Snažilky Severní Čechy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1803
27.11.11 10:57

Nejsem teda nějak extra obézní, ale klidně bych mohla mít o 10 i 15 kilo míň. Jsem malá a je na mě kadžý kilo vidět. Štve mě to mám pocit že kolem mého otěhotnění je takových problémů, asi mi to někdo nepřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
27.11.11 11:10

Já si taky nepřipadám tak šíleně tlustá, jen ta váha říká něco jinýho. I u gynDr byla překvapená, že vypadám na míň :)

Nevim, jak dlouho se snažíš. My jsme o miminku mluvili, že se za rok začneme snažit. Mám dvě kamarádky, co chtěly mimino a vyšlo to okamžitě a pak mám zas dvě, co chtěj, ale dlouho to nejde. Akorát maj obě endometriózu a tam je to asi extra složitý. Takže jsme si řekli, že po novym roce. Je mi 28, rodila bych poprvé v 29. Chcemne stihnout 3 děti, tak s tim musíme už začít.

• Citovat
  • Upravit
1803
27.11.11 11:20

Je mi 32 a snažíme se rok. Začla jsem chodit do centra asistované reproduce. Zatím jsme na začátku, spermiogram má přítel v pohodě, já zatím nevím co mi je, tento týden jsem byla na krvi na Hormonálním profilu, v pátek budu vědět víc, ale vím že ty hormony nejsou úplně ok jelikož mi dělali HP zhruba před měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
27.11.11 12:54

Ahoj děvčata, jak je dneska?
Kikino nějak jsem včera přehlídla tvojí otázku ohledně IUI - ta je plně hrazena pojišťovnou a to max 6× v jednom roce :-)
mě pořád bolej prsa, dnes mi není tak motavě jako včera, dala jsem si hnedka po ránu kafíčko :-)
to je děs, musím vydržet ještě osm dní než testnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
27.11.11 13:58

Ahoj Malinie, zrovna jsem na tebe myslela a říkala jsem si kdy budeš testovat. To je dobrá zpráva že tě bolí prsa, to by jsi mohla být těhu. Ty jsi měla problém že jsi neměla ovulaci? Když je to 6krát za rok, tak to se může po vyčerpání zase za rok opakovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
27.11.11 14:09
kikina79 píše:
Ahoj Malinie, zrovna jsem na tebe myslela a říkala jsem si kdy budeš testovat. To je dobrá zpráva že tě bolí prsa, to by jsi mohla být těhu. Ty jsi měla problém že jsi neměla ovulaci? Když je to 6krát za rok, tak to se může po vyčerpání zase za rok opakovat?

Ahoj, měla jsem problém jen s ovulací no, doufám teda že jen s ovulací :-) tak si říkám, že by to mohlo vyjít..můj přítel má totiž nadprůměrný spermo… při prvním odběru 172 a při druhém dokonce 190 mil.. takže se teď cítí jako nadsamec :lol:
a to opakování IUI nevím..si myslím že když to šestkrát nevyjde tak stejně doktor doporučí IVF asi..
co děláš? já peču cukroví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
27.11.11 14:15

Já se nechutně flákám, mám dneska nějaku depku. Ale teď jsi mě rozesmála, ve čtvrtek jsem se ptala v Pronatalu jaký jsou výsledky spermoše, laborantka se koukala do papírů pak bylo dlouhé hhhhmmmmmmm, prej to má přítel moc moc dobrý, je to borec, taky se teď tak cejtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
27.11.11 14:28

tak to máme doma obě nadsamce :-) super :-)
jinak testovat bych měla až příští pondělí..to je pátýho..
blbý je, že máme v pátek vánoční besídku, takže tam radši nebudu pít, kdyby náhodou :-) už slyším ty otázky..řeknu že beru antibiotika, bude to jednodušší než vysvětlovat pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
27.11.11 15:00

To raději žádný alkohol,i když možná sklenička by nevadila. Já dělám v pátek zkoušky z psychologie, to si skleničku asi dám. Vůbec nic neumím, nemám na učení čas ani náladu. Ráno v 9h jsu do Pronatlu, odpoledne na zkoušku, to se chci teda vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2056
27.11.11 15:23
kikina79 píše:
To raději žádný alkohol,i když možná sklenička by nevadila. Já dělám v pátek zkoušky z psychologie, to si skleničku asi dám. Vůbec nic neumím, nemám na učení čas ani náladu. Ráno v 9h jsu do Pronatlu, odpoledne na zkoušku, to se chci teda vidět.

no tak to ti budu v pátek držet palečky!! to já si taky malý pivečko dám, ale víc ne, radši :) určitě napiš co ti řekli v pronatalu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
27.11.11 15:49

Já bych teoreticky taky mohla být těhotná, ale spíš ne. Nevim. Břicho mě bolelo týden, už to přešlo. Ale nějaký to víno a cigárko proběhlo, takže snad ne. A budeme doufat v únoru.
Fíííha Kiki, ty studuješ? Žeby UJEP? Tak ten už mám asi 4 roky za sebou a do školy už by se mi nechtělo. Stačí mi ta Aj od evropský unie…do úkolů se mi nechce, učit se mi nechce…
Držim palce.

• Citovat
  • Upravit
1803
27.11.11 19:48

Izz já zatím chodím na pedagogické minimum. Budu si podávat přihlášku na speciální pedagogiku. nevím jestli to zvládnu, nemám na to čas a momentálně když řeším těhotenství tak mám myšlenky úplně někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
27.11.11 21:33

Kamarádka se přihlásila na dodělání maturity ještě v těhotenství, že to bude super a školu jednou týdně zvládne…po měsíci toho nechala

ale jinak studium doporučuju - speciální ped bych teda nezvládla, hlavně pak tu práci s těma dětma…ale hlavně je to kupa novejch myšlenek

• Citovat
  • Upravit
33916
27.11.11 21:39

Ahojky :mavam: :mavam: :mavam: já jsem taky snažilka ze severu..do car jezdím ale do jižních čech.Dneska druhý den stimuluji na můj už 3 ketík 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
27.11.11 22:03

Ze severu na jih? Jakože je tam nějaký kvalitnější než kdekoli blíž?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex