Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3594
27.9.16 09:15

@Terajsek Dva usmevacci. Zeru vas. :* :srdce:

Holky tak to je teda fakt na prd, jsme prestehovani v praci, jednu sefovou za zadama, nizsi skrine, takze na PC vidi kazdej odevsud. :cert: :pocitac: tak uz tu nebudu tak casto. Dnes napr. vsici odjeli na meeting, ale proste abyste to vedely. Achjo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
27.9.16 09:36

@Soleil 11 Tak to je teda pěkně trapné. :cert: Měla by sis na ty nízké skříňky pořídit pár pořádně vzrostlých palem. ;) A nebo si emimino zmenšuj na ploše na malinkaté okýnko, které zakryješ tělem nebo na nějnzčásti přetáhneš nějakou tabulku. :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
27.9.16 11:54

@Soleil 11 mně je na PC taky vidět, proto sem vůbec v práci nechodím. Jen přes mobil a to jsem zase líná vypisovat romány. Navíc nemůžu reagovat na všechny.
Jinak já dnes první uz od stimulace. Na levo jsou 2 a napravo asi 4. Velikost neříkal. Jelikož jedeme pryč zítra tak na kontrolu v neděli ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
27.9.16 13:30

@audiomax Tak jak dopadla dnešní kontrola? Těším se na dobré zprávy :hug:.

@Terajsek Krásné selfíčko :palec:. Moc Vám to na něm oběma sluší :potlesk:.

@Kesssy Já jdu dnes ochutnat červený burčák, tak už se na něj těším :mrgreen:.

@Soleil 11 To si teda dovolili v práci dost :cert:. Sepíše petici, že sem prostě musíš i nadále každý den chodit, protože se nám jinak po Tobě bude hrozně stýskat :cert:.

@Lentilkaaa83 Tak to je pěkná úrodička :palec:. Držím pěsti, ať folíci krásně vyrostou :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
27.9.16 13:35

@Soleil 11 já jsem si říkala že jsi se v poslední době dost odmlčela, ale nic si s toho nedělej, to nám internet v práci rovnou zablokovali pro soukromé užívání.
Tento týden mám dost času vás tady pročítat, protože jsem lehla s nějakou hnusnou virózou, takto poctivě už jsem dlouho neležela :mrgreen: čaj s citrónem mi leze už i ušima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
27.9.16 14:02

@Soleil 11 no to nee, to je tedy soukromi… @baluuu8 me rozesmala s tema palmama, to by slo ne :mrgreen:
@Hanka1982 tak preji chutne a primerene kostovani ;) :)
@medmenka at jsi brzy fit, ale je moc dobre, ze poctive odpocivas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
27.9.16 14:12

@Kesssy děkuji :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
27.9.16 14:39

@Kesssy Děkuji :*. Dám pak vědět, jak mi chutnal :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
27.9.16 14:48

@audiomax To je krááása! :kytka: :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
27.9.16 15:04

Ahoj holky moje :mavam: :mavam: :mavam:

Dnešní kontrola super, na ultrazvuku gestační váček, HCG - 1500 :srdce:
Za 14 dní kontrola, snad bude už i srdíčko. Je mi krásně :*
I když těch 14 dnů bude taky náročných.
Je mi až blbé se tady radovat, moc Vám všem taky přeji ty dvě kouzelné čárky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
27.9.16 15:14

@audiomax Moooooc gratuluju a mám velkou radost. :hug: :dance: :srdce: :pankac: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
27.9.16 15:20

@Hanka1982 tak jo :palec:
@audiomax jee tak to jsou krasne zpravy, paradaa :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
27.9.16 15:21

@audiomax :potlesk: :srdce: :hug: super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
27.9.16 15:35

Holky děkuju. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Dnes jsem se rozhodla, že se do práce už nevrátím, jak jsme se přestěhovali, tak bych musela jezdit vlakem a v noci zpátky a stejně mám smlouvu do roku tak na to dlabu. Budu se doma šetřit. :think: I když nevím, jestli to dokážu :mrgreen:
Když jsem dýl jak týden zavřená doma, jsem pěkně protivná, furt musím něco dělat.

Ještě mi říkala doktorka, že mám míň progesteronu, tak mi zvýšila dávky utroše na 3-3-3, je to mazec, to mě vůbec nebaví zavádět, někdy mě přijde, že cítím, jak ze mě přímo vytíká, jak se hnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No ale co bych pro bojovníčka nevydržela že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
27.9.16 16:51

@audiomax Super :potlesk: :dance: :potlesk:. Jsem moc ráda, že bojovníček krásně roste a už se moc těším na fotečku :hug:. Rozhodla jsi se správně. Miminko je důležitější než nějaká práce :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí