Poradna duly
Jana Čurdová
YOURSUN
Pohlavi se da urcit od 18 tydne
nejsem si jista
![]()
Na 3D bych se objednala az kolem toho 18-20tt mozna trochu pozdeji(na doporuceni kamaradek
jinak nevim,uz o tom uvazuju taky,jinak pristi mesic jdu na velky ultrazvuk a tam by mi mohli rict pohlavi,pry je to lepe videt
![]()
KACENKA
Kde muzu najit ty stranky?Nejak v tom plavu tady ![]()
Cinq : taky jsem si nejdriv rikala,. ze je to zbytecnost, ze za tech 700,– radsi koupim neco pro mimco, ale kdyz jsem na netu videla ukazky, tak se mi zdaji daleko lepsi nez normalni utz. a navic jsem si nevsimla, ze by mel muj doktor v ordinaci video, aby mi mohl nahrat desetiminutovy zaznam, jak slibuji u toho 3D, ani mi nenabidl, ze by nekdy mohl prijit i manza ![]()
Cinq,
stránky kacenky mimiška jsou pod jeho metříkem. Je tam komplet adresa, na tu stačí kliknout a je to:-)
Holky, mrkněte se na tuhle diskuzi.
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Je to o tom, že máte po porodu nárok na výplatu „porodného“ a ještě 1× „rodičovský příspěvek“ za měsíc, kdy se dítě narodí, krom toho když se narodí 1.v měsíci. Na konci píšou, že o tom dnes bude ve zprávách na TV Nova. Ta dávka je 3700 tak je škoda o to přijít.
Matulienka, Cinq a ostatní: Díky za chválu ![]()
Jinak jsem tam přidala nějaké odkazy, které budu ještě doplňovat. V „sekci“ pro maminky. Jinka klidně napište, pokud máte nápad, co bych tam měla přidat.
Tak mi dneska přišla „Výzva k podání vysvětlení“ na policii. A vůbec to nemělo být mně. Pronájem toho auta, o které se jedná mi končil o den dříve, než jsem se měla „prohřešit“. Já jim dám.. tahat mě někam na Policii
Jenže se jim ani člověk nemůže dovolat, protože tam mají jen záznamník. Chjo…
O tom rodič. příspěvku vím. Už se to tu několikrát probíralo. Jsem zvědavá na tu reportáž. Nejhorší je, že úřednice na úřadech neví.. Takže i když jim o tom řeknete, nepomůže vám to. Snad se to teď změní. Myslím, že o tuhle možnost přišly skoro všechny maminky..
Páčko a pohlaďte svá bříška ![]()
KACENKA
Ty stranky jsou fakt super ![]()
MATULIENKA
Dekuju.....ja si obcas prijdu jak pitoma
jeste,ze jste tak hodny tady ![]()
YOURSUN
Urcite to zbytecnost neni
asi jsem to spatne napsala
ale,ze ted mi to prijde brzo v 16tt,aspon me kamaradky rikali,az tak v 18tt a pozdeji,tak ti nevim.....
A manzel urcite prijit muze,ne?Kdyz tak muze pockat v cekarne,kdyby ho tam pustit nechteli
![]()
Yoursun
ja som si napr. na 3D UZV volala do Brna a tam mi povedali, že ideálne to je medzi 16. až 20. týždňom, vraj skôr tam nič poriadne nie je vidieť, či to nie je kvalitné a neskôr neviem. Mám sa objednať keď budem v 15. týždni, lebo zhruba 2-3 týždne sa čaká.
Cinq,
ale to já jsem taky stejná. prostě občas potřebuju nakopnout.Takže se nečervenej. Tuhle jsem malýho táhla na očkování a on už je má hotový atd. ![]()
Kačenko , ty stránky se ti fakt povedly!! super!!! ![]()
Fotečku a video z 3D UTZ bych taky moc chtěla, jen nevím, jak zjistit, kde to dělají. Nevíte někdo o nějakým seznamu zařízení, která to nabízí??? ![]()
O tom rodičáku taky vím. Vlastně musím vědět, u mě to ani jinak nejde. Dělám totiž na sociálce. Vůbec mě nenapadlo, že o tom veřejnost moc neví, jinak bych to na emimčo taky už dávno dala. Když budete něco z týhle oblasti chtít vědět, tak mi klidně písněte. Ale radši SZ, aby mě ještě někdo neosočil z toho, že si tu otvírám soukromou poradnu.
![]()
Cinq : no, venku by pockat mohl, jenze on mi taaaaaaaak straaaasne zavidi, ze uz jsem mico videla se hybat a on ne ![]()
vyhoda je taky to, ze nam to muzou nahrat i na CD nebo DVD a z toho muj sikovny manza udela milion fotek ![]()
zavolam tam a uvidim, taky nevim, jak dlouho dopredu se musim objednat
Helli : to se hodi, znat nekoho, kdo se v tom vyzna
, myslůim, ze Tvoji „poradnu“ budem casto vyuzivat ![]()
No holky, začala jsem špinit, valím si lehnout. Do prd…, jeslti už toho nebylo dost. Tak zatím…mám strach
Matulienko - ještě mezi tím ležením zavojel doktorce. Přece jen jistota je jistota. Držím palce.