Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
30.12.05 11:21

MOC se omlouvám, ale tento příspěvek patří do jiné diskuse…

Mischiina

• Citovat
  • Upravit
3787
30.12.05 11:57

Monaliso, Moonii,

já jsem na tom s délkou těhu stejně jako vy :lol:

Příspěvek upraven 23.09.13 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
30.12.05 12:02

Tak já jsem ze sebe udělala „super maminu“ :lol: , ohřála cipískovi oběd a pak frčíme na předsilvestrovský nákup. Vůbec se mi nechce, koukám na teploměr, venku je teda pěkná kosa :roll:

Saryk75, moonii, tak už jsme tu tři se stejným TP:-), to je super!

Přeju vám krásné odpoledne, těhulky, a večer se tu ukážu - teda, pokud se nebudeme s přítelem o PC hádat:-), zítra nejde do práce, takže tu bude asi vysedávat do půlnoci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.12.05 12:51

huráá

Tak teda tam je hnusně, fičí tam a je to vlezlý. Ale malej byl nadšenej, boby provětraný a nakonec i mě bylo venku fajn. Je to super, za 10 let, co jsem v Brně, tak jsem tolik sněhu nezažila :wink: Tak jdu se pokusit něco sníst, stejně mi pak zase bude blujno:-)) Ale nic se nedá dělat, tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.12.05 12:54

Monoliso,
koukám, není nad to, uvařit na víc dní, co? Jinak by člověk zbláznil:-)) Tak vyhraj souboj u PC, u nás to vedu já, manžel ho má v práci plný zuby a tak mu ani nevadí, že tu vysedávám. Fakt je, že převážně jen přes den, večer se věnuju klukům:-)) Jak jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.12.05 13:27

Monaliso, moonii a Saryk75 - hlásí se k vám čtvrtá se stejným termínen, dnes jsem také 8+1tt. Ještě se musím kouknout na metřík a vyrobit. Dnes přítel s mým bráchou „spravují“ internet, tak jsem skoro pořád mimo. Zdravím. U nás strašně fouká a sněží, už máme před dvěřmi závěj ! !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1882
30.12.05 14:30

cecetka

bacily už jsou jakžtakž pryč,ale pořád mě trápí kašel… Snad to vyléčím,abych mohla do práce. I když mi šéf psal, že to tam prý beze mě zvládnou… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.12.05 15:46

teda holky, ten váš termín je síla:-)) Aby nebyly porodnice narvané k prasknutí:-)) :lol:
A teď vážně, sbaštila jsem trošku zmrzliny a hned je mi líp:-)) To abych si udělala pořádnou zásobu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.12.05 08:19

Matulinko, to já teď nemůžu sladké ani vidět, i když normálně si třeba dám. Večer jsem seděla a ládovala se rybou… mňam :lol: K tomu vaření na několik dní dopředu… jinak bych se asi zbláznila stát denně u plotny a vymýšlet, co uvařím. Takhle udělám na dva dny omáčku a je klid. I když dneska si kluci vymysleli zapejkaný brambory, to zase bude nimračka :P

EvikP, držím palečky, aby se Ti kašel vyléčil! Také mě teď dohání nějaká chřipajzna, tak čajíčkuju a snad to bude dobrý. Do práce zřejmě v pondělí také nepůjdu a prodloužím si dovolenou. Beztoho jdu k doktorce a už se nemůžu dočkat:-)

Polin, to je super, že je nás tu tolik se stejným termínem:-). Dnes mi přišel mail z rodiny, že už má fazolka pupeční šňůru:-), ale nějak se mi tomu nechce věřit, takhle brzy?

Saryk75, držím palečky, aby kamrádky nic nepoznaly :wink: , i když to bude asi těžké, viď?

Holky těhulky, přeju Vám příjemné prožití posledního dne v roce a šťastný vstup do roku nového!!! Moc a moc štěstíčka a v srpnu v náručí to voňavoučké a sladké miminko!!!

• Citovat
  • Upravit
2518
31.12.05 08:20

Samozřejmě ten poslední příspěvek je můj :lol: , nějak jsem nebyla přihlášená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
31.12.05 08:28

Monoliso,
právě jsem si všimla, že se nakonec mimísek usídlil i ve tvém bříšku. Moc moc moc blahopřeji!!!!

Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
31.12.05 16:36

Hromadu lásky co srdce pohladí, rodinu a přátele, co nikdy nezradí. K bohatství krůček a ke štěstí skok, prostě nádherný silvestr a šťastný nový rok 2006. Všem srpnovým maminkám - hlavně krásná, zdravá, letní miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
1.1.06 11:29

Také všem přeji krásný nový rok plný štěstí a radosti a všem těhulkám pohodové těhotenství a zdravá a šťastná miminka!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
1.1.06 18:24

Ahoj holky, nevím jestli se to tady už náhodou neprobíralo, dlouho jsem tady nebyla a těch stránek co přibylo, těch teda je, ale chci se na něco zeptat. Máte některá tip na něco co by utlumilo nevolnosti??? Nezvracím, spíš mám šílenou nechuť k jídlu, když nic nejím, je mi blbě,když se najím, to samé, jen mi je dobře po ledové kole a to není zrovna NEJ.Není něco, co na ty nevolnosti pomáhá???Jinak taky přejí krásný nový rok a pohodové těhotenství!!! 

Anajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
1.1.06 19:50

Anajko, koukám, že jsme na tom stejně:-), jediné, co mi dělá dobře, tak je ledová Coca Cola :lol: . Zítra jdu k lékařce, tak to zkusím zjistit a dám Ti vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí