Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rozarkaa1 Teď min 3 měsíce pauza, v říjnu bych měla jít na hysteroskopii a v listopadu na 2. kolo…do té doby budu doufat, že se zadaří přirozeně…
Ahoj holky
pořád vás čtu, já jsem dnes 3dpo, takže nastává období čekání
zkouším tento měsíc ananas, aby se mimouš pěkně zahnízdil, pokud se podařilo ![]()
@Muflu já jsem teď nějak taky těsně po ovu…mám první cyklus po IVF…normálně mám cyklus kolem 30dní a nyní byla ovu kolem 25DC…takže cyklus bude tak 40dní
@Muflu píše:
Ahoj holkypořád vás čtu, já jsem dnes 3dpo, takže nastává období čekání
zkouším tento měsíc ananas, aby se mimouš pěkně zahnízdil, pokud se podařilo
Jak ananas? ![]()
@merlose prý je dobrý na uhnízdění, hlavně ten střed
a džus z červených grepů je zase dobrý na růst sliznice jsem vyčetla ![]()
@merlose zkouším teď ten ananas tak uvidíme, tento měsíc, jsme se opravdu poctivě snažili a na dovolené, tak doufám ![]()
Já se na dovolené taky poctivě snažila.
Snad budeš mít větší štěstí než já. Jestli se zadaří, kupuju tuny ananasu. ![]()
@merlose píše:
Já se na dovolené taky poctivě snažila.Snad budeš mít větší štěstí než já. Jestli se zadaří, kupuju tuny ananasu.
@Vererka83 no držím palce, ať se zadaří… Možná bych spíš počkala na genetiku, může tam vyskočit nějaká prkotina, která to způsobuje.. Ale pokud otěhotníš, tak Ti samozřejmě přeji ať to dobře dopadne…
@Lucifer 84 ahojky holčino ![]()
@Muflu Ahojky. Tak to jsme na tom podobně, já jsem dnes 5 Dpo. ![]()
Kdy neočekáváš ms a kdy budeš testovat? Já příští pátek, tak uvidíme. Poslední 3 měsíce jsem měla vždy 3 dny zpoždění a pak přišla. Brala jsem clostik, tak možná proto. Tento cyklus už ho neberu, tak jsem zvědavá. ![]()
Teď beru jen Duphaston.
Držím palce ![]()
![]()
@Lucifer 84 špatně bohužel.. Čekám jak dopadnou testy a prohlídky a možní další revize - 3tí.. A co u Tebe?