Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@leni79 píše:
jsou tu i další lidé, co zakládají uzamčené diskuze. I když ne tolik jako ty. A možná by ses divila jak často jsi tam tématem k hovorům. Takže gratulace k hodinovému pátrání, že by leni78 a leni79 mohl být stejný nick. Gratulace je pro tvojí radost, protože vím, že ani na tohle jsi nepřišla ty sama.
a jeden nick nestaci? ![]()
@Crystal87 a to si představ, co zažívá moje máti na úřadě.. to je taky občas peklo ![]()
@leni79 píše:
jsou tu i další lidé, co zakládají uzamčené diskuze. I když ne tolik jako ty. A možná by ses divila jak často jsi tam tématem k hovorům. Takže gratulace k hodinovému pátrání, že by leni78 a leni79 mohl být stejný nick. Gratulace je pro tvojí radost, protože vím, že ani na tohle jsi nepřišla ty sama.
No jo když někdo o někom vymýšlí pohádky at si je výmýšlí, mě je to jedno, já nikoho z nich neznám osobně, at si mě řešej já o tom vím
nemusela jsem hodinu pátrat, napadlo mě to hned, a taky jsem se tě na to zeptala, jen mě někdo předběhl s tím kdo jsi..Já se tu s tebou hádat nebudu tohle je diskuze o duchodcích, tak papa
Příspěvek upraven 17.04.13 v 21:34
@Crystal87 píše:
no jo ale ty nervyMamina kdyz si mi obcas ulevi co ji zas nekdo dneska privodil…ja ji rikam dobu ze bych to delat nemohla, byhc musela vrazdit
mě to stačí vidět, když stojím ve frontě. Přitom co komu udělá, říct dobrý den, děkuji, nashledanou ![]()
@K.Black píše:
mě to stačí vidět, když stojím ve frontě. Přitom co komu udělá, říct dobrý den, děkuji, nashledanou
to je to nejmensi hele
to mas videt jo prijde chlap koupi chleba a vytahne 5tisicovku, jenze pokladni zorvna moc na vymenu nemaji tak otazka:Nemate mensi? odpoved:no ja ale potrebuju rozmenit…no vzhledem k tomu ze pokladni castokrat nemaji zasobu papirovek to chlapek schyta v kovovych
Ten jeho vyraz…no skoda slov se divim ze to mamka prezila…jenze je to hold obchod ne banka ![]()
@K.Black Mně nedávno prodavačka z benzínový pumpy říkala, že úplně nejhorší zákazníci jsou chlapi okolo pade s přehazovačkou přes půl čela ![]()
@sad 1 píše:
Ty jo, tady už se zase perou…tady poteče krev![]()
![]()
To je přesně jako v Kauflandu, když jsou v akci kuřata a důchodci se tam hůlkama mlátěj mezi sebou ![]()
@sad 1 píše:
Ty jo, tady už se zase perou…tady poteče krev![]()
![]()
horší než chodítka co? ![]()
@leni79
Já dělám chyby ano, nebudu to tu podesáté vysvětlovat, ale chybama se člověk učí třeba už nepíšu TĚT
![]()
je to ostuda a já se přiznám, ale nemám tu několik nicků ![]()
@leni79 píše:
hele, ale tebe vůbec často předbíhají. Vždycky je několik příspěvků v diskuzi, ty to pročteš a pak tam nějaký příspěvek chytře zkopíruješ, aby bylo vidět, že máš taky jasno
dado to už přeháníš ne
Tvůj nick už je tady dost známý, ne v pozitivním smyslu. Proč každou diskuzi, do které vlítneš jak tornádo, takhle znehodnotíš?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat