Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vererka83 To mi povídej, pěkně jsem se sesypala. Jednou jsem byla na psychoterapii, doporučila mi kraniosakrální terapii a na tu chodím pořád a budu i během těhu, prý usnadňuje i porod ![]()
Jeden den ms..Wow ja ji mam vždy tak 8 dnu a s bolestma..
Me vzdycky picha kolem 12 dne a pak kolem 19 dne.@Muflu
@Sofia 82 to bylo jen minulý cyklus, jinak ji mám tak 5 dní, měla jsem 2 dny zpoždění, ducha na testu a pak mrcha stejně došla
tak pak se má v těch bolestech člověk vyznat
kdyžtak bych zkusila příští cyklus zase ovu testy @zamlklinka je to síla, člověk tak dlouho čeká na // a ono ještě není vyhráno
je mi líto, co jsi prožila
já našla // den před štědrým dnem a na začátku ledna sp
ale zt ve 12tt, to už člověka musí strašně zasáhnout ![]()
@Muflu hele poslední dobou si tu holky stěžují na falešné dochy na testech ![]()
@Ginuš jo jo moc tomu nepřikládám váhu, že bych byla těhu, pokud tam nebude pořádná čárka, tak tomu nevěřím
no nic jdeme pojistit včerejší ovulaci
![]()
@Ginuš tak pojištěno
teď už jen čekat, když se nezdaří jsem 10.8. objednaná k novému dr, tak jsem taková klidnější ![]()
@Muflu Ono to zasáhne každou, ale je fakt, že postupem času je to horší a horší. Jsem ráda, že to nejhorší období je za mnou. Ty sis musela také prožít své…
Někdo říká, že na otěhotnění je super Nosifol, jsou to vitamínky, sáček rozpustit ve vlažné vodě a vypít. Zkouším ho 2 balení a zatím nic, také jsem bez úspěchu zkoušela kontryhelový čaj. Jako novinku jsem teď našla popíjení medu, poprášit skořicí, rozpustit ve vodě a celý den popíjet, prý je to na neplodnost. Máte to některá vyzkoušené???
@evina bublina medem určitě nic nezkazíš, já zase slyšela dvě lžíce medu ráno a v těhotenství dvojitou dávku ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat?
O mimi se snažím 2,5 roku, ovšem teď mám změnu partnera, ten první měl špatný spermiogram, nynější už má dítě, tak předpokládám, že bude spermio ok, u mě by taky mělo být vše ok, ale člověk nikdy neví
…zatím se snažíme 5 měsíců a moc se modlím, aby se to povedlo..
@len22 ahoj, snad se vám zadaří brzy, čekáš (nebo spíš nečekáš) teď někdy MS?
@Vererka83 nečekám už ji mám a vždy, když jí mám tak přestávám věřit tomu, že to funguje…kyselinu listovou, nosifol apod to už beru fakt dlouho, no nevím jestli se zas nevrátím k ovulačním testům, ale ty mi nikdy skoro nic neukazaly, nebo měření bazální teploty, to jsem taky kdysi dělala:nevim: prostě mám chuť něco udělat třebas jinak, něco zkusit, aby byla náděj, že se to povede.. A co ty jak jsi na tom?