Snažilky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85
6.2.13 17:53

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
6.2.13 20:39

@Michaela99 no vidíš, já byla s porodnicí spokojená :pankac: :mrgreen:

Jo a zk nemám :cert: :cert: :cert: Propsali se všichni až na ty, kdo měli variantu jako já, divné…dal nám tam příklady, který jsme nikdy nepočítali :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
6.2.13 20:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
6.2.13 21:21

Já rodia v Pardubicích a nemůžu si vynachválit od porodu, přes pobyt…chování sester a doktorů perfektní. Asi jsem to vychytala. Krom toho jídla…no…:/ ale to je všude stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
6.2.13 21:31

@Akina-T jé, jídlo tam měli taky dobrý :mrgreen: Já ležela na začátku těhu s hrozícím potratem měsíc úplně dole a zhubla jsem tam 7kg, protože to se nedalo jíst :poblion: a pak na šestinedělkách vařili oproti tomu fakt skvěle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
7.2.13 08:16

No, ale, ted vim…ze priste si tam necham donest neco z domu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.2.13 09:05

@Akina-T @Reinka Tak to vám vaše dobré zkušenosti závidím..já na druhý porod velice vážně uvažuji o Chrudimi i za tu cenu že tam přivazují nohy… :lol: ale raději to než na sebe nechat řvát jak na malého fracka.. kybych neměla tak strašné bolesti tak bych vztala a jednu jí vypálila.. babička v nemocnici dělala a říkala že přesně ví o jakou smněnu šlo a že je to ta nejhorší co může bejt že jsme si líp vybrat nemohla :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 10:22

@Michaela99 išo ono to bylo možná tím, že ti bylo kolik ti bylo… hodně sem si všimla, že tam dupou po věku a pokud ti není aspon kolem 25 tak tě tam maj za dítě, které se neumí postarat o své dítě aspon tak sem to tam cítila já a to sem rodila ve 22letech a jako na schvál mě tam šouply pak ke dvoum 30tnicím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Akina-T :mavam: vítám tě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 10:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
7.2.13 10:58

@PusinkaMartinka já rodila v čerstvých 21 a chovali se ke mně skvěle, jedna PA (studentka) mi říkala, že jsme stejně starý :mrgreen: :mrgreen: Já tam měla teda chlapy, skvělou PA, všichni byli strašně moc hodní a milí, no a stejně jsem nakonec musela na CS :? ale chovali se fakt hezky a že jsem si tam i pořvala, jak to bolelo :mrgreen: a nikdo mi nic neřekl, jen pořád chodili, jak procesí, jestli nechci něco na bolest, tak jsem jim pokaždý řekla, že nechci, tak odešli a přišel se mě zeptat zase někdo jinej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
7.2.13 11:03

Ale je fakt, že Kokrdová ze začátku měla s mým věkem problémy, dojeli jsme tam na ambulanci, protože jsem asi v 11tt začala krvácet a ona normálně řekla „A jak se vám to stalo?“ (jakože to dítě) 8o :cert: Měla štěstí, že já byla tak vystresovaná a úplně mimo, jak jsem se o prcka bála, že mi to co říkala došlo až doma. No, pak jsem k ní chodila ještě na screeningy a to už ten můj věk tak nějak vstřebala, nakonec z ní vypadlo, že má se mnou starý dítě a nedovede si představit, že by se o sebe mělo dokázat samo postarat :roll: No, tak jsem ji ujistila, že já její dítě nejsem, že se nedržím máminy sukně a že už pár let se starám sama o sebe, no pokecaly jsme a od té doby OK :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.13 11:48

@Reinka no vidíš a já jsem jedinný problém neměla s kokrdovou chodila sem k ní celé těhu.. bylo pravdou, že ona je taková roztěkanná, ale mě přišla v poho mno o no možná i tím, že obě dvě jsme pracovaly v nemocnici v Pardubkách, tak mě brala trochu jinak ;) Jako děcko mě určitě neviděla. To spíš sem měla problém pak v porodce na 6nedělkách mno konkrétně spíš na novoších s těma sestrama tam ne ze všema jenom s takou brejlatou ta byla chytrá jako rádio a pak na těch 6 nedlkách s jednou ošetřovatelkou ta mě řekla, že má stejně starou vnučku a kdyby byla těhotná, že j i přetrhne… Nechápu co je komu do toho, když mám byt partnera a školu dodělanou a i kdybch nemla tak je po tom každému prdlajs ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí