Snažilky únor 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
31.1.17 13:01

@Snilek88 dekuji :) zkusim ted ty prasky a pak uvidim… Ale jsou to nervy. A vy se snazite jak dlouho uz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
31.1.17 13:06

@Mia5 v dubnu to bude rok, já vím, že ve své podstatě to ještě nic není, ale stejně už mě to deptá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
31.1.17 14:09

Ahoj holky, mohu se přidat? My se snažíme rok, když to nešlo 3/4 roku tak jsme zašli do CARu, kde jsem měla všechny testy ok i přítel. Na ultrazvuku mi zjistili špatný vejcovod tak jsem v listopadu podstoupila laparo. kde mi odebrali jeden vejcovod. Nyní jsem 2 cyklus od operace a čekám na MS. Na další cyklus mám doporučený clostilbegyt :andel: Tak věřím, že se nám všem co nejdříve zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
31.1.17 14:26

@Snilek88 ja na sobe ovu poznam. Bazalka je u me nesmysl mam smenny provoz. Jinak to mam celkem pravidelny… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
31.1.17 14:28

@KatkaJL já mám právě 30-50, ale jelikož jinak pravděpodobně vše funguje jak má, tak mi zatím doktorka nechtěla rvát hormony.. což asi chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
31.1.17 14:40

Ahoj holky, ráda bych se přidala. My se snažíme od května a už mi také dochází trpělivost, tak jsem se rozhodla začít to trošku řešit přes doktory. Zatím jdu v pondělí na gyndu, aby se podívala jak mi rostou folíky a potvrdila ovulku. A pak už si taky nechám udělat profil a uvidím co dál no. Je to nekonečné. Vždycky do ovu jsem v pohodě, ale pak to čekání na MS :-/ A pak když přijde tak to skoro obrečím a jedu zas dál no, co mi zbývá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
31.1.17 18:44

Jak uz bylo psany, psychika je potvora. Ja kvuli tomu ted dala vypoved v praci. Sice jsem mela smlouvu na neurcito, ale jdu s vahou hrozne dolu a pritom jsem kost a kuze. S manzilkem jsme se skoro nepotkavali a tak prave se ani nedivim ze se to nepodarilo, ale o vanocich jsme si uzivali a ted v lednu pri ovu taky. Ted mam strach abych neotehotnela nez me nekde vezmou. Jinak beru jen femibion. Ale predtim jsem brala dost dlouho Ha asi 11 let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.1.17 20:33

@Snilek88 „rok nic není“,ale na psychiku je to strašně moc. Dřív jsme to brala v pohodě, ale jakmile už se blížil ten rok, tak už jsme to začala vnímat jinak a jsem z toho strašně zdeptaná.. Našla jsem si druhou práci, abych nad tím nepřemýšlela, ale každý měsíc, když se má blížit MS, tak je to šílené, to by mi ani 4 práce nepomohly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
1.2.17 09:12

Holky mám to stejné, bohužel ta psychika je fakt zlo :cert: nemohu se dočkat až otehotnim a to čekání je šílené. Já brala HA 16 let a doktor mi i řekl, ze se to někde podepsat muselo :? Do prace dojizdim každý den přes 100 km více jak rok. Těším se, ze už nebudu muset, ale mám pocit, ze čím víc chci, tím míň to jde a odcházet z prace nechci. Neumím si představit, ze někde nastoupim a za par měsíců jim odejdu na mateřskou… a ještě k tomu tu práci kde jsem mám ráda :think: ale těším se až mi to dojíždění jednou skončí :andel: A věřím ze se naše diskuze začne plnit // :srdce:…nikdo v tom není sám :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.2.17 09:15

@Mia5 Jo to je des, taky se blizi ten rok a hrabe mi z toho. Dve prace? Kdy to stihas, to je mazec… Znama taky nemuze prijit do jinyho stavu a jezdi po klinikach z toho mam strach. A prijde mi ze okoli tak divne furt kouka, ze bude rok od svatby a furt nic. Uz se mi i v noci zda ze jsem tehotna.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.2.17 09:17

@Nysmo Ahojky, vitej :-)
Pane jo a po laparu mate doporuceny oddych nebo jak to funguje? Snazite se o prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.2.17 09:22

@Nysmo Ja si uz rok rikala ze to vydrzim nez otehotnim. Mam fyzicky narocnou praci a hroznou smenovost. Ale uz mi jaksi dosly nervy. Jednak samy zmeny k horsimu a nejsem vubec odpocata. Taky mi to prijde divny, ze nekam nastoupim a pak jim otehotnim, jenze potrebuji zmenu. Kvuli psychice jdu i s vahou dolu. Mam 178 cm a uz jsem se dostala pod 50 kg… :-( musela jsem zkoncit neslo to dal… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
1.2.17 09:28

@Nysmo @KatkaJL taky jsem přemýšlela, že si budu hledat jinou práci, ale přesně si pořád říkám, že pak otěhotním první měsíc a bude to trapné:-/ ale už čekám skoro rok no:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.2.17 09:33

@Snilek88 Ja prave taky a ten stres v praci… Kdyz jinde vidim tu pohodu tak mi to nedalo. Bylo to tezky rozhodnuti, ale vsichni me v nem podorili… :) Clovek by mel byt v pohode a odpocaty jinak se to nepodari… Kdyz si vezmu pulka lidi co znam otehotnela nekde na dovce kde vypnuli a najednou // :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.2.17 09:35

@Snilek88 a ty mas cyklus 30-50 dnu? Na to je dobry pry caj… Kontryhel.. ale osobne zkusenost s tim nemam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí