Srpen 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
181
5.1.06 14:27

Břišní tance jsou super…já jsem se vlnila ještě když jsem netušila že jsem těhu, ale pak jsem toho raději nechala…a teď hledám břišní tance pro těhu, zatím celkem neúspěšně :cry:
A v těch kombinovaných kočárcích může být mimi už od narození?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
5.1.06 14:34

Určitě něco najdeš, když je to i u nás - v takové pr…
Pravě ty kombiňáky jsou úplně od narození, pak se vydělá ta „vanička“ a je z toho sporťák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
5.1.06 14:36

Dívali jsme se u nás na čtyřkombinace a ty plné vaničky byly dost velké a prostorné. Pak se to jen vymění za polovaničku. Ale říkaly holky, že v žádném případě nekupovat takové kočárky, co mají polovaničku a na nohy se pak nasouvá zepředu jen jakási část, aby z toho byl kočárek hluboký. Že to pořádně ani nedrží a pořád se to musí upravovat. To jsem zvědavá, jaké informace nám potom poskytnou v obchodě 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.1.06 14:43

Mostule: to jó, tanců jsou tu tuny, ale nikdo nedělá speciální těhu kursy :cry:
Takže jestli tomu dobře rozumím, tak kombinované kočárky maí výměnné korby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.1.06 14:48

Je pravda, že 1,5 roční dítě se do normálního hlubokého asi nevejde, ale tenhle kombinace sportovního, takže předek jde upravit a v pohodě se vejde. Zjistím, jaký to je. Je s ním maximálně spokojená.
Co se týče různých kurzů apod., nechci dělat reklamu, ale koukněte na naše stránky, máme mateřské centrum, kde jsou různé přednášky, apod. A za hubičku, jelikož nás má magistrát rád :-)
 www.ulita.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
5.1.06 14:52

Daniela ta plná vanička je vyndavací. Jen zatím nechápu pojem čtyřkombinace. Jaké 4 verze z toho jdou vytvořit? Ale to pak v obchodě všechno prozkoumám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.1.06 15:10

Kočárek

Tak už jsem si asi vybrala. :-) Je tam i autosedačka a vůbec.. Fakt super i ta cena..
 http://www.probaby.cz/detailPage.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.1.06 15:17

Kačenko78: ten vypadá dobře, akorát asi nemá polohovatelnou rukojeť…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.1.06 15:24

Kočárek

No jo, to je fakt.. Asi si nechám radši poradit :-) Jeee, mě už to v práci dneska tak nebaví.. :-/ A je mi pořád blbě.. Mám tu buchty s tvarohem.. hmmm.. přemýšlím, jestli si je dát, ale musela bych se trochu přemáhat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
5.1.06 15:31

Daniela: tak my naštěstí máme přímo kurzy tanců pro těhotné, tak snad taky něco najdes :wink:
Kacenka: ten kočárek se mi taky moc líbí - už ho mám v oblíbených a ukážu manžílkovi :lol: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
5.1.06 15:31

Kačenko78, docela hezký:-)
Já teda zatím jenom sjíždím net, ale vybraný ještě nemám. I když se mi vzhledově líbí TAKO Voyager City

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
5.1.06 15:40

Kluk nebo holka

Holky, necháte si zjistit pohlaví nebo se necháte překvapit? Zjistit si to je praktické kvůli nákupu oblečení a věcí, ale na druhou stranu když to tak vezmu, ráda bych koupila něco „obojetného“ :-, protože až bude druhé mimčo a nebude to stejné pohl., nebudu to kupovat znova. Takže hodně váhám. Ségra si to poprvé nechala zjistit a teď už nechce. Taky jsem slyšela, že to překvapení je nádherný, kdy ještě řeknou máte krásnou holčičku nebo chlapečka.. no nevím nevím, stejně se musím poradit i s tatínkem..jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.1.06 15:44

Já to vědět nechci, manžel ano… tak jsem zvědavá jak to dopadne :lol:
Stejně budu všechno kupovat v neutrálních barvách, růžovou ráda nemám… a modrou zase miluju, takže pokud to bude holčička, tak se modré vyhýbat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
5.1.06 15:58

Kačenko: koukala jsem váš mateřský klub, to je super!!!! kolik se tam schází maminek? a různě staré děti nebo je to nějak omezené věkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
5.1.06 16:01

S tím pohlavím… U synka jsem si to říct nechala, ale teď přemýšlím, že se nechám překvapit. I když mám schované převážně věci na kluka, tak to bude docela sranda, kdyby to byla holčička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí