Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
K.Black
17.4.13 19:54
@Burj Chalifa píše:
Pokud se do busu na plošinu narvou nadoraz 3 kočáry, pokud možno takové, co délkou hodně překáží, jako trojkolky, tak mi to taky vadí. Důchodce, kteří se o něco perou v obchodě jsem neviděla a myslím, že je to takový slovní folklor. Staří lidé ( s výjimkou starých fotrů na setkání KSČM 1.května u fontány )mi na rozdíl od rozcapených děcek a jejich nekritických matek nepřekáží.

perou se, hlavně třeba ovoce v akcích, nebo již to zmíněné mléko, nejvíc mi teda vadí u ovoce, protože ty banány tak rvou od sebe, meruňky mačkají, je po nich spousta škody.

• Upravit
17013
17.4.13 19:56
@MuffinkaM píše:
@araw Tak sice nevim, kdes vzala zrovna ty tři banány, ale každopádně tohle je malý město, takže se to děje docela běžně. A matky se v tom lidlu přetahujou dokonce dvě - já a segra. :mrgreen: Jinak asi posílaji právě ty důchodce. :nevim:

No o poslední banány, já fakt neviděla, pokud nepočítám svoje dětství- to jest komunismus, kdy přivezli do zeleniny jen krabici banánů, že by někde v obchodech nebyly. je tam tolik banánů, že to jeden důchodce nemá šanci odtáhnout :mrgreen: :mrgreen: Jinak je to pochopitelné, je to měkké ovoce, ono se s protézou jabka blbě žvejkaj :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
17013
17.4.13 19:57
@K.Black píše:
perou se, hlavně třeba ovoce v akcích, nebo již to zmíněné mléko, nejvíc mi teda vadí u ovoce, protože ty banány tak rvou od sebe, meruňky mačkají, je po nich spousta škody.

Ty jo, my tu máme asi úplně jiné důchodce :mrgreen: :mrgreen: tady se fakt nidko o ovoce nepere :lol: :lol:

• načítám...
36504
17.4.13 19:59
@K.Black píše:
perou se, hlavně třeba ovoce v akcích, nebo již to zmíněné mléko, nejvíc mi teda vadí u ovoce, protože ty banány tak rvou od sebe, meruňky mačkají, je po nich spousta škody.

jablkům trhají bubáky a střílí pecky z třešní! :pocitac:

• načítám...
K.Black
17.4.13 20:00
@araw píše:
Ty jo, my tu máme asi úplně jiné důchodce :mrgreen: :mrgreen: tady se fakt nidko o ovoce nepere :lol: :lol:

hele u nás v Tescu ve městě, v ostatních dvou ne, ale to malé je tím vyhlášené.

• Upravit
Jitka1976
17.4.13 20:02

Tak oba moji rodiče jsou už hoodně dlouho v důchodu, takže kdybych napsala, že nesnáším důchodce, tak bych tam zahrnula i mámu s tátou a to bych nerada…ale mám taky pár „zkušeností“…možná se Vám to taky stalo, jela jsem v busu (středová pološina)s kočárkem a cca 6měsíční Eliškou…bus byl nacpaný…u madla mého kočárku stály dvě důchodkyně mladšího věku, odhadem max 60 let (bylo to před 9 lety)Ta jedna zdvihla ruku a chytla se té držící smyčky u stropu…druhá se chytla MADLA MÉHO KOČÁRKU 8o 8o 8o Nevěřila jsem svým očím…bus se rozjel a ona se držela dál…tak jsem jí opravdu slušně požádala, že kočárek NENÍ madlo na držení, ať se chytne jinde…začala se čertit, že jsem nějaká háklivá, že mi to tak vadí :zed:
Asi si holt neuvědomila, že když sebou bus trhne, tak ona poletí i s kočárem a dítě mi vyklopí na zem, že kočár není nijak upevněn k podlaze busu :think: A tohle se mi stávalo s kočárkem dost často…a vždycky to byly ŽENY důchodkyně, což nechápu…zrovna jim by to mohlo docvaknout.. :nevim:
A pokud jedu v MHD dnes, tak pouštím sednout podle vlastních možností…jsem revmatik a pokud mě bolí klouby a jsem unavená, nemám problém říct, že nepustím sednout, protože mám tu a tu nemoc…jednou jedinkrát se mi stalo, že mi jedna starší paní řekla, že mám tedy mít průkaz ZTP… :mrgreen: Asi o tom budu přemýšlet…ale pak budu sedět jako přibitá, milí důchodci…bolest-nebolest… 8)

