Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
j-p
11770
3.7.17 09:07

@kackarec :mavam: přesně Tak, odpocinte si a nastehujte se do nového a pak to uteče a v září se zadari. Myslim, Ze tady to platí pořád. Ze uz nemusí na žádné testy. ;) :hug: Tady se ochladilo až moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
3.7.17 09:20

@Soleil 11 ahojky, taky jsem si rikala, ze se nechci zbytecne stresovat kdyz to neni potreba :-) jinak tobe potichounku gratuluji :-) nebudu nic nalhavat, ze kdyz jsem si to precetla tak se mi spustili slzicky stesti, tobe to preju snad ze vsech nejvic :-) ted uz to bude vsechno dobry uvidis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
3.7.17 09:22

@j-p no me to taky prekvapilo, ze nas zene znova na testy, teda jen na ty pohlavni choroby (ale vsechny vysledky byly v poradku),vsechny ostatni testy delat nechce nastesti :-) ale me tady uz nic neprekvapi, v recku je obcas vsechno postaveny na hlavu :-D na to jsem si uz zvykla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.7.17 19:46

@Lentilkaaa83 Páni, rodila jsi, mi přijde, strašně moc dlouho, ne? 8o :hug: Že přetrhli pupečník, to bych ani netušila, že se to vůbec může stát :roll: Kdo tě probůh rodil? No hlavně, že jste obě v pořádku! :hug: :* Malé jste dali naprosto nádherné jméno :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.7.17 19:54

@kackarec No těpic :lol: takový vedra :roll: to by mě jeb.lo ;) Já jsem ráda, že se u nás teď ochladilo na nějakých 25 asi…, ani nevím :D Ale je mi teď fajn, než když tu bylo kolem těch 33. Rok od roku snáším ty vedra hůř :?
Taky bych s mrazáčkem počkala, až budete přestěhovaní a zabydlení, nebudou už takový vedra… prostě, až budeš moct být úplně v pohodě a klidu. Taky jsme původně chtěli jít teď po následující MS v červenci znovu do KET, ale řekli jsme si, že si dáme ty „prázdniny“, pojedem na dovči, přečkáme vedra a nějak v září si půjdeme pro sněhuláčka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
3.7.17 20:04

@Soleil 11 Sluníčko naše, moc na tebe myslím, jak se máte a jak se vám daří… :hug: Doufám, že jste v pořádku a malý bobísek roste, jak má :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
4.7.17 09:00

@kackarec @wallace Holky dekuju. :hug: No neozyvam se, pac ziju porad v te sve bubline, mam strach a nedokazu se z tehotenstvi moc radovat. Vim, zni to divne a blbe, ale hormony neovlivnim. Naposledy jsem byla na KO pred tydnem, to mel bobek 2 cm a bylo vse v poradku. Dalsi milnik je 13. cervence kdy mam dalsi KO, to uz budu skoro 12. tyden a necham si udelat krevni testy na choroby. Strasne se vseho bojim…asi uz jsem proste starej blazen. :zed: :roll: az (jestli) bude vse v poradku a testy vyjdou dobre, tak se snad zacnu trosku radovat… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
4.7.17 09:46

@Soleil 11 já tě chápu, taky jsem se bála do screeningu radovat. Pak se bojíš s další kontrolou aby vše bylo ok. Ten strach už nezmizí. Ale věřím ze vše bude ok, když si nakonec nasel bojovnícek cestu.

Já mám v sobě diky těm komplikacím zánět, takže si tu ještě nejspíš pěkně polezim :( nic moc na mou psychiku. Večer navíc malé vyskočila žloutenka tak je pod světlem. Naštěstí to vypadá ze nijak moc a večer ji prý snad budou moct vyndat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
4.7.17 09:54

@Soleil 11 :mavam: :hug: :* zlaticko je to úplně normální a už se budeš bát pořád!! Jestli je prcek v pořádku, jestli roste jak má? Atd. Takze dokud se nenarodi a nebudeš mít miminko v naruci, je to velice náročné na psychiku!!A věř, Ze vim o cem mluvím :lol: Nela velika a ke konci se vůbec nehybala a my byli pořád na pohotovosti. :hug: :hug: :hug: Ale musíš verit ;) Kdyz se bojovník rozhodl k vám přijít :srdce: :*!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
4.7.17 09:56

@Lentilkaaa83 :hug: :hug: ať jste brzy v pořádku a obě zdrave. Ať můžete rychle domů!! :* :hug: :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
4.7.17 15:50

@Soleil 11 :hug: :hug: Moc moc moc se přidávám k držení palců a přání všeho dobrého pro tebe i miminko!! a až budeš po kontrole, kup si něco pěkného, nebo si dej pořádnou zmrzku nebo dortíček, nezapomeň, že endorfiny si užije i miminko :)

Holky, tak jsem to měla dostat v sobotu nebo v neděli a pořád nic. Bolí mě břicho a mám ho nafouknutý, bolí mě prsa, pořád bych spala… no zatím jsem si test nedělala, počkám do soboty. Zatím jsem vynechala alkohol, ale kafe se teda zatím nevzdám :)
Tak se snažím se moc nepozorovat, abych se neznervózněla, ale minulý měsíc to bylo totéž a MS nakonec přišla o týden později… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
9.7.17 10:26

Tak jak se daří, holky? Nas ve čtvrtek pustili domu. Já jsem stále na atb, ale už jsem vyfasovala tabletky. Včera byl Vaje týden, strašně to letí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
10.7.17 12:57

Ahoj holky, jak se vede? Nam se vede dobre.Mam porad chut na nektarinky a broskve.Mame uz brisko. Dneska jsem byla na odberu krve na lacno, jsem se divila ze berou 5 skumavek krve. Dneska jsem 11+4tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.7.17 15:08

Holky :( dneska poprvé předána do péče porodnice, kde mi merili krivku..pak me vysetril gyn. To bylo nejvic bolavy vyšetření za cele tehu.. vzal mi bricho a celou silou mackal jak kdyz by mel malou formovat to tak bolelo úplně sem cumela co jako dela?? 8o
No a k veci..TP mam 25.7. Dle screeningu..dle meho gyn.28.7. A proto ze je mala stále KP tak uz teď v Pátek me čeká císař :,( kdyz mi to řekl vubec sem tomu nechtěla věřit ze uz v pátek bude ten den D moc se bojim. :(
Hlavne ze si mam promyslet zdali uspat celá nebo jen spodek a nikdo mi nic nedoporucil a ja nevím jaka volba je nejlepsi? Každý říká něco jineho..holky prosim jake máte zkušenosti?? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.7.17 15:19

@Lentilkaaa83 jee holky ste krásný :srdce: a malá je veliká teeda :hug: opatrujte se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí