Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anet já pracuju kousek od toho krámu..teď zrovna mají ve výloze tu multifunkční postýlku jak jsem si objednávala z netu akorád v jiné barvě
ale ve vnitř jsem ještě nikdy nebyla
Janicka 22 píše:
Holky a jak se už připravujete na Vánoce?? tahle neděle už bude druhá adventní..to je hrůza jak to letí
já včera začala péct, dárky mám akorát pro manžela, jinak nemám nic
![]()
To já mám už všechy dárky, dokupovala jsem drobnosti ještě teď v uterý, Vánoční výzdobu už máme doma taky..péct asi enbudu, maximálně jen slepovaný a rohlíčky. Na Štědrý den budeme u tchýně a druhý den pojedeme k mým rodičům, všude něco určo dostaneme tak by jsme to nestihli sníst
Anet jj, to je Chmelařová, tam jsem se taky byla mrknout na kočárek, rozhodovala jsem se mezi jednim u ní a mezi tím Takem U krtečka
To byla taky moje podmínka, aby mi dyžtak dali náhradní kočárek..
Jesterko s pečením máš můj obdiv, já nepeču vůbec, u nás to nikdo nejí a my jsme na Štedrý den napřed u tchánovcům, najíme se, rozbalíme dárky a jedem k našim a tam všechno nanovo
Takže ani žádnou výzdobu nedělam, protože přes svátky tu nejsme vůbec…
Jani a ty máš
zase za dárky
mám jen autosedačku pro malýho a velkej dárek pro naše…teď po výplatě půjdu a všechno nakoupim ![]()
klaaras píše:
Anet jj, to je Chmelařová, tam jsem se taky byla mrknout na kočárek, rozhodovala jsem se mezi jednim u ní a mezi tím Takem U krtečkaTo byla taky moje podmínka, aby mi dyžtak dali náhradní kočárek..
Jesterko s pečením máš můj obdiv, já nepeču vůbec, u nás to nikdo nejí a my jsme na Štedrý den napřed u tchánovcům, najíme se, rozbalíme dárky a jedem k našim a tam všechno nanovo
Jani a ty mášTakže ani žádnou výzdobu nedělam, protože přes svátky tu nejsme vůbec…
zase za dárky
mám jen autosedačku pro malýho a velkej dárek pro naše…teď po výplatě půjdu a všechno nakoupim
no tak to já minulý týden výzdobu - truhlíky na oknech, vevnitř hezky ozdoby na okna, na parapety dát vánoční výzdobu, udělat adventní věnce, pověsit žárovky
ještě bych měla nazdobit venku stromeček žárovkama,ale zatim jsem líná. A pečení miluju, baví mě to a manžel to miluje jíst
Vánoce mám ráda hlavně kvůli tý výzdobě, jak je doma pak všechno takový krásný a načinčaný
ale nebaví mě vymejšlet a sháně dárky ![]()
Já taky ráda peču, ale přítel to moc nemusí a já se tím nechci zbytečně cpát, takže letos asi nic nebude, maximálně tak 2druhy. No a Vánoce taky trávíme napřed u našich a pak u přítelovo rodičů, tak ani nemá smysl něco dělat.
Holky jakou cukrárnu v Plzni byste mi doporučily na dort pro malýho k roku? Představu mám tak nějak jako ty dva na obrázku, takže mi jde o to, aby to zvládli a aby byl chuťově dobroučkej ![]()
klaaras píše:
Holky jakou cukrárnu v Plzni byste mi doporučily na dort pro malýho k roku? Představu mám tak nějak jako ty dva na obrázku, takže mi jde o to, aby to zvládli a aby byl chuťově dobroučkej
Jé ty jsou hezký, ale cukrárnu bohužel neporadím. My teď sháněli někoho, kdo by nám udělal dort pro přítelovo tátu, ale jelikož má narozeniny 3dny před Vánocema, tak nemá nikdo čas.
klaaras píše:
Holky jakou cukrárnu v Plzni byste mi doporučily na dort pro malýho k roku? Představu mám tak nějak jako ty dva na obrázku, takže mi jde o to, aby to zvládli a aby byl chuťově dobroučkej
já mam na dorty akorát paní u Klatov, v Plzni o nikom vůbec nevím ![]()
klaaras píše:Jabarko ahooojgratulka k holčičce
A co kojení, zvládáte? Ty maličkou budíš?
Ahoj ![]()
jj, kojíme a budíme. Po třech hodinách, aby nabírala. Byla pěknej prcek, narodila se s 2660 a pak zhubla na 2390g, tak máme nakázáno budit
V noci už prý smíme dát delší - až pětihodinovou pauzu, ale malý je to jedno a budí se sama tak po třech a půl
![]()
Jinak Vánoce teda u nás zatin nic nepřipomíná, nemám jedinou ozdůbku
Budu to muset napravit, ale nějak nestíhám nebo co ![]()
Kočárek jsme nakonec koupili x-lander tenhle no a zatim jsem spokojená - jen se vejde do výtahu jen tak tak, připadám si vždycky, že zasouvám ježka do klece
![]()
no a dorty nevim ![]()
Tak to neva, vytisknu obrázky a zkusim Crystal na Klatovský…nejlepší cukrárna na zákusky v Plzni, jen právě nevim, jestli mi to udělají…no uvidím…hlavně jsou celkem drahý, tak jsem zvědavá na cenu, tipuju tak min. 1500,– ![]()
Ahoj holky, my jsme o víkendu pořád někde lítali a to jsem myslela, že se dostanu i někam kouknout po dárkách a nějak nezbyl čas.
Jojo dnes cvíčo
Tak zase kolem třičtvrtě dole?