Sportovní automobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5425
22.2.18 13:06
@Petruna21 píše:
Nebo až si koupit nějaké super fáro tak chci svést :lol: :P

Jó to by taky šlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.2.18 13:07
@Tiger-lily píše:
Neboj neboj, určitě je tam funkce manuálního řazení nebo režim sport, přeřazování atd. ;)

To má jak které, ale máš pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.2.18 13:19
@Tiger-lily píše:
@Borůvka1990 A vážně - rozhodně pokud chci autíčko sportovního typu, ale chci ho jako vozítko po městě, tak opravdu žádný supersport, nebo budeš jezdit celý den na jedničku :zed: Jinak co se týká zadních sedaček a třídvéřáku, doufám, že máš dobrý záda, až tam budeš ty děti strkat a zapínat, ale to je podrobnost.

Né, jak jsem psala, jezdím i sama nebo sama s manželem bez dětí. Na děti máme dvě jiná auta :lol: Tohle by bylo jen na příležitostnou vyjížďku ;) Nejsem z města, do měst to mám docela daleko, takže bych s tím do měst moc nejezdila :lol: To spíš kdyby nastala situace, že by třeba dětem ujel po škole autobus a já bych je cestou nabrala, abych nemusela pro jiné auto, lítat sem tam, aby tam ty zadní sedačky byly… Počítám že bych si ho nadělila ke třicátinám, mám teda tři roky čas, navíc nemám dlouho řidičák, za ty tři roky už budu mít něco odježděno… V té době bude mít syn 10let a dcera 8, takže se upoutají. Navíc mi ten čas dává možnost zjistit si co nejvíc o sportovních autech, rozhodnout se co nejlíp. Letos bych si chtěla založit spořící účet na tohle auto, abych si zvlášť na něj našetřila, ze svého, manžel by mi na něj dal klidně hned, ale nechci, aby si pak nenárokoval. Koupila jsem si za svý teď sedana a taky jsem teď díky tomu malinko sušší (finančně :lol: ), nemůžu si hned pořídit další auto, to už bych pak byla na nule, by mě šlehlo :lol: Představu o ceně moc nemám, ale víc jak 300k investovat nechci, beztak mi to někdo šlohne :P :P :P Dám sem jedno dvouminutový video, stojí za to se na něj mrknout, týká se krádeží aut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.2.18 13:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
22.2.18 13:35
@Borůvka1990 píše:
Jó to by taky šlo :palec:

No já si myslím :P :lol: máš štěstí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.2.18 13:49
@Petruna21 píše:
No já si myslím :P :lol: máš štěstí :cert:
:* :* :lol: Koukla jsi se na to video? Nebo ho znáš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
22.2.18 13:50
@Borůvka1990 píše: :* :* :lol: Koukla jsi se na to video? Nebo ho znáš?

Neznám a koukala jsem na něj :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.2.18 13:52
@Petruna21 píše:
Neznám a koukala jsem na něj :palec: :mrgreen:

Mazec co? Mě by tohle v životě nenapadlo 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
22.2.18 13:53

@Borůvka1990 slabý sport není dobrá volba, naopak aby se to auto chovalo tak jak má, tak by tam měl být adekvátně silný a stabilní motor. A jinak nejlepší je když si s tím zkusíš zajezdit, modelů je hromada, ale dokud do toho nesedneš a nevyzkoušíš, tak nikdy neodhadneš co ti sedne. Mě třeba absolutně nesedí určité oblíbené klasiky, prostě se mi s tím jezdí otřesně a nějaká auta, kterých bych si předtím ani nevšimla, jsou naopak na ježdění lahůdky. Ale to fakt nezjistíš dokud do toho auta nesedneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
22.2.18 13:53
@Borůvka1990 píše:
Mazec co? Mě by tohle v životě nenapadlo 8o 8o 8o

To ani mě teda :lol: :nevim: ale jako dobrý no :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
22.2.18 13:55

@vilda1 do 911 se dozadu vejdou pohodlně tak maximálně menší děti a musí opravdu sednout. Neznám příliš lidí, kterým by se v tom jezdilo dobře. To je auto na okruh, ne na naše silnice na běžné používání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.2.18 13:55
@Nimie píše:
@Borůvka1990 slabý sport není dobrá volba, naopak aby se to auto chovalo tak jak má, tak by tam měl být adekvátně silný a stabilní motor. A jinak nejlepší je když si s tím zkusíš zajezdit, modelů je hromada, ale dokud do toho nesedneš a nevyzkoušíš, tak nikdy neodhadneš co ti sedne. Mě třeba absolutně nesedí určité oblíbené klasiky, prostě se mi s tím jezdí otřesně a nějaká auta, kterých bych si předtím ani nevšimla, jsou naopak na ježdění lahůdky. Ale to fakt nezjistíš dokud do toho auta nesedneš.

Jj, to budu muset ozkoušet… Se slabým mptorem nepočítám, ale exttrémně silný taky být nemusí. Spíš střed (ve sport podání)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.2.18 13:56
@Petruna21 píše:
To ani mě teda :lol: :nevim: ale jako dobrý no :pankac:

A jak z toho mají srandu, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
22.2.18 13:58
@Borůvka1990 píše:
A jak z toho mají srandu, co? :lol:

No právě já bych z toho taky měla srandu co ty lidi nenapadne :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
22.2.18 14:05
@Petruna21 píše:
No právě já bych z toho taky měla srandu co ty lidi nenapadne :mrgreen: :cert:

Manžel říkal že to bylo nahraný, že nic neukradli, jen chtěli ukázat že to jde :lol: Mě teda nepřijde vtipný jakkoliv manipulovat s cizím majetkem, byť za účelem legrace :lol: :cert: Ale třeba byli domluvení s majiteli aut :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová