Poradna duly
Jana Čurdová
Helli - poslala jsem Ti SZ, ale nemám jí ve svém výpisu, tak nevím, jestli došla. Písni prosím, zda ano nebo ne. Díky.
Matulienko, držím palce, ať je vše v pořádku! Taky jsem na tom nebyla psychicky nejlíp, když jsem ten prolém měla. Ale opatruj se a určitě se to srovná.
Kač.
Matulienko , drž se. Já myslím, že už sis to vybrala s těma nevolnostma, určitě to nebude nic vážnýho.
Každopádně zavolej dr. a taky nám dej vědět, jak jsi na tom.
Kačenko , ten váš prcek je vážně šikulka, když už dokáže takový věci!
Naše Áňa začala až po narození ![]()
Děkuju za odkaz na Vaše děti
Jestli budeš chtít dát na VD odkaz na své stránečky, stačí si otevřít rubriku Odkazy, tam už tě to navede. Kdyby se ti nedařilo, tak ti to tam klidně vložím ![]()
Helli , já myslím, že by nikomu nevadilo, kdybys radila veřejně
Ohledně těch dávek mi přijde ale divný, že to dostanou všichni kromě těch, co se jim dítě narodí 1., jakej to má proboha důvod?
MATULIENKO
Koukej odpocivat a zavolat doktorovi,za to nic nedas
doufam,ze budes v poradku a moc se nenervuj(ja vim,rika se to lehce)pak urcite pisni co a jak.
A urcite zavolej tomu doktorovi
![]()
YOURSUN
Muj pritel uz videl nase mimi snad od zacatku
on tam musi byt i kdyz ho nechci
ale jsem rada
akorat nevim jak to vezme,az mu reknu,ze ho nechci u porodu ![]()
A radeji uz si zavolej ted na to 3D,oni by to pak mohli mit obsazene
![]()
Holky vy se teda mate,materska,rodicak,pridavky
a ja
mozna tak mi proplati nemocnici az pujdu rodit a to jsem si blahove myslela,ze jinde je to lepsi s materskou,ale jak tak koukam v CR jsme na tom dobre ![]()
YOURSUN
Proste to tak citim,jako u prvni dcery
nechci aby me tak videl,ja bych se citila spatne potom
asi to nepochopis,ale nechce se mi to moc vysvetlovat ![]()
Holky a tady neco pro vas.....okoukala jsem to na jine diskusi
tak se omlouvam,jestli to nekoho nastve
na vas mail vam bude chodit povidani o vasem miminku
dneska jsem se tam zaregistrovala,tak uvidim
tak jestli ma nekdo zajem,tak tady se muzete zaregistrovat ![]()
A jeste jsem tam okoukala toto
je tam tehotensky kalendar,dost pekne ![]()
snad me za to nikdo nezazaluje,ze tak kopiruju......jsem hrozna
![]()
Lajko , já vím, že vám by to určitě nevadilo. spíš jsem myslela někoho z práce. Přece jen Tachov je malej a ten můj nick vyloženě nenápadnej.
Každýmu, kdo mě zná, musí být jasný, že jsem to já. ![]()
Já myslím, že tam plánovaně nešlo o nespravedlnost, spíš je to celý chybička v zákoně, která se tam vloudila nedopatřením - teda ne to, že mimi narozená 1. nemají nárok, ale to že ty ostatní nárok mají. Ono to v tom textu totiž vůbec není napsaný takhle narovinu a jasně - kdyby bylo, neměli by nikde žádný úředníci pochybnosti o tom, že na to nárok je a nebyl by teď kolem toho takový humbuk. V tom zákoně jsou totiž daný podmínky, který musí být splněny, aby vznikl nárok, nemá cenu je tu rozvádět, navíc je toho hodně. Vždy se zkoumá, zda podmínky byly splněný po celý měsíc nebo jenom část, tzn. třeba pokud další měsíce budeš pobírat PPM po celý měsíc, nárok na rodičák není, ale v měsíci, kdy ti bude končit někdy v průběhu (třeba i předposlední den), je to jen část měsíce a tudíž nárok na rodičák už je, i když dostaneš PPM v podstatě skoro celý. A s tím souvisí i to narození - pokud se mimi narodí 2. v měsíci a dál, není vlastně už možný zkoumat, zda matka pobírala PPM po celý měsíc, vždy už je to jen část. Tak teď nevím, jestli jsem vám v tom neudělala ještě větší guláš. ![]()
Matulienko, myslím na tebe, ať se to srovná! Určitě to bude dobré, uvidíš.
Kačenko, fakt krásný stránečky, vtipný ![]()
Holky, nějak nestíhám číst, ale občas něco zachytím i udržím ![]()
TAk se mějte krásně a šetřete se, hlaďte bříška a buďte v pohodičce ![]()
Tak žádný z doktorů už v práci nebyl a to jsem ještě musela pro malýho do školky.
Prosím holky, co jste špinily, měly jste bolesti podbřišku? A to špinění bylo pořád stejné nebo se zvětšovalo, nějak z toho mám divný pocit, ale bolesti jsou tročku větší než na začátku a špiním mnohem víc.Utěšuju se tím, že je doba, kdybych zhruba měla mít MS.
Každopádně manžel není doma a tak se klepu. Ale pokud bude hůř, zavolám do porodnice, tam mi určitě poradí.
Zatím se jdu vykoupat, kdybych musela do špitálu.
Mám z toho divný pocit, ty moje nemoci a testíky ![]()
Jinak všem vám děkuji za podporu, jste úžasné, moc díky.
Ahoj Holky,
tak dnes sa idem dockat prvej navstevy u gynekologa, tak snad mi potvrdi ze som tehotna ![]()
papa
Kac
MATULIENKO
Zkusila jsi zavolat aspon na pohotovost
proste se nekoho zeptat co delat
ja bych na nic necekala a jela do nemocnice,lepsi tam byt brzo a pro nic,nez pozde.......opatruj se a nedelej moc rychle pohyby
jestli se to zhorsuje,tak upaluj do nemocnice ![]()
drzim palecky,at jsi v poradku i s miminkem
davej na sebe pozor
KACATKO
tak at ti to dopadne dobre
a mas to konecne na papiru,ze jsi tehotna
to uz ti rovnou muze udelat vsechny ty testy(at nemusis zase cekat 2mesice ![]()
Napis jaky to bylo ![]()