Poradna duly
Jana Čurdová
Tamiku, některé pracovnice na MÚ jsou fakt nepříjemné:-(
Minulý týden jsem si byla pro řidičák, tak jsem šla rovnou i na matriku kvůli termínu svatby a řekli mi, že termín mi určit nemůžou, protože ještě nemám rozsudek o rozvodu, takže jsem si vzala jen žádost o uzavření sňatku a šla domů. Holt mě to čeká znovu:-). Chceme se vzít tak v březnu, to už nebude - snad - zima a ještě na mě nebude nic vidět. Poprvné jsem se vdávala v 7-mém měsíci s pupíkem jak balon a měla jsem problém vůbec sehnat šaty:-)
Já mám tchýni skvělou:-), vždy nás napakuje jídlem a vším možným, jako bychom měli hlady pojít:-). Je jí už 76let a je strašně hodná, jako pohádková babička:-)
Kačenko78, z toho si nic nedělej:-), stíhám jen teď, protože mám dovolenou, ale už příští týden to bude jiné:-))). K Dr. jdu také 2.1.06, takže hned písnu svoje dojmy:-)
Monaliso - poslala jsem Ti SZ
Já a skoro „tchýně“. Tak to slovo jsem snad ještě nevyslovila. Pro mě je to druhá maminka. Opravdu. Má 56 let a má dost moderní názory. Pravda je, že ráda ví, co se v rodině děje, ale nikdy nevyzvídá a nešmejdí. Když přijde k nám (mimochodem žijeme v domě, který je dosud jejich, ale sami), tak nic nekritizuje, když mám něco nového pochválí. Mnohdy se jí sama zeptám na radu. Často se všichni navštěvujeme, jezdíme společně na lyže, i na letní dovolené. Ona i tatínek by nám snesli „modré z nebe“. Stále nás zásobují jídlem, zvou nás na obědy. Kolikrát se spolu dáme dokupy a společně pak ryjeme do přítele (jejího syna), který mi už několikrát „zakázal“ tam chodit, protože mě mamka kazí. Když jsem si ještě mohla dát vínečko, tak jsme si spolu také daly. Teď nám strašně moc drží palce a moc se oba těší na kočár. Pořád kolem mě poskakují, dokonce mi na poslední návštěvě mamka i oloupala pomeranč, abych se moc nenamáhala. Jsou prostě oba suproví a jsem šťastná, že mě tak dobře přijali. Já i přítel jsme dost vázáni na rodinu, takže kdyby vztahy byly napjaté, určitě bysme byli nešťastní. Děvčátka, která máte s tchýněmi problémy, přála bych vám opravdu tu moji - je BEZVADNÁ ! ! !
![]()
Já s tchýní právě většinou taky problém nemám, ale teď asi byly nějaké erupce na slunci, tak bouchly saze. Spíš to beru tak, že máme prostě všichni někdy svůj den. Ona se většinou mírní, jenže když se pak rozjede, tak to stojí za to. Zase aspoň teď bude chvíli klid.
Jinak je na nás taky hodná, zásobuje a tak, jen má prostě jiné názory. Např. se vůbec netají tím, že vlastně jak já, tak manželka od jejího druhého syna, jsme jí vzaly její kloučky… Stačí vám to ne? Takže zatím jsem vždy zaťala zuby a tyhle narážky ignorovala, jenže tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu…
Je moc milé, jak ty vaše jsou na vás hodné.
A ty úřednice (nejen MÚ), to je taky občas hukot. Jsem ráda, že tam musím jen minimálně. Ale zase pracovně jezdím na OSSZ, a můžu vám říct, to je někdy žůžo. Té jedné paní mám už delší dobu chuť říct něco milého. Když vejdete do toho jejich vestibulu, tak zrovna na téhle paní je vidět, že jí obtěžujete už jen tím, že jste vešli, natož po ní něco chtít! Minule jsem tam poslala mého flegmatického kolegu a měly jste slyšet ten slovník, když se vrátil!
jména - to mám jasno jen když to bude kluk. Bude David po tátovi a nikdo mi to nevymluví!!!! Ale holčičku nevím.
tamiku - sorry že se vtírnu
ty máš manžu davida jo? já taky
to jméno se mi děsně líbí, ale právě proto že bude taťka david, tak by mě asi nenapadlo dát synovy (až teda budeme čekat mimčo) jméno david - páč by se mi to asi pletlo - tobě tohle dilema nevadí???