• Upravit
K.Black
17.4.13 20:03
@Burj Chalifa píše:
jablkům trhají bubáky a střílí pecky z třešní! :pocitac:

ale prd :roll: fakt si nedělám srandu, jak jsou trsy banánů tak to škubou, a jak už nemají tu motoriku ok, tak je ničí. A ty meruňky a mandarinky mačkají, asi zkouší tvrdost :nevim:

• Upravit
36504
17.4.13 20:04
@K.Black píše:
ale prd :roll: fakt si nedělám srandu, jak jsou trsy banánů tak to škubou, a jak už nemají tu motoriku ok, tak je ničí. A ty meruňky a mandarinky mačkají, asi zkouší tvrdost :nevim:

za motoriku nemohou a ovoce zkouším taky, jak je zralé. Za tvrdé broky neplatím.

• načítám...
7512
17.4.13 20:06

@araw :mrgreen: To jo. :palec: Na druhou stranu, to že něco pak dojde není jen vina důchodců, pokud se to opakuje, mohl by dotyčný prodejce zajistit větší množství ještě než sarančata dorazí a pak by byli spokojený všichni. :D

• načítám...
72725
17.4.13 20:07

@K.Black mě štvou důchodci ve chvíli, kdy pro samý spěch přetáhnou košíkem v marketu moje dítě přes záda nebo po hlavě… to bych vraždila.. k smíchu mi přijdou ve chvíli, kdy se holí mlátí navzájem, protože si jeden dovolil druhému vyfouknout banán v akci :mrgreen: (viděno minulý měsíc) :zed: :mrgreen: jinak se důchodcům vyhýbám.. fascinuje mi, jak se někteří chovají - můj táta i mamka jsou v důchodu, ale jsou v pohodě ;)

• načítám...
13770
17.4.13 20:07
@AnySs píše:
Mě jejich chování štve a to dost. :zed:
Nepříjemný, zlý i když jim člověk nic nedělá. :zed:
Já při cestě domů z práce po dvanácti hodinové směně - zaměstnání ve stoje :cert: Musela vždy v metru, nebo tramvaji stát přesně kvůli nim. :nevim: Ani jsem necítila nohy.
Někteří by nad sebou měli vážně přemýšlet :pocitac:

No promiň ale měla si to snad napsaný na čele, že jsi po dvanácti hod. šichtě?

• načítám...
pst007
17.4.13 20:08

A nebo když je člověk v lékárně, samozřejmě mi fakt nebylo dobře, dvouleťačka ječí, jsem ji nechala sedět na zemi uprostřed krámu a šla si pro léky, slušně řekla ostatním, že se s jejím pláčem otho moc dělat nedá. No, kdo myslíte, že měl naléhavou potřebu přijít k dítěti, ošmatávat ho a vykládat mu, že ho odnesou čerti?

• Upravit
36504
17.4.13 20:10
@martina.se píše:
@K.Black mě štvou důchodci ve chvíli, kdy pro samý spěch přetáhnou košíkem v marketu moje dítě přes záda nebo po hlavě… to bych vraždila.. k smíchu mi přijdou ve chvíli, kdy se holí mlátí navzájem, protože si jeden dovolil druhému vyfouknout banán v akci :mrgreen: (viděno minulý měsíc) :zed: :mrgreen: jinak se důchodcům vyhýbám.. fascinuje mi, jak se někteří chovají - můj táta i mamka jsou v důchodu, ale jsou v pohodě ;)

Rvačky důchodců ozbrojených holemi jsem neviděla. Nikdy.

• načítám...
K.Black
17.4.13 20:10
@Burj Chalifa píše:
za motoriku nemohou a ovoce zkouším taky, jak je zralé. Za tvrdé broky neplatím.

asi takhle, znám spoustu důchodců a ne všichni se chovají jak kdyby jim patřil obchod, kdybych to několikrát neviděla na vlastní oči tak to nepíšu.

• Upravit
36504
17.4.13 20:11
@pst007 píše:
A nebo když je člověk v lékárně, samozřejmě mi fakt nebylo dobře, dvouleťačka ječí, jsem ji nechala sedět na zemi uprostřed krámu a šla si pro léky, slušně řekla ostatním, že se s jejím pláčem otho moc dělat nedá. No, kdo myslíte, že měl naléhavou potřebu přijít k dítěti, ošmatávat ho a vykládat mu, že ho odnesou čerti?

No to se toho stalo. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová