Snažilky Plzeňsko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12213
2.12.11 09:45

Anet já pracuju kousek od toho krámu..teď zrovna mají ve výloze tu multifunkční postýlku jak jsem si objednávala z netu akorád v jiné barvě ;) ale ve vnitř jsem ještě nikdy nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
2.12.11 09:45
Janicka 22 píše:
Holky a jak se už připravujete na Vánoce?? tahle neděle už bude druhá adventní..to je hrůza jak to letí

já včera začala péct, dárky mám akorát pro manžela, jinak nemám nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
2.12.11 09:49

To já mám už všechy dárky, dokupovala jsem drobnosti ještě teď v uterý, Vánoční výzdobu už máme doma taky..péct asi enbudu, maximálně jen slepovaný a rohlíčky. Na Štědrý den budeme u tchýně a druhý den pojedeme k mým rodičům, všude něco určo dostaneme tak by jsme to nestihli sníst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
2.12.11 10:06

Anet jj, to je Chmelařová, tam jsem se taky byla mrknout na kočárek, rozhodovala jsem se mezi jednim u ní a mezi tím Takem U krtečka :) To byla taky moje podmínka, aby mi dyžtak dali náhradní kočárek..

Jesterko s pečením máš můj obdiv, já nepeču vůbec, u nás to nikdo nejí a my jsme na Štedrý den napřed u tchánovcům, najíme se, rozbalíme dárky a jedem k našim a tam všechno nanovo :mrgreen: Takže ani žádnou výzdobu nedělam, protože přes svátky tu nejsme vůbec…

Jani a ty máš :palec: zase za dárky :) mám jen autosedačku pro malýho a velkej dárek pro naše…teď po výplatě půjdu a všechno nakoupim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
2.12.11 10:13
klaaras píše:
Anet jj, to je Chmelařová, tam jsem se taky byla mrknout na kočárek, rozhodovala jsem se mezi jednim u ní a mezi tím Takem U krtečka :) To byla taky moje podmínka, aby mi dyžtak dali náhradní kočárek..

Jesterko s pečením máš můj obdiv, já nepeču vůbec, u nás to nikdo nejí a my jsme na Štedrý den napřed u tchánovcům, najíme se, rozbalíme dárky a jedem k našim a tam všechno nanovo :mrgreen: Takže ani žádnou výzdobu nedělam, protože přes svátky tu nejsme vůbec…

Jani a ty máš :palec: zase za dárky :) mám jen autosedačku pro malýho a velkej dárek pro naše…teď po výplatě půjdu a všechno nakoupim :?

no tak to já minulý týden výzdobu - truhlíky na oknech, vevnitř hezky ozdoby na okna, na parapety dát vánoční výzdobu, udělat adventní věnce, pověsit žárovky :mrgreen: ještě bych měla nazdobit venku stromeček žárovkama,ale zatim jsem líná. A pečení miluju, baví mě to a manžel to miluje jíst :mrgreen: Vánoce mám ráda hlavně kvůli tý výzdobě, jak je doma pak všechno takový krásný a načinčaný :oops: ale nebaví mě vymejšlet a sháně dárky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.12.11 11:07

Já taky ráda peču, ale přítel to moc nemusí a já se tím nechci zbytečně cpát, takže letos asi nic nebude, maximálně tak 2druhy. No a Vánoce taky trávíme napřed u našich a pak u přítelovo rodičů, tak ani nemá smysl něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
2.12.11 14:43

Holky jakou cukrárnu v Plzni byste mi doporučily na dort pro malýho k roku? Představu mám tak nějak jako ty dva na obrázku, takže mi jde o to, aby to zvládli a aby byl chuťově dobroučkej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
2.12.11 17:27
klaaras píše:
Holky jakou cukrárnu v Plzni byste mi doporučily na dort pro malýho k roku? Představu mám tak nějak jako ty dva na obrázku, takže mi jde o to, aby to zvládli a aby byl chuťově dobroučkej :D

Jé ty jsou hezký, ale cukrárnu bohužel neporadím. My teď sháněli někoho, kdo by nám udělal dort pro přítelovo tátu, ale jelikož má narozeniny 3dny před Vánocema, tak nemá nikdo čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
2.12.11 17:28

Taky s cukrarnou neporadim, kde by ti to udelali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
2.12.11 17:45
klaaras píše:
Holky jakou cukrárnu v Plzni byste mi doporučily na dort pro malýho k roku? Představu mám tak nějak jako ty dva na obrázku, takže mi jde o to, aby to zvládli a aby byl chuťově dobroučkej :D

já mam na dorty akorát paní u Klatov, v Plzni o nikom vůbec nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
2.12.11 20:48
klaaras píše:Jabarko ahoooj :mavam: gratulka k holčičce :) A co kojení, zvládáte? Ty maličkou budíš?

Ahoj :mavam:
jj, kojíme a budíme. Po třech hodinách, aby nabírala. Byla pěknej prcek, narodila se s 2660 a pak zhubla na 2390g, tak máme nakázáno budit :-) V noci už prý smíme dát delší - až pětihodinovou pauzu, ale malý je to jedno a budí se sama tak po třech a půl :roll: :lol:

Jinak Vánoce teda u nás zatin nic nepřipomíná, nemám jedinou ozdůbku :oops: Budu to muset napravit, ale nějak nestíhám nebo co :lol:

Kočárek jsme nakonec koupili x-lander tenhle no a zatim jsem spokojená - jen se vejde do výtahu jen tak tak, připadám si vždycky, že zasouvám ježka do klece :zed: :mrgreen:

no a dorty nevim :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
3.12.11 13:55

Tak to neva, vytisknu obrázky a zkusim Crystal na Klatovský…nejlepší cukrárna na zákusky v Plzni, jen právě nevim, jestli mi to udělají…no uvidím…hlavně jsou celkem drahý, tak jsem zvědavá na cenu, tipuju tak min. 1500,– 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
4.12.11 21:25

Ahojte holky jak jste si uzily vikend??

Anet, zitra cvico? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
5.12.11 10:03

Ahoj holky, my jsme o víkendu pořád někde lítali a to jsem myslela, že se dostanu i někam kouknout po dárkách a nějak nezbyl čas.
Jojo dnes cvíčo :) Tak zase kolem třičtvrtě dole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
5.12.11 10:07

Jasný, už se těším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie