehačkou bo ananas už nemůžu ani vidět ![]()
@Kesssy - To jsi hodná, že sis ho dala za mě
děkuju ![]()
@Lucia81 - To se pekně čte
kéž by to bylo dobré znamení. Doktorka v car mi taky říkala, že je to spíš dobře, když je mírné špinění, ale já měla dnes uplně nervy, že se mi rozjíždí mrcha
Bolí mě celej den břicho a když jsem si zaváděla utroš, tak červená. Ale na papíře jen trochu, tak nevím ![]()
@audiomax Prosím Tě, mohu se zeptat, jaká pojišťovna je na PGS blbá?
ať to když tak změníme..
@Izie - Taky přemýšlím, že o víkendu zavítáme do kina, potřebuju vypadnout a chvíli nemyslet a nebalit ![]()
Jasně, že budu mít děti dvě, to je můj ( náš ) plán od začátku. A udělám pro to cokoliv. ![]()
No počkej, to s tou agentkou moc nechápu, na co tam je, když sis vše udělala sama? A jak jako přidělili? To jsi jako neměla na výběr?
Jsem 19 DC a zacal me dost po stranach boket prsa
ovu podle doktora byola ctvrtek patek tak bych mela byt 6 Dpo tak uvdm zacna to dobre
![]()
@Soleil 11 - Moja
přesně jak píšeš, plán B mě trochu uklidnil, že bych kdyžtrak šla další měsíc znovu. Dnes jsem uplně nevěřící ( prsa menší, témeř nebolestivá ) a to divné špinění, fakt jsem si byla jistá, že dostanu krámy. I když by to bylo 26 DC a to by u mě bylo hodně divný. No uvidíme.
Jinak bravíčko jsem milovala
![]()
@Hanka1982 - Děkuju moc
A co Ty? Jak bojuješ?
@medmenka - Děkuju
No věk no, je to na prd, že jsme už tak staré
ale ještě do 40 máme čas!!! Nesmíš přestávat věřit, vím, že je to těžký, vím, že někdy už ty síly prostě nejsou, ale já věřím, že maminkama budeme neboj
Já bych bez dětí nebyla, šla bych klidně do adopce, do pěstounské péče, do čehokoliv. Ale snad to nebude třeba. I když mám spolužačku, která má doma 3kluky ( 19,15,10 let ) a ted si z domova vzala 4 letou holčičku, je to taková super mamina, takže kdoví… ![]()
@Soleil 11 kočko moc ti děkuji
snad nám to vyšetření embryí pomůže. Je pravda že snad úplně všechny holky co pamatuji zde na emiminu když jsem zde začínala, tak mají všechny dětičky nebo čekají, tak snad konečně i k nám ten čáp zavítá
Určitě příští rok na jaře bude aspoň psí miminko, v srpnu mi odešla za duhový most moje psí láska, pořizovali jsme si jí s manželem na začátku snažení, bylo to prostě naše dítě.
@Mišule232 @Kesssy já se snažím být nad věcí a věk moc neřešit, ale ty doktoři nám neustále předhazují že už je to jako dost po 12
![]()
@Terajsek Radeček je prostě frajer, to je tak usměvavé dítě ![]()
@Terajsek - srdíčko naše, Ty mě vždycky vliješ tolik energie a síly do žil ![]()
@Mišule232 - Tak to Ti závidím, já když slyším, že se blíží manža z práce a nese mi další ananas, přemýšlím kam zalezu, aby mě nenašel
![]()
@Efka2015 - Můj má ministerstva vnitra a ta PGS neplatí, tak půjde k hutnické, tu mám já a ta zatím platí vše. Zjisti si to co nejdřív, změnit pojištovnu můžeš jen do konce září, aby Ti to platilo od novýho roku.