Sobečtí důchodci :-(

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
27005
17.4.13 21:30
@leni79 píše:
jsou tu i další lidé, co zakládají uzamčené diskuze. I když ne tolik jako ty. A možná by ses divila jak často jsi tam tématem k hovorům. Takže gratulace k hodinovému pátrání, že by leni78 a leni79 mohl být stejný nick. Gratulace je pro tvojí radost, protože vím, že ani na tohle jsi nepřišla ty sama.

a jeden nick nestaci? :mrgreen:

• načítám...
Sofiel
17.4.13 21:30

@Crystal87 a to si představ, co zažívá moje máti na úřadě.. to je taky občas peklo :poblion:

• Upravit
12505
17.4.13 21:31
@leni79 píše:
jsou tu i další lidé, co zakládají uzamčené diskuze. I když ne tolik jako ty. A možná by ses divila jak často jsi tam tématem k hovorům. Takže gratulace k hodinovému pátrání, že by leni78 a leni79 mohl být stejný nick. Gratulace je pro tvojí radost, protože vím, že ani na tohle jsi nepřišla ty sama.

No jo když někdo o někom vymýšlí pohádky at si je výmýšlí, mě je to jedno, já nikoho z nich neznám osobně, at si mě řešej já o tom vím :mrgreen: nemusela jsem hodinu pátrat, napadlo mě to hned, a taky jsem se tě na to zeptala, jen mě někdo předběhl s tím kdo jsi..Já se tu s tebou hádat nebudu tohle je diskuze o duchodcích, tak papa

Příspěvek upraven 17.04.13 v 21:34

• načítám...
K.Black
17.4.13 21:31
@Crystal87 píše:
no jo ale ty nervy :mrgreen: Mamina kdyz si mi obcas ulevi co ji zas nekdo dneska privodil…ja ji rikam dobu ze bych to delat nemohla, byhc musela vrazdit :mrgreen:

mě to stačí vidět, když stojím ve frontě. Přitom co komu udělá, říct dobrý den, děkuji, nashledanou :roll:

• Upravit
27005
17.4.13 21:35
@K.Black píše:
mě to stačí vidět, když stojím ve frontě. Přitom co komu udělá, říct dobrý den, děkuji, nashledanou :roll:

to je to nejmensi hele :lol: to mas videt jo prijde chlap koupi chleba a vytahne 5tisicovku, jenze pokladni zorvna moc na vymenu nemaji tak otazka:Nemate mensi? odpoved:no ja ale potrebuju rozmenit…no vzhledem k tomu ze pokladni castokrat nemaji zasobu papirovek to chlapek schyta v kovovych :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ten jeho vyraz…no skoda slov se divim ze to mamka prezila…jenze je to hold obchod ne banka :mrgreen:

• načítám...
K.Black
17.4.13 21:36

@Naima 8o ty jsi čím dál krásnější :*
Vím co říkala ;)

• Upravit
sad 1
17.4.13 21:36

Ty jo, tady už se zase perou…tady poteče krev :lol: :lol: :lol:

• Upravit
Mišanila
17.4.13 21:37

@K.Black Mně nedávno prodavačka z benzínový pumpy říkala, že úplně nejhorší zákazníci jsou chlapi okolo pade s přehazovačkou přes půl čela :mrgreen:

• Upravit
Mišanila
17.4.13 21:38
@sad 1 píše:
Ty jo, tady už se zase perou…tady poteče krev :lol: :lol: :lol:

To je přesně jako v Kauflandu, když jsou v akci kuřata a důchodci se tam hůlkama mlátěj mezi sebou :D

• Upravit
K.Black
17.4.13 21:39
@sad 1 píše:
Ty jo, tady už se zase perou…tady poteče krev :lol: :lol: :lol:

horší než chodítka co? :mrgreen:

• Upravit
1019
17.4.13 21:39

Chudinka zakladatelka mala… hodna… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
12505
17.4.13 21:40

@leni79 :roll: :roll: Já dělám chyby ano, nebudu to tu podesáté vysvětlovat, ale chybama se člověk učí třeba už nepíšu TĚT :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
je to ostuda a já se přiznám, ale nemám tu několik nicků :roll:

• načítám...
K.Black
17.4.13 21:40
@Mišanila píše:
@K.Black Mně nedávno prodavačka z benzínový pumpy říkala, že úplně nejhorší zákazníci jsou chlapi okolo pade s přehazovačkou přes půl čela :mrgreen:

určitě myslela esteticky ;) mě to teda navaluje taky :mrgreen:

• Upravit
12505
17.4.13 21:41

@K.Black Promin :kytka:

• načítám...
Reyne
17.4.13 21:42
@leni79 píše:
hele, ale tebe vůbec často předbíhají. Vždycky je několik příspěvků v diskuzi, ty to pročteš a pak tam nějaký příspěvek chytře zkopíruješ, aby bylo vidět, že máš taky jasno :kytka:

dado to už přeháníš ne :cert: Tvůj nick už je tady dost známý, ne v pozitivním smyslu. Proč každou diskuzi, do které vlítneš jak tornádo, takhle znehodnotíš?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová