Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Reinka Taky jsem byla ze začátku
Ale už jsme si zvykla a je to ok…Foxcon říkáš jo? Hmm.. a neměl by to lepší v kikrtu nebo hned z kraje Pardubic tam je panasonic tam taky vemou každého.. ![]()
@Michaela99 No, něco zjišťoval a už nevím, proč říkal, že ne. Dělá technika a mají tam taky pár lidí s panasonicu
No, nechává to být, že si najde jinou práci až se přestěhujem, do té doby se bude snažit vydržet tady
Jo a já se v našem domě bojím celej život, on je tak trochu strašidelnej
Bojím se tu i přes den, teda teď už ne, ale dřív, když jsem přišla ze školy, tak jsem se tu zamkla, jak jsem se bála ![]()
Ahoj holky… můžu se přidat??? Je mě 24 a jsem z Pardubic z dubiny… mám už 1,5ročního syna Vpjtíška a ted se chceme snažit o druhé sice až od července, ale to by snad nevadilo ne??? Právě, že ted plánujeme svatbu, která bude koncem června, tak chcem až po ní.
@olusinka ahojky… mno poradila bych ti změn si gyndaře… tenhle opravdu stojí za prdlajs…
Jinak teda můj přítel pracuje v Kikertu v Přelouči a je mu 29 a já jsem před mateřskou pracovala na kožním v pce nemocnici
s přítelem se celkově známe letos to budou 4 roky.. takže nic moc, ale více info o mě se dozvíte v mojich deníčcích.. mám jich požehnaně ![]()
@PusinkaMartinka Vítám tě.. určitě nevadí.. drbat můžeme i když ještě nesnažílkujete
Já bydlím přímo v centru Pardubic..
@Michaela99 Noooo, tak to není až takový kus
Koukám, že si taky mladá mamina
Si psala, že tady s touhle porodkou tady v pce si nebyla spokojenná… nějaké blbé chování personálu?
Teda holky… jak tak koukám jsme tu všechny fakt mladounký a dokonce každá z jinné části pardubic a jedna s přelouče
No a holky co děláte za práci? Nebo ste dělali? Nebo co studujete?
@PusinkaMartinka Ahoj
Já studuju, v Praze
zrovna za hodinu jedu na poslední zkoušku, tak mi držte pěsti ![]()
@PusinkaMartinka Krom neohrabané Kokrdové která zdeformovala hlavičku malého, pár uřvanejch a arogantních sester a tech sester u miminek co s nima házejí jak z kusem hadu to bylo ok.. ještě že se vždy najde alespoň jedna dobrá duše..
Ahoj, tak, já se k vám přidám, zda-li mohu. Táhne mi pomalu na 26 let, mám doma 15měsíčního capartíka. 17tého ledna jsem si vzala poslední piluli a snažíme se o druhé. Týden už mě bolí břicho, mám ho nafouklé, v zádech mě bolí…ale ani nevím, zda to bude ovu, nebo, ze by..://