DaJano, nevadí. Určitě přijdeme na nějaké rozlišovací znamení
!!!
no asi jo
tak hodně štěstíčka a zdravíčka než se mimča vykulejí holky!!
jdu zase jen tiše nakukovat - chat mám jinde ![]()
Já mám tchýni taky super. Je to moc fajn ženská. Teď když jsme tam byli 26tého na oběd, tak mi pořád něco nabízela. To samé její mamka (manželova babička). Pořád mi obě něco podstrkovali. Manžel se mě pak ptal,čím jsem si tu jejich pozornost tak zasloužila? Že se obě mohli přetrhnout,abych měla pohodlí a co k jídlu… Je to sranda. Než se dověděli,že jsem těhu tak se ptali vždycky manžela, teď se ptají mě. Obě byli z mimi upřímně šťastné. Hlavně tchýně. Brečela, bude to její první vnoučátko.
Dřív mě sice neměla ráda,ale asi po roce chození s manželem, to vzdala a začala mě mít ráda. Teď máme skvělý vztah. Vždycky mi vypráví co si zažila se svojí tchýní. Je mi ji moc líto. Ona je pravý opak.
Je to super ženská.
Tak jsem dovařila výborný guláš, i když z jeho výparů mi bylo nějak divně
, ale Peťulka se olizuje a prý chce přidat. Zřejmě má plné zuby řízků a salátu - ani se nedivím:-)
Začíná tady vykukovat sluníčko, tak půjdeme odpoledne na procházku, protože sedět doma mě fakt nebere.
Tady není po sluníčku ani památky. Je tu pěkně hnusně. Ráno jsem byla s pejskama venku. To byla sranda. Zapadli až po hlavičku… ![]()
EvikP, nic si z toho nedělej:-), tady svítilo sluníčko fakt chviličku, teď začalo foukat a poletuje sníh. Nevím nevím, jestli půjdeme na procházku… v tomhle… ![]()
Monalisa24
Je to akorát o nastydnutí. Fouká tam dost studený vítr… Zatím se rozloučím. Jdu si něco uvařit k obídku… Zatím papa
Holky, tak jsem byla u toho Dr. Jen se chtěl ujistit, že se váček zvětšuje, dneska už byl velký 13 mm. Další kontrolu mám 12.1. a říkal, že to už bude vidět miminko a že už nám udělá první fotečku našeho miminka. Tak se moc těším. Jinak sestra si mě zvážila a změřila (ani jsem netušila, co všechno se měří) a změřila mi tlak. Ale žádnou krev mi nebrali, prostě nic. Asi to přijde až později.
Evik kolegyně mi poslala kontakt na svoji lékařku. Je to MUDR. Vajčnerová, Vinohradská 176 ( Poliklinika na Želivského, u
Strojimportu ), Praha 3, tel. 272730655. Prý je to už starší paní, ale milá. Tak úž tady máš těch kontaktů dost, snad se ti podaří vybrat dobrého lékaře ![]()
Ahojky těhulky. Vy jste mi tedy daly zabrat. Jeden den jsem tu nebyla a už skoro ztrácím přehled. Musím se pochlubit - zrovna jsem se vrátila od dr. - na ultrazvuku vše v nejlepším pořádku, mimi měří 2,2 cm, srdíčko krásně tluče. Výsledky z krve jsou také v pořádku. Tak jsem měla radost, že jsem hned zašla v Tescu do miminkovského oddělení a koupila to nejmenší bodíčko a mrňavé ponožtičky.