Spalničky 2018

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1874
14.4.18 13:57
@Jirka765 píše:
A měli jste po očkování nějaké reakce? Srdceryvný pláč, ekzém nebo ADHD? :think:
ne, absolutne nic. :) Horsi bylo preockovani proti tetanu nez toto. O tomhle jsem za cca 5 minut ani nevedela.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.4.18 14:21

Výskyt spalniček není zaviněno neočkováním, ale pravděpodobně tím, že ubývá lidí, kteří mají přirozenou imunitu po prodělání. T
Až tu budou jenom samí očkovaní s vyvanutými protilátkami, to teprve bude mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
14.4.18 14:32
@Lucie_Sx píše:
Výskyt spalniček není zaviněno neočkováním, ale pravděpodobně tím, že ubývá lidí, kteří mají přirozenou imunitu po prodělání. T
Až tu budou jenom samí očkovaní s vyvanutými protilátkami, to teprve bude mazec.

Spalničky v ČSSR se povedlo zlikvidovat na přelomu 60. a 70. let zavedením 2 očkovacích dávek. Tudíž cca 90% lidí ve věku do 48 let bylo očkováno a nemají přirozenou imunitu po prodělání. Obyvatel s „přirozenou“ imunitou je minimum, a těžko to může mít na něco vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
14.4.18 14:33
@Lucie_Sx píše:
Až tu budou jenom samí očkovaní s vyvanutými protilátkami, to teprve bude mazec.

Ano, a svede se to na neočkované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
14.4.18 14:39
@mgdln píše:
Ano, a svede se to na neočkované.

A na koho jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
14.4.18 14:54
@Jirka765 píše:
A na koho jiného?

Bezduché hledání viníka vede u všech hlupáčků.
Jen tě musím upozornit, že ty spadáš také mezi neočkované… máš vyvanuto! (nejen protilátky) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
14.4.18 15:38
@mgdln píše:
Bezduché hledání viníka vede u všech hlupáčků.
Jen tě musím upozornit, že ty spadáš také mezi neočkované… máš vyvanuto! (nejen protilátky) :lol:

Já nejsem dítě, co to má povinné. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
14.4.18 16:21
@Jirka765 píše:
Spalničky v ČSSR se povedlo zlikvidovat na přelomu 60. a 70. let zavedením 2 očkovacích dávek. Tudíž cca 90% lidí ve věku do 48 let bylo očkováno a nemají přirozenou imunitu po prodělání. Obyvatel s „přirozenou“ imunitou je minimum, a těžko to může mít na něco vliv.

Tím chceš jako říct, že lidí nad 48 let je v ČR MINIMUM???

Viděla jsem graf, kde byli zahrnuti všichni obyvatelé ČR a vyznačeno, kdo je očkovaný, kdo prodělal, kdo už má vyvanuto, kdo jsou děti, kdo jsou záměrně neočkované děti… a světe div se, těch posledních tam bylo nula nula prd (oproti všem těm ostatním).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
14.4.18 16:26
@Jirka765 píše:
Já nejsem dítě, co to má povinné. :zed:

Povinnost ale člověka nechrání! :zed:
Chrání ho množství protilátek.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.4.18 19:50
@Anonymní píše:
Tak co vy na to? Popravdě já se bojím. Mám doma půl ročního chlapečka

Nebojím se. Vůbec. S manželem jsme očkovaní ještě před revolucí a přeočkovávat se nenecháváme. Děti nejsou očkované vůbec. Celá rodina jedeme na módní vlně :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
14.4.18 21:14
@vjerunqa píše:
Nebojím se. Vůbec. S manželem jsme očkovaní ještě před revolucí a přeočkovávat se nenecháváme. Děti nejsou očkované vůbec. Celá rodina jedeme na módní vlně :pankac: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Celá rodina jedeme na módní vlně. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
14.4.18 22:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28680
14.4.18 22:21

Nebojím se. Dítě doočkované není a nebude, já očkovaná být nemůžu, tak stejně mi nic jiného nezbyde, než se nebát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
16.4.18 18:00

Mě teda neděsí ani ta nemoc, jak trvalé následky u dětí mladších 5 let… Pokud se nemoc reaktivuje dítě může i zemřít je to nějaká pozdější panencefalitida… :( Sice umírá jen malé procento dětí ale i to je hrozba… Moje malá zatím být očkovaná nemůže… I když je kojená tak prý protilátky z mlíka nemá… :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
16.4.18 20:18
@Veny89 píše:
Mě teda neděsí ani ta nemoc, jak trvalé následky u dětí mladších 5 let… Pokud se nemoc reaktivuje dítě může i zemřít je to nějaká pozdější panencefalitida… :( Sice umírá jen malé procento dětí ale i to je hrozba… Moje malá zatím být očkovaná nemůže… I když je kojená tak prý protilátky z mlíka nemá… :nevim: :think:

cca 1 dítě ze 600 není úplně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+