Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DeTer píše:
KOukám podobný blázni…![]()
Úplně se těším až jednou takhle přijede z práce s větou : Zlato, nekoupíme si nový auto?
můj už má vyhlídnuté.. protože do stávajícího se prý nevejdeme.
takže čekám, kdy odjede golfíkem (mým miláčkem) a přijede něčím jiným ![]()
@martina.se píše:
můj už má vyhlídnuté.. protože do stávajícího se prý nevejdeme.takže čekám, kdy odjede golfíkem (mým miláčkem) a přijede něčím jiným
Já taky takhle dycky čekám
To není možný ani ![]()
@DeTer píše:
Já taky takhle dycky čekám![]()
To není možný ani
@martina.se píše:dávám mu cca 3-4 měsíce max. Držkuje, že se pak do auta nevejdem, kam se dá kočár atd.. no uvidíme.. ale myslím, že to o prázdninách vymění
Já mám taky dycky takoý šálení, takovou jako předtuchu, vnuknutí a ono ejhle, dycky do měsíce s tím přijde… ![]()
@DeTer píše:
Já mám taky dycky takoý šálení, takovou jako předtuchu, vnuknutí a ono ejhle, dycky do měsíce s tím přijde…
@martina.se píše:jsou stejní, fakt.. Mi to bylo jasné, jak jsem ho viděla, že šmejdí v inzerátech. jeho - já se jen dívám - je opravdu nevěrohodné
![]()
Krostova noho já se děsím
Taky dycky sjíždí tipcars a nebo sbazar… Já se pak jakoby nic zeptám proč kouká, když auto máme a prej jen tak pro přehled ![]()
Mylná informace dámy.
Malý techničák z ruky nedávat dokud není auto odhlášené, neb na dopravním techničák stříhají na tuším 8 denní lhůtu na přihlášení. Takže po prodeji kupující odjíždí pouze se smlouvou a duplikátem pojištění což bohatě stačí na to aby si auto dovezl klidně přes půl republiky domů… ![]()
@Katschuska píše:
Mylná informace dámy.Malý techničák z ruky nedávat dokud není auto odhlášené, neb na dopravním techničák stříhají na tuším 8 denní lhůtu na přihlášení. Takže po prodeji kupující odjíždí pouze se smlouvou a duplikátem pojištění což bohatě stačí na to aby si auto dovezl klidně přes půl republiky domů…
Jo, jo. Já už jsem to tady psala (i když možná v jiný diskusi
). Novej majitel jednoho mýho auta ten malej techničák mermomocí chtěl, i když mu můj manžel (policajt) vysvětloval, že ho nepotřebuje. Radši mi dal stovku na novej a techničák si odvezl. Já jsem na dopraváku musela nahlásit ztrátu, zaplatit stovku pokutu a oni mi vystavili novej, kterej mi stejně hned střihli. ![]()
Prodala jsem auto, v patek si ho kupujici prevezme
pro odhlaseni potrebuji: VTP, maly TP, kupni smlouvu…ještě něco?
pro ukonceni povinne ho ruceni: zelena karta a kupni smlouva…technicaky taky?
@surikataXY Pro odhlášení na nového majitele ti stačí velký a malý techničák, smlouvu nepotřebuješ.
Pro ukončení povinného ručení zelená karta a buď velký tchničák se zápisem odhlášky nebo ta kupní smlouva.
@j.a.n.i1 píše:
@surikataXY Pro odhlášení na nového majitele ti stačí velký a malý techničák, smlouvu nepotřebuješ.
Pro ukončení povinného ručení zelená karta a buď velký tchničák se zápisem odhlášky nebo ta kupní smlouva.
U nás na dopraváku si tu kupní smlouvu kopírovali. A chtěli i zelenou kartu.
Kdysi jsem povinný ručení zrušila a pak šla na dopravák. A auto mi nechtěli odhlásit, musela jsem zpátky na pojišťovnu pro tu kartičku (to zelený karty snad ještě nebyly) a pak zase na dopravák, jinak by mi to nepřepsali.
@surikataXY píše:
Prodala jsem auto, v patek si ho kupujici prevezmepro odhlaseni potrebuji: VTP, maly TP, kupni smlouvu…ještě něco?
pro ukonceni povinne ho ruceni: zelena karta a kupni smlouva…technicaky taky?
velký, malý techničák jejich lejstro o změně ůdajů kde napíšeš odhlašku na toho nového majitele, a kupní smlouva jak kde, někde to kontrolují s tou kupní smlouvou někde na to nekoukají
Na zrušení pojištění pak kupní smlouvu a ofocený velký techničák kde je už auto v odhlášce na toho kupujícího…
Takze na pojišťovnu muzu az s odhlaskou? ja se na magistrat dostanu v pondělí, ale rikala jsem si, ze pojišťovnu bych zrusila uz v patek, pan si totiž chce ihned na sebe auto pojistit
@surikataXY píše:
Takze na pojišťovnu muzu az s odhlaskou? ja se na magistrat dostanu v pondělí, ale rikala jsem si, ze pojišťovnu bych zrusila uz v patek, pan si totiž chce ihned na sebe auto pojistit
Dřív stačila kupní smlouva a pojištění se zrušilo, ale teď má pojišťovna nějaké změny a vyžadují fotku nebo fotokopii velkého techničáku kde je odhláška…
Jinak pán si na sebe klidně auto pojistit hned může, v tom mu pojišťovna bránit nebude, když to pojištění zrušíš až po odhlášce v pondělí, tak pro tebe to bude mít jen ten důsledek že budeš platit o těch pár dní navíc pojistné, pro pána důsledek žádný nebude…