Poradna duly
Jana Čurdová
Vitam novou maminu teda dneska nas tu je,takovych novacku
![]()
Matulienko
Hned jsem si myslela,ze ten anonym ses ty
jen tak se neschovas ![]()
Jojo dneska to zacina fajn,tuleni,vecere a dokonce uz byla i bonboniera
akorat na tu veceri musim cekat
tchyne prijede az kolem 20.00hodin.....to tu umru hlady
ale uz jsem zbodla 4parky a i tu bonbonieru
no stydim se ![]()
Jééé, takže Brňanda Matulienka ???
A dívám se,že jsi zhruba tři dny za mnou (samozřejmě v těhu). Takže termínek máš už přesný?
Cinq,
taky jsem si říkala, že můj styl psaní určo poznáte:-)) ale tys mne prokoukla hned.
Se nestyď, že papkáš, prostě jíst se musí a hlavní je, poslouchat teď svoje tělo. A hoď fotečku dcerky do galerky, ať se nenudíš:-)) a ať nejsem jediná maminka, co tam má svoje dítko hned několikrát ![]()
Katarinko
termín mám podle MS, podle ultrazvuku by mohlo být o pár dní dřív na světě:-))
Jééé, jídlo. To je zase téma ![]()
Cinq, párky jsou teď snad jediné, na co nemám absolutně chuť. A přitom jsem milovala Ostravský klobásky, mňam.
Já jsem dovařila hrnec knedlíčkový polívky a Pitrýsek si k večeři objednal oblíbené špagety. Dneska se mi omáčka na špagety obzvlášt povedla. Už mám hlad ![]()
Holky, koukáte už po kočárkách? Já jsem teď doslova zblázněná do Baby Welt Oregon S. Je fakt moc pěkný ![]()
Matulienko
Fotku tam hodim zitra nebo pozitri
protoze mame pocitace dva a na tomto ty fotky nemam,tak to budu muset prehodit
a taky jse jdu juknout na toho tveho klucinu ![]()
Monalisa24
Me se libi spousta kocarku
ani nevim ktery driv
ale favorit je od Quinny (a dal nevim) nebo Sport Jogg Red Castle,ted je tu o nem diskuse,tam mas i fotku ![]()
Matulienka
Teda to je frajer
muzu se postavit do fronty
mas ho moc peknyho i dcera chvalila
byla u toho ruda az na zadecku ![]()
Ahojky těhulky,
tak jsem byla nadšená z objevení Srpňátek 2006, že jsem horlivě začala hltat stránky hned od začátku. Čučím na monitor přes dvě hodiny a jsem teprve na 35.stránce. Vskutku netuším, zdali se někdy prolouskám vším-je to tak zajímavé, jen kdyby ten čas tak neletěl..
Tudíž alespoň vyzkouším registraci a možná i metřík.
Jinak su z Brna, 14+3 tt.
Pěkný večer či dobré ránko všem.
Ahojky Maggy…
když uděláš metřík tak BBkod zkopíruj do podpisu v nastavení a pak zaškrtni zobrazovat podpis… a bude metřík vidět.
Jinak Tě tu vítám…
![]()
Maggy
vítám tě mezi srpňátečky.
A neodpustím si poznámku, že máme další brňandu
, to je super:-))
Holčiny, až si půjdeme někam sednout, tak mám pocit, že tolik těhulí pohromadě ještě nikdo neviděl ![]()
Jinak jsem se vzbudila s rýmou a teplotou, tudíž budu celý víken ležet v pelíšku.Manžel si dnes holt nepřispí do 11 hod, ale kolem půl deváté jej vzbudím a půjde na nákup. Už teď vidím jeho nadšený výraz, protože byl včera na koštu vína a pak na oslavě.nebýt těhu, tak lítám s teplotou, ale tentokrát mám mimíšek přednost.
Dnes ráno jsem holky měla krásnou kuličku pod pupíkem, co kuličku, to už byl hrbolek..ale jen jsem vstala, byl fuč, miminek je asi kouzelník, jak naznal malej, který to doteď nedokáže pochopit. ![]()
Takže všem přeji moc krásné ránečko a vůbec celý víkendík.
Teda já jsem ale blbá. Teď se dívám,že jsi z Ústeckého kraje…tak to je škoda,to asi do Brna nepojedeš rodit

No a někdo jiný z Brna by tu nebyl?
HOLY, buď v pohodě. Jak psali holky: můžeš mít nějaký nález v krvi nebo na UTZ,ale pak to třeba vyvrátí výsledky z plodovky. To je nejjistější. Já jsem měla něco jiného: před měsícem mě zjistili prodělanou toxoplazmózu.Následky na mimi bývají těžké,ale další výsledky už ukázali,že je mrňousek zdravoučkej a pěkně roste. Teď jsem v 16+6tt a prcek má skoro 16cm