Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@leni79 píše:
založ o tom uzamčenou diskuzi. Dnes jsi ještě nezakládala ne?
No ne, založím si tu dvě a všichni se můžou zbláznit
![]()
Aspon tu nemám tři profily, ale jeden ![]()
Příspěvek upraven 17.04.13 v 21:22
@Laav víš raději ne.. Stálo mě to v noci hodně slz.. Nechápu takovou zlobu v lidech.. jsem citlivý člověk ![]()
@Capelucita Jo pokladních jsem si taky všimla. Vždycky zdravím, ale naštve mě teda, když neodpoví a to nemyslím jen je, ale kdokoliv
Mámina známá dělá v Penny(ona je teda nepříjemná i bez kasy)byli jsme tam před Vánoci nakoupit a ona hned, lidi zasraný, nenažraný, ať sem nelezou atd..Pak nějaká holka zapoměla dát mezi nákupy to dělítko a sjela ji jak malýho haranta.
@Sofiel píše:![]()
no s důchodci mám hodně špatných zkušeností - no raději je psát nebudu, páč by mě někdo zabil
Hele moje mamka dela v obchode a nejhorsi zakaznici jsou duchodci…jasne obcas nejakej vyrostek nebo bezfak nebo tak ale nejvic konfliktu je s duchodcema
@Capelucita píše:
Tak, diskuze pomalu končí, takže si dovolím citát z cimrmana - a nejhorší ze všeho jsou trpaslíci!@K.Black já ti věřím, myslím, ře sama jsi byla překvapená, jak se to tu rozjelo.
já to asi nechám zamknout, jo kdyby se to zvrtlo ve srandu, ale aby tady nade mnou někdo ![]()
@Sofiel píše:![]()
no s důchodci mám hodně špatných zkušeností - no raději je psát nebudu, páč by mě někdo zabil
Hele moje mamka dela v obchode a nejhorsi zakaznici jsou duchodci…jasne obcas nejakej vyrostek nebo bezfak nebo tak ale nejvic konfliktu je s duchodcema
@claire91 píše:
@Capelucita Jo pokladních jsem si taky všimla. Vždycky zdravím, ale naštve mě teda, když neodpoví a to nemyslím jen je, ale kdokolivMámina známá dělá v Penny(ona je teda nepříjemná i bez kasy)byli jsme tam před Vánoci nakoupit a ona hned, lidi zasraný, nenažraný, ať sem nelezou atd..Pak nějaká holka zapoměla dát mezi nákupy to dělítko a sjela ji jak malýho haranta.
@Crystal87 píše:
maminku lituji.. Její práce je velice úslužná - ať se jí daří ![]()
Já vím, chápu to, ale přece jenom říkat tohle zákazníkům?
Já měla brigádu v restauraci-číšník, což taky není žádný med, ale zákazníkům by se to najevo dát nemělo.
Příspěvek upraven 17.04.13 v 21:26
@Laav já ti nevím, jestli v zahraničí není normální pouštět někoho sednout. Myslím, že je to zase pověra, která se tu u nás začala tradovat. V zahraničí jsem dlouhou dobu žila a pokud vím, tak tam byli lidé podobní jako u nás. Tj. 1 hlava, 2 ruce, 2 nohy. Někdo byl k seniorům milejší a příjemnější - pomohl s těžkou taškou, do schodů apod., někdo na ně hartusil jako některé ženštiny tady. Jak to bylo v MHD, to si ale už úplně neuvědomuju. Jediné, co mi utkvělo je, že mi tam nic divného nepřišlo.
Ty blaho… dochodily jste nektere vubec zakladni skolu? To je uplne to same, jako by jste si zacali stezovat, jestli jsou jezevcici neposlusni, jestli jsou pitbulterieri vrazdici magori, jestli jsou blondyny a policisti tupci… reste tu radsi pos. raneho Klause, kterej nam prichystal v podobe amnestanu jeste krute casy a nebo neprizpusobivy romy… to snad bude aspon k necemu a neeeeee, ze tu budete brojit proti starym duchodcum, ho.vno vite, co zrovna prozili a nebo prozivaji… ach ta ucta… tu vas rodice asi neucili, ze, jsem zvedava, co predate svym detem
Já bych řekla že nejhorší zákaznice v obchodě jsou frndy kolem 50
co tak sleduju, ty se vždycky ksiftí, nepozdraví, prodavačky buzerují, já prodavačky lituju, nadřou se pěkně.
Stvou me vsichni, kteri se chovaji jako hovada, mladi, stari. Magori se najdou napric generacemi. Kdyz me babka narazila pupkem v MHD (ano, stala jsem, aby si starousi sedli) na sedacku, protoze se ji libila nejaka sedacka vpredu vic, nez volna zadni, mela jsem co delat, abych ji jednu neplacla. Kdyz me vzal ozraly tricatnik po pupku taskou, malem ho „placnul“ manzel. ![]()
@K.Black píše:
Já bych řekla že nejhorší zákaznice v obchodě jsou frndy kolem 50co tak sleduju, ty se vždycky ksiftí, nepozdraví, prodavačky buzerují, já prodavačky lituju, nadřou se pěkně.
no jo ale ty nervy
Mamina kdyz si mi obcas ulevi co ji zas nekdo dneska privodil…ja ji rikam dobu ze bych to delat nemohla, byhc musela vrazdit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat