Poradna duly
Jana Čurdová
Moje Dr. to nepoužívá, ale možná jo, jen jsem za to nikdy neplatila:-).
U prvního těhotenství mě můj předešlý gynekolog vůbec nevyšetřoval v prvních týdnech, až ve 2. trimestru. Jen se díval UTZ. A kamarádka má v Praze doktorku, která UTZ ani nemá a těhotenství jí zjistila pomocí prohlídky. Asi je to všude jiné.
No, naštěstí mám super doktorku, se kterou jsem nadmíru spokojená:-)
Taky mám super Dr. Bylo by to fajn, kdyby mě nechal v klidu co nejdéle. Na poslední preventivce jsem byla v říjnu, takže stěry apod. jsou aktuální. Nechám se překvapit. Dr. ví, že ty prohlídky přímo nesnáším (on si do karty píše úplně všechno), tak snad mě zbytečně trápit nebude.
Ahoj Monoliso,
okna, co to je?, tady tak krásně chumelí, že jsou částečně zasypaná:-)). Ale kupodivu jsem je letos i umyla, byla jsem doma s cipískem a tak na ně došlo.
Jinak dík za hezké přivítání, je to super psát si s maminama, co jsou na tom stejně krááásně. ![]()
Juj, koukám jsem se zapoměla přihlásit a jsem anonymní:-)). Takže Moňulko to před tím patřilo tobě:-)) ![]()
Matulienko, tady teda nechumelí, ale za to mi do nich pěkně praží sluníčko, takže ta „špína“ je vidět víc
. Já jsem s malým doma nebyla. Dovolenou jsem měla od 23.12. a čistit okna den před vánocema se mi fakt nechtělo:-)
Btw. Jak starou máš princeznu (nebo chlapečka)?
Monaliso, snad se povedlo. Díky. Já jsem také u dr. zatím nebyla vyšetřená, jen náběry krve a ultrazvuk. Na další kontrolu jdu až 26.1.
Moonii, krásný metřík:-), jsi šikulka:-)
To je právě to, co říkám, nemá cenu tam chodit příliš brzy, protože málokterý Dr. vypíše těhu průkazku před 3. měsícem (tj. 12tt). Takhle už mi zbývá „jen“ 4. týdny a pak už se můžu radovat, protože eventuelní samovolný potrat nehrozí ![]()
Kde že svítí sluníčko? Ve Slezsku chumelí. ještě, že jsem dneska autem, pěšky v té vánici bych domů asi nedošla ![]()
Monaliso,
víš, sama nevím, jak se to stalo, že jsem je umyla:-))
A teď jsem si díky tvé radě taky udělala krásný žebříček:-)) No, hlavně, že jsem si vyhrála. Mám doma synáčka..5,5 let:-))
Matulienko, to jsme na tom skoro stejně:-). Malému bude 19.1.06 přesně 6 let:-). A já si tak říkám, jak to letí…
Také jde malý v září do školy? Nás teď čeká zápis, ale jsem ráda, že se mu budu moc v 1. třídě věnovat, když budu na MD s miminkem:-)
Btw. lištička je pěkná:-)
Monoliso,
malý je 1.7. a do školy na zápis sice jdeme, ale nechám ho jít o rok později. Je hodně hodně hyperaktivní a doufám, že se trošku zklidní.
Doporučují nám to všichni, od učitelek po doktorku. Navíc jsem zdravotní sestra a dělala jsem v dětské a pro tyto divoušky je odklad velmi dobrý. No, jdeme ven, musíme trošku provětrat faldíky a boby. Zatím pa pa
Evik ahojky. A co viry? Už jsi s nimi zatočila? ![]()
Holky, venku je šíleně a to za chvilku chceme jet na nějaký lepší obídek, když je v letošním roce ten pracovní obídek poslední. Cestou z oběda se chci ještě stavit pro nějakou šunčičku na zítřek … no ale v tom počasí se mi vůbec nikam nechce ![]()
AHOJ holčiny,
zdravím Vás v předsilvestrovském čase ![]()
ZUZANA: MOOOOOOOOOOOOC ti gratuluji holka k //, a přeji ať je všev pořádku !!!! Jen tak dál holky, těhuprskance asi nějak zabírají ![]()
Mischiina +Mischiinatko 8 tt + 5