Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@len22 minulý měsíc jsem si prošla biochemickým těhotenstvím. Díky tomu ani nevím, kolikátý jsem DC. Denně testuju a doufám, že se něco ukáže… K testům já jsem taky skeptická. Teď, těsně před případnou MS mi to ukazuje dost silný čárky. Moc tomu nevěřím a k měření teploty jsem se taky zatím ještě naštěstí nedostala
já otěhotní vždy napoprvé, ale nikdy to nedopadne dobře ![]()
@Vererka83 tak to jsi zvlášní případ…a co imuno vyšetření máš? Nebo genetiku? Zkoumal někdo proč se tomu u tebe nelíbí? No vidíš to, to pak ty ovulační testy teda nemají smysl..
@len22 na genetiku a imunologii jdeme v září… já jsem ale tajně doufala, že do tý doby otěhotním a vše bude v pořádku.
Pokud se budete tulit obden, tak to nemůžete prošvihnout. Zatím bych se být tebou na teplotu a ovu testy vykašlala ![]()
Tak to je super, že na to jdeš v září, hele třebas to bude nějaká prkotina, dají ti nějaké léky, nebo hormony na udržení a bude
…jj tulíme se obden, baví nás to tak to není takové nudené dělání dětí…ale i tak s každou menstruací jsem skeptictější no a o to jde…
@zamlklinka To je nás bohužel víc
už abychom se všechny dočkaly…
Mě posílá gyndař na pár dní do nemocnice na nějaké testy a vyšetření. Pak se rozhodne, jestli půjdu na laparoskopii, nebo ne. Vůbec nevím, co mě čeká. ![]()
Tak jsem po delší době tady, nějak nám nešel pc…vítám všechny nové snažilky
Jdu dočítat ![]()
@Vererka83 Čárečka vypadá dobře
Kdy jsi naposledy dělala test?
@Sofia 82
Byli jsme se koupat v bazéně a tady jsem si přinesla nějaké bakterie nabo co to je. Nemohla jsem se toho zbavit, naběhla jsem do lékárny a koupila jsem Gyno Pevaril (nebo tak nějak se to jmenuje) Jsou to 3 čípky, které jsem si dávala na noc a už mám pokoj
Používáš na to něco?
@kasinka Čárečka sice vypadala nadějně, ale byla to nejspíš jen ryska nebo Hcg kolem hodnoty 1, protože přesně tak mi to ukázalo minulý měsíc a dál se nic neděje. Jiný testy jsou negativní. Takže čekám až dorazí MS ![]()
@kasinka ahoj, dekuju moc za optani, pořad vás sleduju, ale nechtěla jsem se tu moc motat, po těch letech vím, jak to muže mrzet. K doktorovi jdu ve čtvrtek, ale nepředpokládám, ze bude něco extra vidět, přece jen budu teprve na zacatku šestého tydne, hlavně aby bylo tam, kde byt ma. Holky zlatý, ani nevíte, jak moc vám všem držím palce, jste všechny neuvěřitelně silný zensky ![]()
@merlose jak na pár dní do nemocnice, to bych doktora hnanala, kdyby mi přesně neřekl na co! Musel ti dát nějakou žádanku a tam asi bude napsáno na co máš jít..