Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MuffinkaM píše:
@araw Tak sice nevim, kdes vzala zrovna ty tři banány, ale každopádně tohle je malý město, takže se to děje docela běžně. A matky se v tom lidlu přetahujou dokonce dvě - já a segra.Jinak asi posílaji právě ty důchodce.
No o poslední banány, já fakt neviděla, pokud nepočítám svoje dětství- to jest komunismus, kdy přivezli do zeleniny jen krabici banánů, že by někde v obchodech nebyly. je tam tolik banánů, že to jeden důchodce nemá šanci odtáhnout
Jinak je to pochopitelné, je to měkké ovoce, ono se s protézou jabka blbě žvejkaj
![]()
@K.Black píše:
perou se, hlavně třeba ovoce v akcích, nebo již to zmíněné mléko, nejvíc mi teda vadí u ovoce, protože ty banány tak rvou od sebe, meruňky mačkají, je po nich spousta škody.
Ty jo, my tu máme asi úplně jiné důchodce
tady se fakt nidko o ovoce nepere
![]()
@K.Black píše:
perou se, hlavně třeba ovoce v akcích, nebo již to zmíněné mléko, nejvíc mi teda vadí u ovoce, protože ty banány tak rvou od sebe, meruňky mačkají, je po nich spousta škody.
jablkům trhají bubáky a střílí pecky z třešní! ![]()
@araw píše:
Ty jo, my tu máme asi úplně jiné důchodce![]()
tady se fakt nidko o ovoce nepere
![]()
hele u nás v Tescu ve městě, v ostatních dvou ne, ale to malé je tím vyhlášené.
Tak oba moji rodiče jsou už hoodně dlouho v důchodu, takže kdybych napsala, že nesnáším důchodce, tak bych tam zahrnula i mámu s tátou a to bych nerada…ale mám taky pár „zkušeností“…možná se Vám to taky stalo, jela jsem v busu (středová pološina)s kočárkem a cca 6měsíční Eliškou…bus byl nacpaný…u madla mého kočárku stály dvě důchodkyně mladšího věku, odhadem max 60 let (bylo to před 9 lety)Ta jedna zdvihla ruku a chytla se té držící smyčky u stropu…druhá se chytla MADLA MÉHO KOČÁRKU
Nevěřila jsem svým očím…bus se rozjel a ona se držela dál…tak jsem jí opravdu slušně požádala, že kočárek NENÍ madlo na držení, ať se chytne jinde…začala se čertit, že jsem nějaká háklivá, že mi to tak vadí ![]()
Asi si holt neuvědomila, že když sebou bus trhne, tak ona poletí i s kočárem a dítě mi vyklopí na zem, že kočár není nijak upevněn k podlaze busu
A tohle se mi stávalo s kočárkem dost často…a vždycky to byly ŽENY důchodkyně, což nechápu…zrovna jim by to mohlo docvaknout.. ![]()
A pokud jedu v MHD dnes, tak pouštím sednout podle vlastních možností…jsem revmatik a pokud mě bolí klouby a jsem unavená, nemám problém říct, že nepustím sednout, protože mám tu a tu nemoc…jednou jedinkrát se mi stalo, že mi jedna starší paní řekla, že mám tedy mít průkaz ZTP…
Asi o tom budu přemýšlet…ale pak budu sedět jako přibitá, milí důchodci…bolest-nebolest… ![]()
@Burj Chalifa píše:
jablkům trhají bubáky a střílí pecky z třešní!
ale prd
fakt si nedělám srandu, jak jsou trsy banánů tak to škubou, a jak už nemají tu motoriku ok, tak je ničí. A ty meruňky a mandarinky mačkají, asi zkouší tvrdost ![]()
@K.Black píše:
ale prdfakt si nedělám srandu, jak jsou trsy banánů tak to škubou, a jak už nemají tu motoriku ok, tak je ničí. A ty meruňky a mandarinky mačkají, asi zkouší tvrdost
za motoriku nemohou a ovoce zkouším taky, jak je zralé. Za tvrdé broky neplatím.
@araw
To jo.
Na druhou stranu, to že něco pak dojde není jen vina důchodců, pokud se to opakuje, mohl by dotyčný prodejce zajistit větší množství ještě než sarančata dorazí a pak by byli spokojený všichni. ![]()
@K.Black mě štvou důchodci ve chvíli, kdy pro samý spěch přetáhnou košíkem v marketu moje dítě přes záda nebo po hlavě… to bych vraždila.. k smíchu mi přijdou ve chvíli, kdy se holí mlátí navzájem, protože si jeden dovolil druhému vyfouknout banán v akci
(viděno minulý měsíc)
jinak se důchodcům vyhýbám.. fascinuje mi, jak se někteří chovají - můj táta i mamka jsou v důchodu, ale jsou v pohodě ![]()
@AnySs píše:
Mě jejich chování štve a to dost.
Nepříjemný, zlý i když jim člověk nic nedělá.
Já při cestě domů z práce po dvanácti hodinové směně - zaměstnání ve stojeMusela vždy v metru, nebo tramvaji stát přesně kvůli nim.
Ani jsem necítila nohy.
Někteří by nad sebou měli vážně přemýšlet
No promiň ale měla si to snad napsaný na čele, že jsi po dvanácti hod. šichtě?
A nebo když je člověk v lékárně, samozřejmě mi fakt nebylo dobře, dvouleťačka ječí, jsem ji nechala sedět na zemi uprostřed krámu a šla si pro léky, slušně řekla ostatním, že se s jejím pláčem otho moc dělat nedá. No, kdo myslíte, že měl naléhavou potřebu přijít k dítěti, ošmatávat ho a vykládat mu, že ho odnesou čerti?
@martina.se píše:
@K.Black mě štvou důchodci ve chvíli, kdy pro samý spěch přetáhnou košíkem v marketu moje dítě přes záda nebo po hlavě… to bych vraždila.. k smíchu mi přijdou ve chvíli, kdy se holí mlátí navzájem, protože si jeden dovolil druhému vyfouknout banán v akci(viděno minulý měsíc)
![]()
jinak se důchodcům vyhýbám.. fascinuje mi, jak se někteří chovají - můj táta i mamka jsou v důchodu, ale jsou v pohodě
Rvačky důchodců ozbrojených holemi jsem neviděla. Nikdy.
@Burj Chalifa píše:
za motoriku nemohou a ovoce zkouším taky, jak je zralé. Za tvrdé broky neplatím.
asi takhle, znám spoustu důchodců a ne všichni se chovají jak kdyby jim patřil obchod, kdybych to několikrát neviděla na vlastní oči tak to nepíšu.
@pst007 píše:
A nebo když je člověk v lékárně, samozřejmě mi fakt nebylo dobře, dvouleťačka ječí, jsem ji nechala sedět na zemi uprostřed krámu a šla si pro léky, slušně řekla ostatním, že se s jejím pláčem otho moc dělat nedá. No, kdo myslíte, že měl naléhavou potřebu přijít k dítěti, ošmatávat ho a vykládat mu, že ho odnesou čerti?
No to se toho stalo. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat